- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.173
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
topik güzel olmuş :) doğumu en yakın olan benim sanırım inşallah hepimiz sağsalim kucağımıza alırız yavrularımızı seda hanıma ilkkez pazartesi günü gittim çok memnun kaldım
evet konuştuğunuz doğum fiyatı geçerli olur madur etmeyiz dedi dün konuştuğum kız.
işdeyim şuan14:20de randevum sabırsızlıkla beklıyorum işde vakit gelsede gitsem die.dönümce haber veririm yine .teşekkür ederim.
![]()
topik güzel olmuş :) doğumu en yakın olan benim sanırım inşallah hepimiz sağsalim kucağımıza alırız yavrularımızı seda hanıma ilkkez pazartesi günü gittim çok memnun kaldım
inş. sende memnun kalmışsındır.
evettttttttt yeni döndüm hastaneden kızlarrrr
ilk defa elini kolunu hareketlerini büyümüş halini gördüm ,herşey normal bi sıkıntı yok .çok şükür çok mutluyumm.
seda hocaya gelince gerçekten arkadaşların tavsiye ettiği kadar var çok ilgili güler yüzlü konuşkan bi doktor.ben çok sevdim ve artık arayıştı bırakmış bulunuyorum
bu arada güncel fiyat olarakta merak edenlere bilgi vereyim , muayene için 77tl + 2li tarama için 77tl ödedim. mayısta ayrıntılı ultrasyon için gün aldırdı seda hoca onun ücretide nakit olarak 175tl.
tansiyon ve kilo kontrolü yapıyor , yaklaşık 20 dakika muayene sürüyor, giren herhes 20 dakıkadan önce çıkmadı bende öyle.
umduğumu buldum memnun ve mutlu bi şekilde ayrıldım arkadaşlar.
bende arada kalan doktor arayan bi çare hamile arkadaşlarıma sincan koruda seda tamsoy hocayı gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
hi bide cinsiyet tahmininde bulundu bende oyle tahmin ettim görüntüden ,tahminen erkek dedi ama 1 ay sonra tam net olur herşey şuan takılmayın dedi. eşim ve ben kız istiyorduk ,rabbim hayırlısını sağlık sıhhatlisini versin inşallah ,ve cümlemize
benden bu kadar![]()
sevindim canım. ben başka bir dr a gidiyorum koruda fakat sanırım her dr daha özenli memnun olmayan kimse duymadım hepimizin en az 20-30dk sürüyor muayeneleri. ayrıca bana da erkek büyük ihtimal demişti eski dokturumuz 13-14. hafta gibi ama kızım olacakkız erkek farketmez gerçi sağlıklıca doğsunlarda
hoşbulduk :)hoşgeldin canım bulmuşsun =))
eğer becerebilirsem normal doğum istiyorum inşallah herşey yolunda gider iyi haberler veririm sizeozman merakla beklediğimiz ilk bilgileri senden alıcaz. bizi meraklandırma![]()
sevindim canım. ben başka bir dr a gidiyorum koruda fakat sanırım her dr daha özenli memnun olmayan kimse duymadım hepimizin en az 20-30dk sürüyor muayeneleri. ayrıca bana da erkek büyük ihtimal demişti eski dokturumuz 13-14. hafta gibi ama kızım olacakkız erkek farketmez gerçi sağlıklıca doğsunlarda
bu yazdıklarınızı bende duymuştum seda hanıma ilk randevuma pazartesi günü gittim ben normal doğum istediğimi ama korktuğumu sezeryanada hayır demeyeceğimi açıkça belirttim açıkçası hiç yüz vermedi bana :) en iyisi normal doğum seninde bebeğinde şu anki durumu normal doğum için uygun sezeryanı çok düşünme dedi internetten asla doğum videosu izleme kimseninde doğum hikayesini dinleyip kendini korkutma dedi yani normal doğum yanlısı gibi geldi banamerhaba arkadaşlar ben 5 aylık hamileyim bu zamana kadar kontrollerime hep seda hanıma gittim çokta memnunum devam da etmek istiyorum yalnız seda hanıma giden arkadaşlar bi kaç yerde okudum seda hanım normal doğum için çok beklemiyormuş sezeryana alıyomuş öyle mi? ben sezeryana hiç sıcak bakmıyorum. birde 14 martta ayrıntılı ultrasona giricem aydan hanım giriyomuş ayrıca cd veriyorlar mı? ama seda hanıma gitmeyi düşünen arkadaşlar için şuana kdr gittiğim kadarıyla memnuniyetimi anlatıyım. her şeyi detaylı anlatıyor mesela 3,5 aylıkken çocuğum poposu dönüktü onu döndürene kadar uğraştı bu çok hoşuma gitti her gittiğimde kilomu tansiyonumu ölçüyor ve diğer aya göre kilo alıp vermemı konuşuyor kendine çok özgüveni var buda insana güven veriyor. 3,5 ayllıkken yanılma payıyla oğluşumun cinsiyetini söyledi erkeğe benziyor dedi 17. haftamdada kesinlikle erkek dedi tahminleride beni yanıltmadı.
evettttttttt yeni döndüm hastaneden kızlarrrr
ilk defa elini kolunu hareketlerini büyümüş halini gördüm ,herşey normal bi sıkıntı yok .çok şükür çok mutluyumm.
seda hocaya gelince gerçekten arkadaşların tavsiye ettiği kadar var çok ilgili güler yüzlü konuşkan bi doktor.ben çok sevdim ve artık arayıştı bırakmış bulunuyorum
bu arada güncel fiyat olarakta merak edenlere bilgi vereyim , muayene için 77tl + 2li tarama için 77tl ödedim. mayısta ayrıntılı ultrasyon için gün aldırdı seda hoca onun ücretide nakit olarak 175tl.
tansiyon ve kilo kontrolü yapıyor , yaklaşık 20 dakika muayene sürüyor, giren herhes 20 dakıkadan önce çıkmadı bende öyle.
umduğumu buldum memnun ve mutlu bi şekilde ayrıldım arkadaşlar.
bende arada kalan doktor arayan bi çare hamile arkadaşlarıma sincan koruda seda tamsoy hocayı gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
hi bide cinsiyet tahmininde bulundu bende oyle tahmin ettim görüntüden ,tahminen erkek dedi ama 1 ay sonra tam net olur herşey şuan takılmayın dedi. eşim ve ben kız istiyorduk ,rabbim hayırlısını sağlık sıhhatlisini versin inşallah ,ve cümlemize
benden bu kadar![]()
merhaba arkadaşlar ben 5 aylık hamileyim bu zamana kadar kontrollerime hep seda hanıma gittim çokta memnunum devam da etmek istiyorum yalnız seda hanıma giden arkadaşlar bi kaç yerde okudum seda hanım normal doğum için çok beklemiyormuş sezeryana alıyomuş öyle mi? ben sezeryana hiç sıcak bakmıyorum. birde 14 martta ayrıntılı ultrasona giricem aydan hanım giriyomuş ayrıca cd veriyorlar mı? ama seda hanıma gitmeyi düşünen arkadaşlar için şuana kdr gittiğim kadarıyla memnuniyetimi anlatıyım. her şeyi detaylı anlatıyor mesela 3,5 aylıkken çocuğum poposu dönüktü onu döndürene kadar uğraştı bu çok hoşuma gitti her gittiğimde kilomu tansiyonumu ölçüyor ve diğer aya göre kilo alıp vermemı konuşuyor kendine çok özgüveni var buda insana güven veriyor. 3,5 ayllıkken yanılma payıyla oğluşumun cinsiyetini söyledi erkeğe benziyor dedi 17. haftamdada kesinlikle erkek dedi tahminleride beni yanıltmadı.
amin inşallah canım evet çok geç doktor değiştirdim önceden üniversite hastanesine gidiyordum ama yine özel muayeneydi seda hanıma gidince anladımki ben daha önce sağlık ocağına filan gidiyormuşum paramla aylarca doktoru beslemişimde haberim yokmuş neyse diyorum artık kısmet böyleymiş Allah nasip ederse 4 haftam kaldı ayrıntılı bir şekilde yazarım size olan biteniAllah kolay doğum nasip etsin, sağ salim bebeğini kucağına versin inşallah, epey geç başlamışsın canım Seda hocaya, önceden nerede muayene oluyordun memnun kalmadın mı? Sen bizden evvel doğuracaksın bize bu hastanede ve seda hocada yaşayacağın deneyimleri paylaşırsın inşallah![]()
amin inşallah canım evet çok geç doktor değiştirdim önceden üniversite hastanesine gidiyordum ama yine özel muayeneydi seda hanıma gidince anladımki ben daha önce sağlık ocağına filan gidiyormuşum paramla aylarca doktoru beslemişimde haberim yokmuş neyse diyorum artık kısmet böyleymiş Allah nasip ederse 4 haftam kaldı ayrıntılı bir şekilde yazarım size olan biteni
Kızlar şimdi ayrıntılı ultrason için 27 Şubata randevu aldım saat 11'e... Aydan Hoca yapıyormuş detaylıyı, önceden yaptıran var mı nasıl oluyor biliyor musunuz? Bir de Aydan Hoca için Balgat Koru ya gideceğiz değil mi??? Onu tam anlamadım bana verilen kartta Balgat Koru' nun adresi var.:44:
İnşallah Allahım kolay doğumlar nasip eder de tek avazda kurtulursun sanırım normal olacakİyi ki değiştirmişsin o zaman canım, bundan sonraki durumlarda Seda Hocaya gidersin
![]()
Meltem hanima giden hic yokmu arkadaslar yaa ben ilk randevmu ona aldi ayin 25 ne simdi arada kaldi seda hanimami alsaydim diye
canım bende perşembe günü ayrıntılı ults.için randevu aldım en erken 2 mayısa verdiler nası oluyo ?? anlamadım.aydan hoca sincana geliyomuş öyle dediler bana.
Meltem hanima giden hic yokmu arkadaslar yaa ben ilk randevmu ona aldi ayin 25 ne simdi arada kaldi seda hanimami alsaydim diye
Canım benim haftam daha ileride olduğu için erkene verdiler bana, Seda hocam benim adımı ver telefondan ara 25 şubatla 20 mart arası bir tarih versinler kesin dedi, o yüzden 27 şubata verdiler bana, mayıs benim için geç olur çünkü
şimdi içime kuşku düşğrdğn arayıp sormak lazım:18: ama seda hoca dediki haftada 1 gün geliyo ogun çok yoğun oluyo sen şimdiden 25 nisana falan randevuyu bugunden al demişti. o tarıhlerde dolu olduğuymuş en erken 2 mayısta var dedi sekreter.gidip mayıs 2 boşmuş alalımmı dedik alın dedi.
Koru daki bütün doktorların ilgili olduğunu duydum ben bütün muayeneleriniz en az20 dk. sürüyor ve bütün ultrason cihazları gelişmiş ve 4 boyutlu, Meltem Hanıma ve Murat Beye gidip de memnun olan kişileri de duydum, bence dene bakalım memnun kalmazsan içine sinmezse Seda hanıma gidersin ama memnun kalacağını düşünüyorum ben![]()
şimdi içime kuşku düşğrdğn arayıp sormak lazım:18: ama seda hoca dediki haftada 1 gün geliyo ogun çok yoğun oluyo sen şimdiden 25 nisana falan randevuyu bugunden al demişti. o tarıhlerde dolu olduğuymuş en erken 2 mayısta var dedi sekreter.gidip mayıs 2 boşmuş alalımmı dedik alın dedi.