• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara revizyon öneri

introvertfeels

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
68
Puanlar
13
Merhaba biraz iyileşmem tamamlandığında Ankara ya revizyon için görüşmeye gideceğim .Ama liste oluşturmadım kolumellam retrakte içe çökük ve kısaltılmış asyalıların burnu gibi basık yayvan ek olarak burnum yamuk ciddi asimetri de mevcut kaburgamdan kıkırdak alınıp burun ucum uzatılacak ve asimetriler düzeltilecek (Kalın deriliyim) doğal ama büyük olmayan simetrik kolumella kanatların önünde düz bi burun istiyorum. Revizyon olanlar veya çevresinde Ankara da olup memnun olanlar yardımcı olursa çok memnun olurum 🙏🏻

Son düzenleme:
İstanbul içinde revizyon tecrübesi olan varsa lütfen bilgilendirsin revizyon burun çok önemli ikinci kere hata yapmak istemiyorum

Bende öyle lütfen yardımcı olun revizyon olanlar çevresinde olanlar ankara istanbul

Ben revizyon olmadım ama dr erol tunçtan revizyon olan memnun kalanlar duydum

Ben revizyon olmadım ama dr erol tunçtan revizyon olan memnun kalanlar duydum

Teşekkür ederim burda bende duymuştum bu doktoru revizyonlarıda güzel duruyor ama retrakte kolumella burun ucu uzatma vakası yok büyük burunları küçültmüş genelde ama yine de görüşebilirim

merhaba revizyonun riskleri neler :( ben de 1.5 ay önce ameliyat oldum ve burnum basık duruyor. burnumun köprü kısmı ile burun ucum neredeyse aynı açıda. ve küçücük kaldı yüzüme. ben 1 yıl bekleyip erkan soyluya olmayı düşünüyorum. keşke hiç yaptırmasaydım.

merhaba revizyonun riskleri neler :( ben de 1.5 ay önce ameliyat oldum ve burnum basık duruyor. burnumun köprü kısmı ile burun ucum neredeyse aynı açıda. ve küçücük kaldı yüzüme. ben 1 yıl bekleyip erkan soyluya olmayı düşünüyorum. keşke hiç yaptırmasaydım.

Bence burnunuz gayet güzel kolumellar show varmış sizde doktor aslında onu düzeltmiş bence doktorunuz iyi bi doktor hatta çok çok iyilere olsaydınız bile bence buna yakın bi sonuç alırdınız burun ucu daha sivri olurdu belki , ama sizin yüzünüz çok şişmiş gerçekten şiş duruyor her vücudun tepkisi farklı benim bu kadar şiş değildi bence şuanki yüzünüze göre ameliyat düşünmeyin zaten en az 6 ay geçmesi gerekiyor bence alışacaksınız uzatma düşünürseniz kaburgadan kıkırdak alınacak tabiki riskleri de var ama gerçekten burnu kötü olanlar biz gözümüzü karartıyoruz hem maddi hem manevi zor bir süreç bence siz bu işin içine girmeyin benim burnumu görseniz facia yani aşırı yamuk kısalığının yanında hatta burnumun revizyonda büyük bi burun olmasını göze alıp kalın deri olarak öyle gireceğim sizin burun bende olsa gayet kabul ederdim severdim ama yüzünüz çok şiş şuan düşünmek için erken zaten , ünlü doktorlara da bakabilirsiniz sizinki gibi kolumellası çok önde olan vakalarda columellar show hep sizin burnunuz gibi kolumellayı geri almışlar gerçekten doktorunuzun iyi olduğunu düşünüyorum.

Bence burnunuz gayet güzel kolumellar show varmış sizde doktor aslında onu düzeltmiş bence doktorunuz iyi bi doktor hatta çok çok iyilere olsaydınız bile bence buna yakın bi sonuç alırdınız burun ucu daha sivri olurdu belki , ama sizin yüzünüz çok şişmiş gerçekten şiş duruyor her vücudun tepkisi farklı benim bu kadar şiş değildi bence şuanki yüzünüze göre ameliyat düşünmeyin zaten en az 6 ay geçmesi gerekiyor bence alışacaksınız uzatma düşünürseniz kaburgadan kıkırdak alınacak tabiki riskleri de var ama gerçekten burnu kötü olanlar biz gözümüzü karartıyoruz hem maddi hem manevi zor bir süreç bence siz bu işin içine girmeyin benim burnumu görseniz facia yani aşırı yamuk kısalığının yanında hatta burnumun revizyonda büyük bi burun olmasını göze alıp kalın deri olarak öyle gireceğim sizin burun bende olsa gayet kabul ederdim severdim ama yüzünüz çok şiş şuan düşünmek için erken zaten , ünlü doktorlara da bakabilirsiniz sizinki gibi kolumellası çok önde olan vakalarda columellar show hep sizin burnunuz gibi kolumellayı geri almışlar gerçekten doktorunuzun iyi olduğunu düşünüyorum.
beni o kadar mutlu ettiniz ki bu yorumla allah sizden razı olsun gerçekten. 1.5 aydır ağlıyorum gözümde yaş kalmadı. bu arada burun ucunun yuvarlak olmasını ben istemiştim doktordan çünkü önden burnum yuvarlak gorunuyordu onu degistirmesini istememistim. ama cok tesekkur ederim cok iyi hissettirdiniz <3

belki sizin burnunuz da düşündüğünüz gibi değildir özelden iletme şansınız var mı

Ben ameliyat olmadim ama arastirma yaparken Tural Fatullayev ve Eren Tastan cok duydum, ozellikle revizyon konusunda. Tural Beyin fiyat listesi yuksek sanirim ama vakadan vakaya da degisiyor olabilir. Umarim guzel bir burnunuz olur

beni o kadar mutlu ettiniz ki bu yorumla allah sizden razı olsun gerçekten. 1.5 aydır ağlıyorum gözümde yaş kalmadı. bu arada burun ucunun yuvarlak olmasını ben istemiştim doktordan çünkü önden burnum yuvarlak gorunuyordu onu degistirmesini istememistim. ama cok tesekkur ederim cok iyi hissettirdiniz <3

İyi hissetmenize sevindim kaç senelik burnumuz değişiyor ki yüzünüz çok şiş böyle hissetmeniz normal şimdiden kendinize zehir etmeyin beğenmediğim bizim fark ettiğimiz ufak bir şey bile olsa söylerdim çünkü bazı doktorlar bildiğin salak yerine koyuyor nefret ediyorum bu durumdan o yüzden ne gördüysem yazıyorum burda ve sizinkini gerçekten beğendim gayet başarılı bir operasyon 💖 tabi özelden atayım neden revizyon istediğimi anlarsınız

Hanımlar Tural hocanın hesabında gördüm canlı cerrahi yapacakmış revizyon fiyatlar bildiğim kadarıyla daha uygun oluyor eğitim vakası olduğu için bence bir şansınızı deneyin

Hanımlar Tural hocanın hesabında gördüm canlı cerrahi yapacakmış revizyon fiyatlar bildiğim kadarıyla daha uygun oluyor eğitim vakası olduğu için bence bir şansınızı deneyin

Teşekkürler bilgi için 🙏🏻 benim henüz iyileşme sürem dolmadı malesef 😅

Back
X