Ankara Sami Ulus Besevler Turgut Özal da doğum yapan var mı??

Devlet oldugu halde dogum ücretli mi.burda tam anlayamadim? Bu aksam aciline gittim.agrilarim oldugu icin. Doktoru cok suratsiz. Odalarin cogu boştu tek kişılik ve temizdi.

Merhaba Sami Ulus hakkinda bilgi verebilecek olan var mi? Bolu da yasiyorum ailem ankarada ve dogumu ankarada dusunuyorum. Normal istesemde saglik sorunu nedeniyle Sezeryan olucam ve ilk bebegim biraz hevesliyim oda susleme felan yapmak istiyorum , kendim bisiler yaptim ama hevesimle kalmak ta istemiyorum. Sami ulusun sartlari tam olarak nasil acaba. Dr Hilmi Yildirim beye gitmistim 2-3 kez onu dusunuyorum fakat sezeryandan snra ozel odada kalabilecek miyim hayal ettigim gibi olurmu hevesimle mi kalirim diye korkuyorum.sirf bu yuzden ozele gitmekte istemiyorum ve son 1 ayim kaldi ozelde dr fiyat arastirmasina girmek gozumde buyuyor artik

Merhaba,
Doğum yapmış olmalısınız. Sami Ulus'ta mı yaptınız acaba? Hastane hakkında bilgiye ulaşabildiniz mi?

Dr Sami ulus un beştepe semt polikliniginde doktor odalarında tek tek ultrason cihazı var mı bilen var mı?
yoksa genel ultrason odasına mı gonderilliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…