Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba evsud,şunuda öğrenebilirmiyim senden tahlilleri nerde yaptırdın ve masrafı ne kadar tuttu tahlilin,sormamnın sebebi iznim fazla diil bu yüzden vakit kaybı olmasın diye poliklinikte yaptırsam mı diye,ayrıca sedasyon nasıl onu anlamadım ünal bey bana daha bişey söylemedi.bende kemer var ve burnumdam hiç nefes alamıyorum.bu c.tesi. randevum var.
merhabalar ezgi37,
ben 3 gun sonra ameliyat olacağım.local anestezi+sedasyon ile ameliyat olmaya karar verdim.umarım sonuç iyi olur.tecrübelerimi ameliyat sonrası aktaracağım.
Merhaba, hangi ameliyati oldun, nasil gecti, dr. Unal Sahin'e mi gittin. Ayrintili bilgi yazarsan sevinirim. Bende temmuzun basinda gitmeyi dusunuyorum. Simdiden tsk ederim. a.s.![]()
merhabalar nursen,
evet 9 mayısta ünal şahine ameliyat oldum.aslında biraz iyileştikten sonra daha net duygularımı yazmak isterim.abartıyı sevmem ve yazılarıda süslemeyi becermem açıkcası.bu siteden cok yararlandım.onepi ve ünal beyi buradan öğrendim.fakat insanların bazen cok abartı yazdıklarını,amelyat oalan bir kaç kişyi gördükten sonra daha iyi anladım.ünal bey bu anlamda benim en büyük şansım oldu.alçım alındı,buruma inanamadım açıkcası.bu kadarmı güzel ve titiz çalısılır dedım kendı kendıme.suan tabıkı sisliklerim vemorluklarım var ve zamanla gececektır.ameliyatımda cok rahat gecti.hıc korkma ameliyattan.inan yıllarca insanın burnunu gizlemeye çalışması dah zor.fakat sonrası nefes alamamak alcı falan insanı geriyor açıkcası.ama biraz sbretmek gerekiyor galiba.en guzelıde burnumu saklmak zorunda kalmayacagım artık.
teşekkürler ünal hocam,eline koluna ,emeğine sağlık.
merhaba,bende ünal şahine ameliyat olacağım geçen hafta konuştuk doktorla,bu haftada tahlilleri sormam lazım çünkü iznim yok ve ameliyat için sadece 10 gün izin alabildim.ünal şahine ameliyat olanların tecrübelerini bizimle paylaşmalarını çok istiyorum.
merhabalar nursen,
evet 9 mayısta ünal şahine ameliyat oldum.aslında biraz iyileştikten sonra daha net duygularımı yazmak isterim.abartıyı sevmem ve yazılarıda süslemeyi becermem açıkcası.bu siteden cok yararlandım.onepi ve ünal beyi buradan öğrendim.fakat insanların bazen cok abartı yazdıklarını,amelyat oalan bir kaç kişyi gördükten sonra daha iyi anladım.ünal bey bu anlamda benim en büyük şansım oldu.alçım alındı,buruma inanamadım açıkcası.bu kadarmı güzel ve titiz çalısılır dedım kendı kendıme.suan tabıkı sisliklerim vemorluklarım var ve zamanla gececektır.ameliyatımda cok rahat gecti.hıc korkma ameliyattan.inan yıllarca insanın burnunu gizlemeye çalışması dah zor.fakat sonrası nefes alamamak alcı falan insanı geriyor açıkcası.ama biraz sbretmek gerekiyor galiba.en guzelıde burnumu saklmak zorunda kalmayacagım artık.
teşekkürler ünal hocam,eline koluna ,emeğine sağlık.
ünal beyden ameliyat olan yok galiba,valla üzüldüm şimdi acaba hatamı ediyorum,aslında ünal beye güvendim ama bilmiyorum,inşalla sonuç çok iyi olur,korkuyorum sonuç istediğim gibi olmazsa diye.umarım evsud senin sonucunda iyi olur c.tesi benimde randevum var.
desert ben de ünal beye ameliyat oldum nasıl şişlşk çok mu?
çok iyi bir dr. burnum çok güzel oldu ünal beyi herkese tavsiye ederim