- 8 Mayıs 2018
- 253
- 212
- 35
-
- Konu Sahibi hercai2019
Canim ben Dr ömer ekinde oldum! Mükemmel oldu!Arkadaşlar merhaba Ankara şehir hastanesinde meme küçültme ameliyatı için önerebileceğiniz doktor varmı acaba Gazideki doktorlara çok güveniyorum ama oradan da randevu almak çok zor şehir hastanesini önerirmisiniz ameliyat olan var mı acaba
Biraz süreci anlatırmısınız ne kadar yattınız hastanede kalma süreniz neydi ameliyat için çok sıra beklediniz mi iyileşme süresi ne kadar gerçekten artık çok yoruldum sırtım kalınlaştı resmen uyurken bile kampur yatıyorum Allahım işallah bana da nasip ederCanim ben Dr ömer ekinde oldum! Mükemmel oldu!
Gazide olcMYokmu yakın zamanda devlette olan veya özelde uygun fiyata ameliyat olan
Duygu hoca gazı hastanesinde değilmis canım benim evet uygun giyatli özel hastane olsa 20 bin felan özelde olmak istiyorumOkuduğuma göre serhat sibar çok kucultmuyor karisi duygu hocaya gidicem benim 100 c)
NerdeymisDuygu hoca gazı hastanesinde değilmis canım benim evet uygun giyatli özel hastane olsa 20 bin felan özelde olmak istiyorum
Sincan da şuan instagramdan buldumBilmiyorum ama gaziden ayrılmış ve çok erken güne randevu veriyormuş 15 gün sonra ameliyat günü mükemmel bisey