Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar ..
Ankara şehir Hastanesi'nde hsg çekimi yaptıracağım insaAllah . Fakat doktora bugun cihazın c cihazı olup olmadığını sordum bilmediğini söyledi . Bilgisi olan ve Ankara şehir Hastanesi'nde hsg çekimi yaptıran var mı. ?
Merhabalar ..
Ankara şehir Hastanesi'nde hsg çekimi yaptıracağım insaAllah . Fakat doktora bugun cihazın c cihazı olup olmadığını sordum bilmediğini söyledi . Bilgisi olan ve Ankara şehir Hastanesi'nde hsg çekimi yaptıran var mı. ?
Merhabalar, geçmiş olsun öncelikle. Süreç nasıl işliyor? Benim de çarşamba günü randevum var kadın doğumda. Pandemi dönemi korkuyorum. Kalabalık mıydı? Hemen aynı güne filan çekilebiliyor mu? Benim o gün de adetimin 4. günü. Keşke hemen çekilebilsem en geç ertesi güne filan. yoksa diğer aya sarkacak...
Merhabalar ..