hangi okula karar kıldınız? Biz Tema ile 2 kere görüştük ve okulu gezdiren öğretmenin çocuğumuza tavrı hoşumuza gitmedi.Ben aslında tema kolejini begeniyorum anaokulunda akapedyaya gitmişti benim oğlum çok memnun kalmıştık tema da devam ederiz diye düşünüyordum ama çok yüksek fiyat verdiler gönderemedim.Eger bütçenize uyarsa bence eğitim kalitesi olarak iyi bir özel okul
Ben aslında tema kolejini begeniyorum anaokulunda akapedyaya gitmişti benim oğlum çok memnun kalmıştık tema da devam ederiz diye düşünüyordum ama çok yüksek fiyat verdiler gönderemedim.Eger bütçenize uyarsa bence eğitim kalitesi olarak iyi bir özel okul
tema için ne kadar fiyat verdiler acaba? Benim de merak ettiğim bir okul.hangi okula karar kıldınız? Biz Tema ile 2 kere görüştük ve okulu gezdiren öğretmenin çocuğumuza tavrı hoşumuza gitmedi.
Tema koleji ve yukselen koleji arasinda kaldik,acaba bu kolejlere gonderen velilerimizin goruslerini alsak okul memnuniyeti nasil ilgi ve egitim hakkinda bilgi verirseniz cok memnun olurum.merha
tema için ne kadar fiyat verdiler acaba? Benim de merak ettiğim bir okul.
Neden vermediniz acaba özel bir nedenimi var yoksa beğenmediniz mi biz tema yi düşünüyoruz gorusecegiz hft sonu.Biz tema bağlıcaya baktık. Eylül de başlayacakmış.vermek istemedik. Mevcut okulda devam
Size nacizane bir tavsiyem özel okula gönderirken yurtdışı eğitim olanağı olan okullara gönderin o kadar para verdikten sonra geleceği için yurt dışında da okusun zaten sayılı okullar varTema koleji ve yukselen koleji arasinda kaldik,acaba bu kolejlere gonderen velilerimizin goruslerini alsak okul memnuniyeti nasil ilgi ve egitim hakkinda bilgi verirseniz cok memnun olurum.
hangi okula karar kıldınız? Biz Tema ile 2 kere görüştük ve okulu gezdiren öğretmenin çocuğumuza tavrı hoşumuza gitmedi.
[/QU
Tema kolejine yazdırdık.1. sınıf bu yıl 1 ara dönem geçirdik memnunuz