• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Ben de 7 mayısa randevu aldım Ceylan hanıma bakalım inşallah ısınırız da devamı güzel gelir. Bayağı kalabalık olacak o yüzden sonradn gelen hastalarla ne kadar ilgili olır tereddütlüyüm gittikten sonra yazarım buraya inş

Tamam canım sagol bi arkadaşım da Hüseyin beye gidecek 1 hafta sonrasına randevu vermişler o kadar dolu yani . İnş ceylan hanim o kadar yoğun değildir yaa sakin hastane diye içim çok rahatti çok yogunlasirsa ne yaparız bilmiyorum

Aynen ya günay hanımdan bile son zamanlarda istediğim randevuyu bulamıyodum şimdi ne olacak hiç düşünemiyorum araya bi de doğum girince bekle de bekle... nst 36 da başlıyo sanırım

Merhaba ben sitede yeniyim, koruya gidiyoru m, sezeryan doğum da dikiş mi atılıyor yoksa yapıştırma mi yapılıyor doğum yerine bilgisi olan var mi

Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün...normal doğum yaptın dimi ebeler nasıldı ilgileri falan bu konuda kimseyle konuşmadım yazmışsın daha önce ama onuda görmedim sana zahmet tekrar yazar mısın? Bi de nöbetçi doktor genç bir bey var hep o olmuyo mu öyle biliyorum bi kere acil gittiğimde muayene etmişti? !

Canım içini rahat tut ebeler çok iyi ve ilgililer gerçekten benim doktorum da günay hanımdı üç ay önce doğum yaptım çok iyi bir doktor ama gidiyorsa yapacak bişey yok kendinizi üzmeyin kızlar hepiniz sağlıkla alın inşallah bebişlerinizi kucaklarınıza :KK200:

Hanımlar merhaba
Ben 2. Bebeğime hamileyim ve doktor- hastane araştırıyorum. Sincan koru hep sezeryan yapıyor gibi geldi bana. Doktorların yaklaşımı sezeryan yönünde mi? Ben normal doğum yapmak istiyorum aksi bir durum olmadıkça.

Son olarak doktorlar da değişmiş sanırım
Hangi doktoru önerirsiniz?

Hanımlar merhaba
Ben 2. Bebeğime hamileyim ve doktor- hastane araştırıyorum. Sincan koru hep sezeryan yapıyor gibi geldi bana. Doktorların yaklaşımı sezeryan yönünde mi? Ben normal doğum yapmak istiyorum aksi bir durum olmadıkça.

Son olarak doktorlar da değişmiş sanırım
Hangi doktoru önerirsiniz?

Hüseyin hocayi öneririm cok memnunum..

Peki doğum esnasında hüseyin hoca olmadı diyelim başka hangi doktora güvenebilirşz
Ayrıca doğumhanede ebe ve hemşireler tecrübeli mi kontrol ettiniz mi hiç?
İlk doğumumda gittiğim hastanedeki hemşirelerin tecrübesizliğinden çok rahatsız olmuştum

Kızlar merhaba özellikle günay hanımın hastaları ne durumdasiniz hangi dr a geçtiniz yada geçmeyi düşünüyorsunuz ben hala karar veremedim faika hanimla ilgili hiç yorum yok

Kızlar günaydın bende hüseyin beye gidiyorum memnunum hastaneyede güveniyorum bu hafta şeker yükleme testim var ayrıyetten ücreti nedir hastane bilgi vermedi yaptıranlar varsa yazabilşr misinizz ??
Ayrıca gebelik eğitimleride var geliyor musunuz bilmiyorum cumartesi günleri genelde eğitimde de hep normal doğumdan yana konuşuluyor bi aksilik olmazsa zaten normal doğum en normali diyorlar sezeryan yaptırıyo daha cok diyenler için..

Kızlar günaydın bende hüseyin beye gidiyorum memnunum hastaneyede güveniyorum bu hafta şeker yükleme testim var ayrıyetten ücreti nedir hastane bilgi vermedi yaptıranlar varsa yazabilşr misinizz ??
Ayrıca gebelik eğitimleride var geliyor musunuz bilmiyorum cumartesi günleri genelde eğitimde de hep normal doğumdan yana konuşuluyor bi aksilik olmazsa zaten normal doğum en normali diyorlar sezeryan yaptırıyo daha cok diyenler için..

Merhaba :) bende koru günay hanima gidiyordum ama.ayrılacağı ixin yeni dr arıyorum korunun eğitimlerine katılıyorum gayet faydali oliyor gerçekten . Buarada şeker yuklemesı bende yaptirdim onun dışında dr um idrar ve kan tahlili yaptı hepsine toplamda 15 lira odedik sadece muhtemelen şeker yuklemesı ücretsiz oluyot yani

Merhaba :) bende koru günay hanima gidiyordum ama.ayrılacağı ixin yeni dr arıyorum korunun eğitimlerine katılıyorum gayet faydali oliyor gerçekten . Buarada şeker yuklemesı bende yaptirdim onun dışında dr um idrar ve kan tahlili yaptı hepsine toplamda 15 lira odedik sadece muhtemelen şeker yuklemesı ücretsiz oluyot yani
Tatlım ilk muyene gittiğimde günay hanıma gitmiştim kan idrar muayeneye 300 ödemiştim açıkcası gebelik testinde de öyle olur mu acaba die düşündüm günay hanım a iyi ki devam etmemişim bu özel hastanenn kötü yanı da bu işte dr pat diye bırakabiliyor ama hüseyin beyi sana rahatlıkla öntebilirim konuşması ilgisi cok iyii zAten baş hekim geçmişide gayet iyi gata da da cok övğlen bi drmuş

Tatlım ilk muyene gittiğimde günay hanıma gitmiştim kan idrar muayeneye 300 ödemiştim açıkcası gebelik testinde de öyle olur mu acaba die düşündüm günay hanım a iyi ki devam etmemişim bu özel hastanenn kötü yanı da bu işte dr pat diye bırakabiliyor ama hüseyin beyi sana rahatlıkla öntebilirim konuşması ilgisi cok iyii zAten baş hekim geçmişide gayet iyi gata da da cok övğlen bi

Evet hüseyin beyle ilgiki xok güzel şeyler duydum da önceliğimin bayan dr olması sebebiyle günay hanima gitmiştim ama bayanlarda bu tarz sıkıntılar daha çok çıkıyor malesef. O yuzrrn kafam karışık şimdi ya hüseyin bey ya faika hanıma gideceğim haftaya dr a gitmem gerekiyor ama ben hala kararsizim

Bayanlar ben günay hanımın hastalatındandım dün faika hanıma gittim gayet tatlı bi kadın sorularıma açıklıkla cevap verdi güler yüzlü ben onunla devam edeceğim inşalllah bakalım

Bayanlar ben günay hanımın hastalatındandım dün faika hanıma gittim gayet tatlı bi kadın sorularıma açıklıkla cevap verdi güler yüzlü ben onunla devam edeceğim inşalllah bakalım

Ben hala bi karar verebilmis değilim ya. Faika hanımın xok hastası olmaması onunla ilgili hiç yorum bulamamış olmam randevu lari nin hep boş olmasi kafamı çok karıştırıyor . Normal doğum yanlısı mi peki konuştunuzmu hiç o konu hakkinda ?

Öyle açıkça konuşmadım zaten öyle bi diyalog gerçekçi olmaz büyük ihtimal normalden yana konuşur.ama doğuma gelme konusunda konuşurken hep normal doğum ihtimali üzerinden bahsetti umarım öyle de olur...şu saatten sonra kime gitsem şüphe olacaktı içimde en azından hastane yakın dedim bakalım Rabbim kolaylıkla kavuştursun hepimizi

Öyle açıkça konuşmadım zaten öyle bi diyalog gerçekçi olmaz büyük ihtimal normalden yana konuşur.ama doğuma gelme konusunda konuşurken hep normal doğum ihtimali üzerinden bahsetti umarım öyle de olur...şu saatten sonra kime gitsem şüphe olacaktı içimde en azından hastane yakın dedim bakalım Rabbim kolaylıkla kavuştursun hepimizi

Anladım her sartta doğuma gelecekmis değil mi tatil vs bahane etmez yani ?

Benim doğum bayrama drnk gelebilir onu sordum arwfeden itibaren 2 ye 2 olarak hüsryin beyle bölmüiler izinlerini artık kime denk gelirse yani...onun dışında çok acil bi durumda olmaduğım sürece geliyorum dedi

Benim doğum bayrama drnk gelebilir onu sordum arwfeden itibaren 2 ye 2 olarak hüsryin beyle bölmüiler izinlerini artık kime denk gelirse yani...onun dışında çok acil bi durumda olmaduğım sürece geliyorum dedi

Anladım canım ins iyi olur hersey ya . Bende biran onve karar verip gidebilirim ins xok gerildim

Back