Merhaba kızlar, ankara için psikolog psikiyatri önerisine ihtıyacım var. Şuan için denediklerim;
Prof dr Nesrin dilbaz, ilaç konusunda yeterli fayda sağlıyor ama terapi konusunda bence yetersiz.
Prof dr Selçuk aslan, sadece 1 seans gıttım ona hiç ısınamadım...
Prof. Hakan turkçapar, gerçekten harika bi insan ama randevuları yazsonuna kadar dolu hasta kabul etmıyor. ( bu yazdığım 3 kişi hem psikiyatrist hem psikoterapi yapıyor) ğcretleri 600 ila 750 arasındaydı.
Benim hastalığım ankaiyete ve panikbozukluk surekli ilaç kullanıyorum. İlaçları bırakınca tekrar ediyor.
Google aramalarında doktor yorumlarına bakarak gıtmek istemıyorum inan çok reklam oluyor.
Sizin deneyimlediğinşz gerçekten memnun kaldığınız isimler varmıdır?
Beyhan budak mesela? Bu aralar baya populer ona gidipte memnun kalan var mı ?
Prof dr Nesrin dilbaz, ilaç konusunda yeterli fayda sağlıyor ama terapi konusunda bence yetersiz.
Prof dr Selçuk aslan, sadece 1 seans gıttım ona hiç ısınamadım...
Prof. Hakan turkçapar, gerçekten harika bi insan ama randevuları yazsonuna kadar dolu hasta kabul etmıyor. ( bu yazdığım 3 kişi hem psikiyatrist hem psikoterapi yapıyor) ğcretleri 600 ila 750 arasındaydı.
Benim hastalığım ankaiyete ve panikbozukluk surekli ilaç kullanıyorum. İlaçları bırakınca tekrar ediyor.
Google aramalarında doktor yorumlarına bakarak gıtmek istemıyorum inan çok reklam oluyor.
Sizin deneyimlediğinşz gerçekten memnun kaldığınız isimler varmıdır?
Beyhan budak mesela? Bu aralar baya populer ona gidipte memnun kalan var mı ?