Ankara Şehir hastanesi Tüp bebek süreci

glnr95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2021
261
98
29
Kızlar Ankara şehir hastanesinde sürece başlayanlar nasıl ilerlediniz hangi ilaçları önerdiler, ben yeni gittim müzeyyen Gülnur doktorumun adı bilginiz var mı bide rapor çıkartmak için neler yapılıyor yakın zamanda yaptıran var mı fiyatı nedir acaba

Bilgi almak isteyen olursa diye yazayım dedim, hem bana anı kalsın🫠 rapor uygulandı bana rapor işleme başladıkdan sonra belli oldu ama ilaçlarımı önceden eczaneden ödünç olarak aldım. adetimin 2. Gnü geldim iğnelere o gün başladım.
Ay başı yani 01.08.2023 den 08.08 güne kadar her akşam 75 ml gonalf ve 150 ml meriofert kullandım, son gün saatini öne çekmişlerdi .
5-6-7-8 yani 4 gün sabah 10 da cetrotide iğne kullandım, aynı zamanda 8'nde akşam 9 buçukta 1 tane ovitrella ve 2 tane Gonaprptil kullandım çatlaması için, dün yatışa aldılar hastaneye bugün yani 10nnda saat 9 bucuk gibi yumurta toplama işlemim gerçekleşti 4 adet toplanabilmiş. Aynı gün eşim de örnek verdi.
Embryolarım birleşip tutunabilceklermi bekleyip göreceğim artık.
Rabbim umutlamızı hayırla huzurla sonuçlandırsın inşallah amin..🤲

Bilgi almak isteyen olursa diye yazayım dedim, hem bana anı kalsın🫠 rapor uygulandı bana rapor işleme başladıkdan sonra belli oldu ama ilaçlarımı önceden eczaneden ödünç olarak aldım. adetimin 2. Gnü geldim iğnelere o gün başladım.
Ay başı yani 01.08.2023 den 08.08 güne kadar her akşam 75 ml gonalf ve 150 ml meriofert kullandım, son gün saatini öne çekmişlerdi .
5-6-7-8 yani 4 gün sabah 10 da cetrotide iğne kullandım, aynı zamanda 8'nde akşam 9 buçukta 1 tane ovitrella ve 2 tane Gonaprptil kullandım çatlaması için, dün yatışa aldılar hastaneye bugün yani 10nnda saat 9 bucuk gibi yumurta toplama işlemim gerçekleşti 4 adet toplanabilmiş. Aynı gün eşim de örnek verdi.
Rabbim umutlamızı hayırla huzurla sonuçlandırsın inşallah

Ek olarak folik asit cosarpirin ve tirodim çıktığı için tiroid yapı da kullandım, corasğirin toplama işlemine 2 gün kala kesmemi söylemişlerdi.
Bugün den itibaren de monodous, progestan ve prednol galiba onlara devam edeceğim sonuç belli olana kadar.

Transfer zamanı çok sıkışık olmak gerekiyormuş işlem sırasında idrar kaçırırsak peki, ben biraz sıkışınca zorlanan biriyim bilgisi olan var mıdır

Rabbim umutlamızı hayırla huzurla sonuçlandırsın inşallah amin..🤲
4 yumurta dan 1 tanesi döllenmiş , 2 tane geriden gelme ihtimali olan var denildi o da yarın belli olucak.
İnşallah elde ki döllenen hayata tutunur 🤲

Kızlar Ankara şehir hastanesinde sürece başlayanlar nasıl ilerlediniz hangi ilaçları önerdiler, ben yeni gittim müzeyyen Gülnur doktorumun adı bilginiz var mı bide rapor çıkartmak için neler yapılıyor yakın zamanda yaptıran var mı fiyatı nedir acaba
İlk hangi bölüme gittiniz acaba bende 4 kere gebelik kaybım oldu kromozom bozukluğu çıktı tüp bebek yaptırmak istiyorum

Beni bulunduğum hastaneden sevk olarak yolladılar ilk de, adetinizin 2. Gnü direk ankara şehir hastanesine üreme bölümü var oraya gelebiliyorsunu.

Beni bulunduğum hastaneden sevk olarak yolladılar ilk de, adetinizin 2. Gnü direk ankara şehir hastanesine üreme bölümü var oraya gelebiliyorsunu.
Sabah 8 bucuk da burda olmanız yeterli, eşinizden de örneği burdan da istiyorlar aynı yerde eşinize de sıra alıyorsunuz, eşiniz de en az 3 günlük perhiz yapmış olması gerekiyo

Ben varım yumurta toplndı dondurulumuş olucak benimki 2 ay sonra aynı doktor

Ben varım yumurta toplndı dondurulumuş olucak benimki 2 ay sonra aynı
benim 1 adet döllenmiş var şimdi sizin dondurma sürecinizi doktor mu belirledi
Evet

X