• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara şehir hastanesinde tüp Bebek yaptıranlar veya tedavi görenler burayaaa

Ben yaptim tup bebek doktorlarii cok iyi lakin bende yumurtalar hormonlar her sey mukemmel 10 yumurta olustu ve toplama islemine gelince folikullerim bos cikti benim gibi bu durumla karsilasan var mi acaba

sayfa güncellenmiş olsun şehir hastahanesinde tüp bebek yaptıran var mı hangi dr u önerirsiniz fiyatlar ve randevu nasıl oluyor mhrs de dr lara randevu bulamıyorum

sayfa güncellenmiş olsun şehir hastahanesinde tüp bebek yaptıran var mı hangi dr u önerirsiniz fiyatlar ve randevu nasıl oluyor mhrs de dr lara randevu bulamıyorum
Randevu var sistemde, nafiye karakaş ve inci kahyaoğlu bu hocaları biliyorum başka hocada var ismini bilmiyorum diğer devlet hastanelerinden cok cok iyi bir hastane ve zekai Tahir Burak kadın tüp bebek kadrosu sanırım oradalarmış.
Raporda iğnelere bellı bir ücret veriliyor rapor avantajlıdır raporsuz bilgim yok indirim de olmuyor raporsuzda.
Hocalar iyi tavsiye ederim

Randevu var sistemde, nafiye karakaş ve inci kahyaoğlu bu hocaları biliyorum başka hocada var ismini bilmiyorum diğer devlet hastanelerinden cok cok iyi bir hastane ve zekai Tahir Burak kadın tüp bebek kadrosu sanırım oradalarmış.
Raporda iğnelere bellı bir ücret veriliyor rapor avantajlıdır raporsuz bilgim yok indirim de olmuyor raporsuzda.
teşekkür ederim aklımdaki diğer yer ve dr lar lıstesine aldım 🥰

Ben yaptim tup bebek doktorlarii cok iyi lakin bende yumurtalar hormonlar her sey mukemmel 10 yumurta olustu ve toplama islemine gelince folikullerim bos cikti benim gibi bu durumla karsilasan var mi acaba
Merhbalar neden olduguna daır bır sebep soledılermı bende de aynı durum olustu tekrar denedınızmı

Siz tüp bebek yaptırdınız mi bende nafiye hocada teedavi oldim ama tutmadı ☹️

Hemen başlatır mi bilmiyorum ben haziranın 29 unda gittim ilaç iğne derken 10 temmuzda transfer oldum bukadar hızlı gelişti
Adetin 2.gunumu yani? Aslinda yeni bi hastane, cihazlat yeni, ortam temiz,son sistem. Lab.da iyi olmasi lazim. Sehir hastanesinde sanirim sadece uzm. Dr lar var. Bende gelecek ay zubeyde hanimda baslamayi dusunuyorum, serdar dilbaz hocada.

Adetin 2.gunumu yani? Aslinda yeni bi hastane, cihazlat yeni, ortam temiz,son sistem. Lab.da iyi olmasi lazim. Sehir hastanesinde sanirim sadece uzm. Dr lar var. Bende gelecek ay zubeyde hanimda baslamayi dusunuyorum, serdar dilbaz hocada.
Bende ilk serdar hocaya gidicektim bı anda vazgeçtim şehir Hastanesi'ne gittim

Bende amh düşüklüğü vardı çift tarafli endometriozis var canım. 7 yumurta toplandi 1 tanesi döllendi 2. Gün embriyosu oda tutmadı
Genelde cikolata kisti hastalarina uzun protokol uyguluyolar, gecici menopozla, kistleri etkisiz hale getirerek. O sekilde basliyorlar tedaviye. Bildigim bi dr var,baskentte hulusi hoca. O genelde cok ehemmiyet gosteriyor cikolata kisti hastalarina,. Eger durumun elverisliyse oraya gitmeni öneririm.

Back