• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara Öveçler'de bakıcı arıyorum...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

mimyase06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2009
208
2
118
43
Ankara
Ankara öveçler 4.cad oturuyorum.15 aylık bir kızım var.Düzgün bir bakıcı anne bulur bulmaz ise baslıyacagım.Titiz güleryüzlü tecrübeli disiplinli sigara kullanmayan en az lise mezunu referans verebilecek 35-40 yaslarında mümkünse kendi cocukları olan ve kızıma kendi evladı gibi bakabilecek kızım uyudugunda da yemek yapabilecek bir bakıcı arıyorum.Kayınvalidem de çalışma saatlerinde evde bulunacak.İlgilenenlerin özelden düsündügü ücretle beraber mesaj atmalarını bekliyorum.

Merabalar hala arıyorsanız ismim Ayşegül 8 sene bakıcılık yaptım referanslarım var K.Örenin ilk girişinde oturuyorum 45 yaşındayım çok temiz ve düzenli 2 yetişkin çocuk annesiyim 4 bebek büyüttüm 1 haftalık 1 aylık 3 aylıkken başladım 2 buçuk 3 yaşlarına kadar 2 sinin anneleri ve babası doktordu haftanın 5 günü düşünüyorum tabi çok acil ve istisnai durumlarda yardımcı olmaya çalışırım hatta çok gerekli durumlarda 2 veya 3 gün yatılıda kalabilirim eşim M.E.B.de memur okula gelince ilk okul ama lise bitirmiş gibiyimdir kendi kendimi yetiştirdim yani hayat okulunda okutmamışlar ne yapayım fiyata gelince herşey para demek deyil sizin için önemli olan iyi ve vijdanlı birini bulmak ve benim içinde aynısı geçerli bir şekilde karşılıklı anlaşılır görüşmek isterseniz ben buradayım nette ilanlarım var açık bir bayanım::emir_bebek::16:

Back