Ankara psikolog önerileri

Ktrmtm

Değişik bir psikoloji, bir felsefe idiotloji.
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
3.536
6.756
27
Merhaba,

Forumu alt üst ettim. Ruh sağlıkları bölümüne açılan konulara yapılan reklam kokulu yorumları okumaktan gına geldi. O yüzden konuyu daha geniş kitlelere ulaşması için bdv'de açmak istedim. Ankara içinde deneyimleyip memnun kaldığınız psikolog önerilerinize açım. Yardımcı olursanız çok sevinirim hanımlar.

İstek soru: psikiyatristler online terapi ile ilaç yazabiliyorlar mı?

Son düzenleme:
Doktor ismi bilemiyorum ama arkadaşım yıllardır düzenli madalyona gidiyor kavaklıderede
Gülten budayıcıoğlunun yeri. Bu tür büyük yerlerin ticari menfaat gözettiğini dolayısıyla düzgün hizmet sunmadıklarını düşünüyorum. Hele ki kırmızı odadan sonra fiyatlar uçmuştur 😪 sağ olun

Canım psikoloğum Emel Yamaç’a bu vesile ile rahmet dileyeyim. Harika bir psikologtu. Kendisi bana Erdal Usluer’i çift terapisi için önermişti.

Psikiyatri sorarsanız bol bol söyleyebilirim isim

Canım psikoloğum Emel Yamaç’a bu vesile ile rahmet dileyeyim. Harika bir psikologtu. Kendisi bana Erdal Usluer’i çift terapisi için önermişti.

Psikiyatri sorarsanız bol bol söyleyebilirim isim
Araştırmalarımda Erdal uslueri gördüm aslında ama çiftle alakalı değil problemim. Gerçi ben de bilmiyorum tam olarak nedir problem 🤣 Ama Emel yamaç'ı araştıracağım sağ olun.

Ek:kadıncağız vefat etmiş. Allah rahmet eylesin 😔

Araştırmalarımda Erdal uslueri gördüm aslında ama çiftle alakalı değil problemim. Gerçi ben de bilmiyorum tam olarak nedir problem 🤣 Ama Emel yamaç'ı araştıracağım sağ olun.

Yönetimden izinle 2. Üyelik al buraya yaz. Herkes psikolog oldu konu göre göre. Ayrıca gerçek psikologlar da var aramızda😃

Yönetimden izinle 2. Üyelik al buraya yaz. Herkes psikolog oldu konu göre göre. Ayrıca gerçek psikologlar da var aramızda😃
Ay istiyorum ki fiziki olarak önem gösterilerek tedavi edileyim. Kaygı durumum, heer şeyin altında bir şey aramam falan çok yüksek. Normalde beni içten içe bitirir evet ama çevremdekilere de zarar veriyorum artık. Bugün bunu fark edince dedim çare bulmam lazım.

Ay istiyorum ki fiziki olarak önem gösterilerek tedavi edileyim. Kaygı durumum, heer şeyin altında bir şey aramam falan çok yüksek. Normalde beni içten içe bitirir evet ama çevremdekilere de zarar veriyorum artık. Bugün bunu fark edince dedim çare bulmam lazım.
Mesleğinin bir gereği aslında herşeyin altında başka bir şey aramak. Ama bunu özel yaşamına da yaydıysan o sıkıntı işte.

Sevgilimi ex yapan özelliğim 🥱
Aaa ayrıldın mı? Uzun bir birliktelikti güzel gidiyordu. Hayırlısı olsun. Sen psikoloğa git o zaman. İlişkide de ya geriye dönüş olur ya olmaz hiç üzülme. Daha çok gençsin ayollll😍

Aaa ayrıldın mı? Uzun bir birliktelikti güzel gidiyordu. Hayırlısı olsun. Sen psikoloğa git o zaman. İlişkide de ya geriye dönüş olur ya olmaz hiç üzülme. Daha çok gençsin ayollll😍
He yav. Acısı taze. 2 sene olmuştu ne güzel daha fazla dayanamadı 😅 hayırlı bakalım. Sağ ol ablacığım özlemişim seni.

Farklı konularda da çalışıyormuş kendisi. Çoook deneyimim yok, ama iyiydi. Pınar Pelin Yalav’dan terapi almadım ama uzun zamandır takip ederim. O da kaliteli ve bilgili bir psikolog

Bir fikrim yok ama, umarım işinize yarayan öneriler gelir🙏🏻

Ben de bu vesileyle bir şey sorsam?🙈 Ya aslında şahıslara sordum ama yanıt alamadım, yasak mı, yasak olduğu halde yapıyorlar da ondan mı cevap vermiyorlar bilmiyorum. Bir Psikatrist online muayene ile ilaç yazabiliyor mu?

Farklı konularda da çalışıyormuş kendisi. Çoook deneyimim yok, ama iyiydi. Pınar Pelin Yalav’dan terapi almadım ama uzun zamandır takip ederim. O da kaliteli ve bilgili bir psikolog
Teşekkürler 🧡

Bir fikrim yok ama, umarım işinize yarayan öneriler gelir🙏🏻

Ben de bu vesileyle bir şey sorsam?🙈 Ya aslında şahıslara sordum ama yanıt alamadım, yasak mı, yasak olduğu halde yapıyorlar da ondan mı cevap vermiyorlar bilmiyorum. Bir Psikatrist online muayene ile ilaç yazabiliyor mu?
Ay hadi inşallah. Benim hiçbir bilgim yok umarım bu soruyu da yanıtlarlar. Hatta ekleyebilirsem konuya ekleyeyim

Merhaba ben de Mustafa Cem Oğuz'u tavsiye edebilirim, rahatça kendinizi anlatıyorsunuz güzel tavsiyelerle geliyor kendisi

X