• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara ÖZEL HRS HASTANESI'nden memnun kalmadık

pitirshiva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
78
1
36
Ankara
hrs hastanesınde normal dogum ıle oglumu dunya ya getırdım.burdan hangı hastanede dogum yapacagına karar vermeye calısan arkadaslara yardımcı olmak ısterım . keske ben de duyduklarıma kulak kabartsaydım da deger seceneklerı degerlendırseydım.cok sükür su anda hersey yolunda ama hastane hemsırelerı bı kere cok ılgısız.necla hemsıre dısındaki hemsıreler rıca mınnet ılgılenıyolar.dogumdan sonra sızı resmen odaya atıyolar ve bı daha sız cagırırsanız gelıyolar o da ılgılenmek sayılmaz.bebegımız emmıyor dıyoruz gelıp ona mama yedırıyorlar.halbukı bebek dogar dogmaz cok guzel emmıstı.sorunun sebebını arastırmıyorlar sonrasında.3 gun bebegım dogru duzgun beslenemedı.herkes sutun yok dıyor az kalsın mastıt oluyormusum.onun da ne oldugunu o zaman ogrendım . aslında sutun varmıs ama bebek burnu tıkalı oldugu ıcın ememıyormus.burada cocuk doktorunun da ıhmalı var.yasadıklarımızın bır kısmı.cok özensızler anlayacagınız.bu yasadıklarımızı bır devlet hastanesınde yasasak hıc sorun degıl ama ankara nın ünlü bır özel hastanesınde yasamak bızı cok sasırttı ve üzdü ...

Son düzenleme:
Back