Ankara otogardan havaalanına nasıl gidilir?

akyarlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
İstanbul
Kızlar merhaba,
sorunum başlıkta görüğünüz gibi çok büyük olmasada kafama takılıyor.
Şimdi ben yurtdışına uçacağım ankaradan uçmam gerekiyor, ankaraya otobüsle geleceğim ordan havaalanına. peki taksiyle gidilirmi çok uzakmıdır?

Taksiyle çok tutar. Havaş veya büyükşehir belediyesinin düzenlediği seferler var.Ama saatlerini bilmiyorum.Telefon açıp sormanız lazım.

Havaşla gidebilirsin 10 tl. Belediyenin yani egonun 443 numaralı otobüsleriyle gidebilirsin en son 3,50 tl idi, belki artmıştır. Otobüsün icinde şoför bilet satıyor zaten ona binebilirsin. Yanılmıyorsam her 20 dk bir hareket eder aştiden. yaklasık 40-45 dk icinde havaalanında olursun.

Aştide indikten sonra havaalanı otobüslerine nasıl binebileceğini sor, seni yönlendirirler zaten.

Taksi ile 50-60 tl yi gözden cıkarman lazım.

benim abim taksici ordan taksimetre 70 -80 yazıyormuş ama pazarlıkla 50 ye felan gidilirmiş.
eğer zamanın çoksa dolmuşa binip havaşa gideceksin 10+10 lira olarak düşün... eğer zamanın kısıtlıysa taksiyle gideceksin

bence ındıkten sonra sor gosterırler zaten ama kafana yatmazsa ya da zamanın yoksa taksıyle gıt bence cnm

Konu içeriği nedeniyle ilgili bölüme taşınmıştır.

merhaba canım otogarın içinde 442 havaalanı egosu var 1 saat falan sürüo havaalanına gelmesi 5 tl ücreti en ii onunla gelirsin havaalanının dış hatlar girişinde durur çok rahat edersin havaalanı tarafında oturduğumdan iyi biliyorum taksi tercih etme sakın en az 70-80 liranı alırlar hem ego taksiden hızlı gelir çok durağı yok direk hawaalnına gelio ii yolculuklar

yanlış hatırlamıyorsam havaş vardı aşti'den otogar'a ,
arkadaşın dediği gibi telefonla saatlerini öğrenebilirsin ,
taksiyle gitmek delilik olur , çok uzak çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…