Ankara okul öncesi ögretmeni eş durumu tayin için lütfen yardım

Elaemi

Sağlık olsun
Kayıtlı Üye
24 Mart 2009
3.177
4.322
658
Merhaba eşimin tayini ankara ya çıktı. Eş durumu tayinin çok sıkıntılı olduğunu öğrendim. Tanıdığım kimse yok. öğretmen arkadaşlardan bilgi almak istiyorum özelden bana yardımcı olursanız inanın çok sevineceğim çok korkuyorum açıkta kalmak istemiyorum.

Nasıl bir yardım istiyorsunuz?
Yanlış mı anladım acaba.
Şöyle puanım 164 düşük eşimin tayini Çankaya ya çıktı . Benim eş durumu tayinimin çıkmasının çok zor oldugunu söylüyorlar çok stresliyim. Teşekkür ederim

Genelde il ilçe kararı çıkıyor. Ve depoya atanıyorsunuz. Merak etmeyin

Şöyle puanım 164 düşük eşimin tayini Çankaya ya çıktı . Benim eş durumu tayinimin çıkmasının çok zor oldugunu söylüyorlar çok stresliyim. Teşekkür ederim

Puanin bransina gore iyi ama Cankaya acarlar mi bilemedim.Cankaya acmiyorlar diye biliyorum,okuyorum.Civar ilceleri yazarsan rahatlikla gidersin.Stres yapmayin.

Merhaba eşimin tayini ankara ya çıktı. Eş durumu tayinin çok sıkıntılı olduğunu öğrendim. Tanıdığım kimse yok. öğretmen arkadaşlardan bilgi almak istiyorum özelden bana yardımcı olursanız inanın çok sevineceğim çok korkuyorum açıkta kalmak istemiyorum.
Benim uzun süredir tayin ile ilgili durumum yok ama. Çankaya çok merkezi olduğu için zor olabilir. Muhtemelen torpili olanlar gidiyordur. Ama tayinler içinde en çok yer eş durumunda açılıyor. Bir de epeydir il/ilçe emrine verilme olayı oluyor. Yazdığınız tercihlere yerleşmesseniz, il ilçe emrine verilirsiniz.
En kötü ihtimalle eşiniz ilişik kesmesin, sizin tayin çıkmazsa kendininkini iptal eder

Benim uzun süredir tayin ile ilgili durumum yok ama. Çankaya çok merkezi olduğu için zor olabilir. Muhtemelen torpili olanlar gidiyordur. Ama tayinler içinde en çok yer eş durumunda açılıyor. Bir de epeydir il/ilçe emrine verilme olayı oluyor. Yazdığınız tercihlere yerleşmesseniz, il ilçe emrine verilirsiniz.
En kötü ihtimalle eşiniz ilişik kesmesin, sizin tayin çıkmazsa kendininkini iptal eder
Çok teşekkür ederim eşim il milli eğitimi aradı şimdi ne yazık ki merkez ilçelerde bile ihtiyaç yok dediler. Eşim ilişik kesmem gibi durumu yok. Çok üzgünüm Mamak gibi merkez ilçeler olur diye düşünüyordum. Artık herşeyin hayırlısı. Dua etmekten başka çarem yok.

Eşiniz ne iş yapıyor? Her türlü sizinki eşinize bağlı olarak çıkmayacak mı zaten? Ben de memurum yakın zamanda Ankara’ya eş durumuyla geldim. Eş durumu açısından çok sorunlu bir mesleğim olmasına rağmen çok şükür hemen çıktı tayinim.

Back
X