Ankara Şehir Hastanesi Sezeryan Doğum

MC06

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2019
3.218
4.713
83
Ankara
Merhaba kızlar.Özellerde doğum ücretleri bir hayli yükselmiş bu yıl maalesef.Ankara Şehir Hastanesini düşünüyorum.2. sezeryan olacak.Sezeryan doğum yapanlar memnun kaldınız mı?Serzeryanı asistanlar mı doktorlar mı yapıyor?Yakın zamanda doğum yapanlar bilgi verebilir mi?Doğum doktorlarının adını biliyor musunuz?

Ankarada yaşamıyorum canım ama özel hastaneler kadar devlet hastanesi de gayet güzel doğum yapmak icin. Bende sezeryan oldum estetik dikiş lokal anestezi doğumdan sonra hasta bakımı gayet güzel tercih edebilirsin

Ankarada yaşamıyorum canım ama özel hastaneler kadar devlet hastanesi de gayet güzel doğum yapmak icin. Bende sezeryan oldum estetik dikiş lokal anestezi doğumdan sonra hasta bakımı gayet güzel tercih edebilirsin
Burada biraz farklı.Kontrole gittiğin doktorlar doğuma girmiyor.Doğum doktorları ayrı asistanlar da girebiliyormuş o yüzden emin olamıyorum.Diğer yandan 6500 tl de çok para doğuma.

Bende orda olacagım da nasıl dogum hane doktorlar kararsızım bilgi aldınız mı.

Bende orda olacagım da nasıl dogum hane doktorlar kararsızım bilgi aldınız mı.
Muayene için randevu almak zor asistanlar bakıyor. Kadın kanamamı dahi göremedi.Doğuma da asistanlar girebiliyormuş. Canımı riske atamadım özelden doğum paketi aldım.

Muayene için randevu almak zor asistanlar bakıyor. Kadın kanamamı dahi göremedi.Doğuma da asistanlar girebiliyormuş. Canımı riske atamadım özelden doğum paketi aldım.
Ben mecbur riskliyim ordan başka yerde yok hep oraya yönlendirme ilki Zekai Tahir de oldum ama oda orda öncekini kaybettim şimdi imkanlar el vermediğinden mecbur olcam korkular var doktorlar yönden şikayet yorumları okuyorum korkutucu Sami Ulus beş tepe önerdi biri gittim oda berbat asistanlar var ama hem hastane pis begenmedim hemde risk yönünden napcam bilemedim.

Gebe Okulu var şehir hastanesinin oraya kayıt olursanız doğumda daha çok yardımcı oluyorlarmış.Ben eğitimlere online olarak katıldım.Hatta numarayı da verebilirim size

Başınız sağolsun.Umarım bu yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Yeni doğum yaptım ben asistan doktor değildi yardımcı doktor asistan ola bilir dikişi mi felan hep doktor yaptı asılsız bilgilere inanmayın herkes korkutmak için laf çıkarıyor

Yeni doğum yaptım ben asistan doktor değildi yardımcı doktor asistan ola bilir dikişi mi felan hep doktor yaptı asılsız bilgilere inanmayın herkes korkutmak için laf çıkarıyor
Laf çıkarma değil ben bizzat hastanenin kadın doğum doktoruna sordum.Size öyle denk gelmiş şanslıymışsınız.

merhaba hangi dr ve hastaneden paket aldınız acaba?
ben de araştırıyorum da.
İlk bebeğimde de aynı doktora gitmiştim.Hastaneyi pek beğenmesem de doktorum orda olduğu için aldım.A Life Park Hospital Etimesgut/Oskar Öğüten

Laf çıkarma değil ben bizzat hastanenin kadın doğum doktoruna sordum.Size öyle denk gelmiş şanslıymışsınız.
Valla ben çok memnun kaldım. Kendi dr 8000 demişti sadece doğum için. Onu verene kadar orda olur daha iyi dedim. Ben gece 12 de oldum sezeryan. Acildi çünkü bu yüzden de olabilir bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…