İlköğretim Yorum ve Soruları Ankara Özel İlkokulları

baharkara

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
31 Mart 2018
1
0
34
Merhaba benim önümüzde ki sene ilkokula başlayacak kızım var ve ben şimdiden özel okul arayışına girdim. Büyükşehir'de yaşadığımdan ötürü çocuğumun okulunun evimize uzak olmamasını ve aynı zaman da güvenli ve tam donanımlı olmasını istiyorum. Yine bu forumda kolejlerinden bahsedildiğini gördüm, inceledim ve gayet başarılı. Daha önce bu okullarda eğitim alanlar var ise benimle iletişime geçebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba çocugunuzu hangi okula gönderdiniz aceba memnunmusunuz bende bu yıl arayış içerisindeyim formları takip ediyorum.cevap yazarsanız sevinirim.

Çankaya bölgesi için okul araştırıyorum.Oya Akin 1.siniftayiz ama verilen egitim ve ogretmenlerden memnun degiliz.erken kayıt dönemlerini kaçırmadan okulumuzu bulmak için tavsiyelerinize ihtiyacım var

Ben aslında tema kolejini begeniyorum anaokulunda akapedyaya gitmişti benim oğlum çok memnun kalmıştık tema da devam ederiz diye düşünüyordum ama çok yüksek fiyat verdiler gönderemedim.Eger bütçenize uyarsa bence eğitim kalitesi olarak iyi bir özel okul

hangi okula karar kıldınız? Biz Tema ile 2 kere görüştük ve okulu gezdiren öğretmenin çocuğumuza tavrı hoşumuza gitmedi.

merha
hangi okula karar kıldınız? Biz Tema ile 2 kere görüştük ve okulu gezdiren öğretmenin çocuğumuza tavrı hoşumuza gitmedi.
tema için ne kadar fiyat verdiler acaba? Benim de merak ettiğim bir okul.

Yani yeni açılan bir okul diye vermek istemedim. Bir de yol sıkıntısı olacaktı. Anasınıfını da idare edip 1. sınıfta arı Koleji ya da zafer kolejine vermeyi düşünüyorum.

Tema koleji ve yukselen koleji arasinda kaldik,acaba bu kolejlere gonderen velilerimizin goruslerini alsak okul memnuniyeti nasil ilgi ve egitim hakkinda bilgi verirseniz cok memnun olurum.
Size nacizane bir tavsiyem özel okula gönderirken yurtdışı eğitim olanağı olan okullara gönderin o kadar para verdikten sonra geleceği için yurt dışında da okusun zaten sayılı okullar var

Anaşehir Kolejine gönderdim iki çocuğumu. hiç bir verim alamadım. iş bilmeyen bi müdür var. alırken türlü vaatlerle sizin gözünüzü boyuyolar fakat zaman içinde nasıl olduklarını anlıyorsunuz. dil yok, etkinlik yok, sürekli para isteme var. ona para buna para. aldıklrı parayı haketmiyola r

Merhaba 1.sınıf içi özel okul tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirm.
oğlum için okul arayışındayım.

Bende geçen yıl arayış içerisindeydim. formları takip ediyordum sürekli .Aynı durumda olanlar için bende buraya yazmak istedim.tema kolejine kayıt yaptık memnunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…