• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara şehir hastanesi Hsg ( Rahim filmi ) Cekimi

Nese06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2020
37
6
1
30
Merhabalar ..
Ankara şehir Hastanesi'nde hsg çekimi yaptıracağım insaAllah . Fakat doktora bugun cihazın c cihazı olup olmadığını sordum bilmediğini söyledi . Bilgisi olan ve Ankara şehir Hastanesi'nde hsg çekimi yaptıran var mı. ?

Merhabalar ..
Ankara şehir Hastanesi'nde hsg çekimi yaptıracağım insaAllah . Fakat doktora bugun cihazın c cihazı olup olmadığını sordum bilmediğini söyledi . Bilgisi olan ve Ankara şehir Hastanesi'nde hsg çekimi yaptıran var mı. ?
şuan en yeni cihazlar orda ki C'dir yüksek ihtimalle eski yöntemler kalmadı

Elhamdülillah kolay geçti .
Merhabalar, geçmiş olsun öncelikle. Süreç nasıl işliyor? Benim de çarşamba günü randevum var kadın doğumda. Pandemi dönemi korkuyorum. Kalabalık mıydı? Hemen aynı güne filan çekilebiliyor mu? Benim o gün de adetimin 4. günü. Keşke hemen çekilebilsem en geç ertesi güne filan. yoksa diğer aya sarkacak...

Merhabalar ..
İlk önce muayene olupmu çekiniyor siniz yoksa direk hsg çekilmek istiyorum deyipmi?

Back
X