Ankara Sedat Yılancı

rssr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
19
14
42
Merhaba arkadaşlar. Ankara'da lipo+bbl için doktor araştırıyorum.
Sedat Yılancı ile görüştüm. Görüşmeden ve önerdiği teknikten memnun kaldım.
Lipomatik ve argon plazma önerdi. Ama kendisi hakkında araştırma yapınca birkaç olumsuz yorum ile karşılaştım.
Elbette her doktor hakkında olumlu ve olumsuz yorumlar oluyor. Bu yüzden de burada fikir sormaya karar verdim.
Kendisine operasyon olan var mı? Süreç ve sonuçlarınız hakkında bilgi verir misiniz?

Merhabalar,

Ben 6 ay önce karın yanlar ve sırt lipomatik operasyonu oldum ayrıca bbl ameliyatını yaptirdim. Operasyon öncesi korkularım vardı ayrıca cekimserligim ama sedat hocanın samimiyeti ve güler yüzlülüğü bana güven verdi lipomatik operasyonu ile beraber argon plazma ile sıkılaştırma yaptı ilk 1 ay fazlası ile odemim vardı ama hocanında söylediği gibi odemim 1. Ayın sonunda yavaş yavaş indi. Şuan 6. Ayımda istedigim forma ulaşmak üzereyim ben memnun kaldım.
İyi formlar

Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. Operasyon sonrası nasıldı, kaç gün sonra iş başı yaptınız, ağrınız çok oldu mu, biraz daha bilgi verebilir misiniz?
Merhabalar,

Ben 6 ay önce karın yanlar ve sırt lipomatik operasyonu oldum ayrıca bbl ameliyatını yaptirdim. Operasyon öncesi korkularım vardı ayrıca cekimserligim ama sedat hocanın samimiyeti ve güler yüzlülüğü bana güven verdi lipomatik operasyonu ile beraber argon plazma ile sıkılaştırma yaptı ilk 1 ay fazlası ile odemim vardı ama hocanında söylediği gibi odemim 1. Ayın sonunda yavaş yavaş indi. Şuan 6. Ayımda istedigim forma ulaşmak üzereyim ben memnun kaldım.
İyi formlar

X