Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ankara novaart yardımcı olcak
- Konu Sahibi lina_nr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Mart 2023
- 87
- -18
- 6
- 24
Ben varım kuzum Mehmet Erdem e tedavi oldum sağlıklı bir doğum yaptım.sukurki
- 15 Eylül 2017
- 500
- 252
- 103
Aklına ne takılıyorsa sor canım ben ilk denemede hamile.kaldim müthiş bir doktordur kendisi gerçekten orada ikizi Ahmet erdem ile harikalar yaratıyorlar
- 16 Mart 2023
- 87
- -18
- 6
- 24
Amin inşallah çok teşekkür ederimAllah, tez vakitte size de evlat nasip etsin inşallah demeye geldim
- 4 Kasım 2017
- 1.829
- 547
- 123
- 34
Merhaba siz ne kaynaklı tüp bebek yaptirmistiniz ? Benim amh cok duusk beb mart ayından beri memoriale gidiyorum ama hic yumurtamı toplayamadılar artık değiştirme kararı aldım ahmet hocayı düşünüyordum sizce güvenerek gidebilirmiyimBen varım kuzum Mehmet Erdem e tedavi oldum sağlıklı bir doğum yaptım.sukurki
- 15 Eylül 2017
- 500
- 252
- 103
Merhaba ben eşimde sperm yavaşligi vardı orası erkek sperm sorunları üzerine. Alişan biryer ağırlıklı ki ikkxi Mehmet hocada oldum tedaviyi harikadır ikisi de mutlaka gidin tavsiye ediyorumMerhaba siz ne kaynaklı tüp bebek yaptirmistiniz ? Benim amh cok duusk beb mart ayından beri memoriale gidiyorum ama hic yumurtamı toplayamadılar artık değiştirme kararı aldım ahmet hocayı düşünüyordum sizce güvenerek gidebilirmiyim
- 4 Kasım 2017
- 1.829
- 547
- 123
- 34
Çok teşekkür ederim çok saolun benjm eşim kaynaklı sorun yok ama benim rezervim çok düşük benden kaynaklı gideceğim en kısa zamanda inşallah çok saolunMerhaba ben eşimde sperm yavaşligi vardı orası erkek sperm sorunları üzerine. Alişan biryer ağırlıklı ki ikkxi Mehmet hocada oldum tedaviyi harikadır ikisi de mutlaka gidin tavsiye ediyorum
- 10 Şubat 2024
- 350
- 174
- 18
Merhaba. Ben de Ahmet hoca da tedavi görüyorum. Benim amh sıkıntım yoktu ama yine de çok başarılı bir yumurta geliştirme süreci geçirdim. Sürekli kan tahlilleri ile ilaç dozları çok iyi ayarlandı bence ve toplandığında 18 yumurtanın hepsi dolu çıktı ve 9 tanesi 5.güne gitti. Bunda iğne dozlarının ayarlanmasının büyük önemi var bence.
İlk transferimde de pozitif haberi almıştık ama maalesef 8.haftada kalbi durdu. Şimdi ikinci transfer için hazırlık yapıyoruz. Benim de beğendiğim bir kurum. Ne göz boyuyorlar ne de paraya odaklılar. Ki zaten Ahmet Erdem Gazi Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümü anabilim dalı başkanı. Gerekli testleri için oraya yönlendiriyorlar ve ücretsiz yapıyorsunuz. Mesela bizim ilk bebeğimizin kalbi durunca doktorum oradan ücretsiz genetik test ve pıhtılaşma testi talep etti. Bence bir görüşmeye gidin
İlk transferimde de pozitif haberi almıştık ama maalesef 8.haftada kalbi durdu. Şimdi ikinci transfer için hazırlık yapıyoruz. Benim de beğendiğim bir kurum. Ne göz boyuyorlar ne de paraya odaklılar. Ki zaten Ahmet Erdem Gazi Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümü anabilim dalı başkanı. Gerekli testleri için oraya yönlendiriyorlar ve ücretsiz yapıyorsunuz. Mesela bizim ilk bebeğimizin kalbi durunca doktorum oradan ücretsiz genetik test ve pıhtılaşma testi talep etti. Bence bir görüşmeye gidin
- 30 Mayıs 2024
- 175
- 78
- 13
- 30
Ben Bilkent’e gidiyorum amh 0.65 ilk gittiğim de tek yumurtam vardı şuan 5 olduMerhaba siz ne kaynaklı tüp bebek yaptirmistiniz ? Benim amh cok duusk beb mart ayından beri memoriale gidiyorum ama hic yumurtamı toplayamadılar artık değiştirme kararı aldım ahmet hocayı düşünüyordum sizce güvenerek gidebilirmiyim
- 2 Temmuz 2018
- 233
- 88
- 98
- 31
- 4 Kasım 2017
- 1.829
- 547
- 123
- 34
Nasıl o kadar çoğaldı acaba bir de toplama oldu mu hiç? Benimde 1-2 tane oluyor 003 amh en son 2 yumurta ikiside gelişmedi iptal oldu tedavim hiç toplamaya gidemedim mart ve nisanda 4 yumurtam vardı şimdi 1-2 tane maksimumBen Bilkent’e gidiyorum amh 0.65 ilk gittiğim de tek yumurtam vardı şuan 5 oldu
- 9 Kasım 2024
- 16
- 2
- 1
- 30
Bende orda tedavi oldum şuan 3 çocuğum var ilki tek ikinci ikiz oldu darısı size herkese olsun inşallahKızlar selam ankara novaart tüp bebek merkezinde tedavi olan varmı yardımcı olcak
- 30 Mayıs 2024
- 175
- 78
- 13
- 30
Ben mfk ürünleri kullanıyorum onların çogalttıgını düşünüyorumNasıl o kadar çoğaldı acaba bir de toplama oldu mu hiç? Benimde 1-2 tane oluyor 003 amh en son 2 yumurta ikiside gelişmedi iptal oldu tedavim hiç toplamaya gidemedim mart ve nisanda 4 yumurtam vardı şimdi 1-2 tane maksimum
- 4 Kasım 2017
- 1.829
- 547
- 123
- 34
Merhaba bende adet olunca gitmeyi düşünüyorum düşük rezerv içinKızlar selam ankara novaart tüp bebek merkezinde tedavi olan varmı yardımcı olcak