6 yıldır özel ders veriyorum ve şu ana kadar çeşitli özel okul ve dershanelerde çalıştım. Hala da bir özel okulda sınıf öğretmeni olarak görev yapmakta bunun dışında çeşitli eğitim kurumlarında özel ders vermekteyim. Şimdiye kadar çok çeşitli öğrenci gruplarına özel ders verdim. Bunların arasında öğrenme güçlüğü çeken, matematiği sevmediğini ya da anlamadığını düşünen öğrencilerim olduğu gibi çok başarılı olup derece hedefleyen fakat yeterli donanıma sahip özel ders öğretmeni bulamadığını söyleyen öğrencilerim de oldu. her iki grupta da hedeflediğimiz başarıya ulaştık. Unutmayınız ki başarıya ulaşmanın birinci yolu bunu daha önce başarmış olan kişilerin tecrübe ve tavsiyelerinden faydalanmak ve her türlü öğrencinin seviyesine inebilecek ve öğrenciyle uyum sağlayabilecek yeterli donanımı olan öğretmenlerle çalışmaktır.
Deneyimlerimen çıkardığım sonuçlara göre öğrencilerin başarısız olmalarının en önemli sebepleri yanlız başına verimli ders çalişamamaları ve motivasyon eksiliğidir. Bundan dolayı öğrencilerime ders anlatımının yanında başarıyı ve motivasyonu arttırmaya yönelik eğitim koçluğu da yapmaktayım.
İlköğretim birinci kademe öğrencilerine tüm derslerde özel ders veriyorum. Bunun dışında YAZ aylarında geçmiş yıl konularını tekrar ve gelecek yıla hazırlık dersleride veriyorum. Ders seansları 2 şer saatliktir.
DERSLER İLKÖĞRETİM 1. KADEME İÇİNDİR
Deneyimlerimen çıkardığım sonuçlara göre öğrencilerin başarısız olmalarının en önemli sebepleri yanlız başına verimli ders çalişamamaları ve motivasyon eksiliğidir. Bundan dolayı öğrencilerime ders anlatımının yanında başarıyı ve motivasyonu arttırmaya yönelik eğitim koçluğu da yapmaktayım.
İlköğretim birinci kademe öğrencilerine tüm derslerde özel ders veriyorum. Bunun dışında YAZ aylarında geçmiş yıl konularını tekrar ve gelecek yıla hazırlık dersleride veriyorum. Ders seansları 2 şer saatliktir.
DERSLER İLKÖĞRETİM 1. KADEME İÇİNDİR