• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara novaart yardımcı olcak

Ben varım kuzum Mehmet Erdem e tedavi oldum sağlıklı bir doğum yaptım.sukurki

Ben varım kuzum Mehmet Erdem e tedavi oldum sağlıklı bir doğum yaptım.sukurki
Merhaba siz ne kaynaklı tüp bebek yaptirmistiniz ? Benim amh cok duusk beb mart ayından beri memoriale gidiyorum ama hic yumurtamı toplayamadılar artık değiştirme kararı aldım ahmet hocayı düşünüyordum sizce güvenerek gidebilirmiyim

Merhaba siz ne kaynaklı tüp bebek yaptirmistiniz ? Benim amh cok duusk beb mart ayından beri memoriale gidiyorum ama hic yumurtamı toplayamadılar artık değiştirme kararı aldım ahmet hocayı düşünüyordum sizce güvenerek gidebilirmiyim
Merhaba ben eşimde sperm yavaşligi vardı orası erkek sperm sorunları üzerine. Alişan biryer ağırlıklı ki ikkxi Mehmet hocada oldum tedaviyi harikadır ikisi de mutlaka gidin tavsiye ediyorum

Merhaba ben eşimde sperm yavaşligi vardı orası erkek sperm sorunları üzerine. Alişan biryer ağırlıklı ki ikkxi Mehmet hocada oldum tedaviyi harikadır ikisi de mutlaka gidin tavsiye ediyorum
Çok teşekkür ederim çok saolun benjm eşim kaynaklı sorun yok ama benim rezervim çok düşük benden kaynaklı gideceğim en kısa zamanda inşallah çok saolun

Merhaba. Ben de Ahmet hoca da tedavi görüyorum. Benim amh sıkıntım yoktu ama yine de çok başarılı bir yumurta geliştirme süreci geçirdim. Sürekli kan tahlilleri ile ilaç dozları çok iyi ayarlandı bence ve toplandığında 18 yumurtanın hepsi dolu çıktı ve 9 tanesi 5.güne gitti. Bunda iğne dozlarının ayarlanmasının büyük önemi var bence.
İlk transferimde de pozitif haberi almıştık ama maalesef 8.haftada kalbi durdu. Şimdi ikinci transfer için hazırlık yapıyoruz. Benim de beğendiğim bir kurum. Ne göz boyuyorlar ne de paraya odaklılar. Ki zaten Ahmet Erdem Gazi Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümü anabilim dalı başkanı. Gerekli testleri için oraya yönlendiriyorlar ve ücretsiz yapıyorsunuz. Mesela bizim ilk bebeğimizin kalbi durunca doktorum oradan ücretsiz genetik test ve pıhtılaşma testi talep etti. Bence bir görüşmeye gidin 🌸

Ben Bilkent’e gidiyorum amh 0.65 ilk gittiğim de tek yumurtam vardı şuan 5 oldu

Ben Bilkent’e gidiyorum amh 0.65 ilk gittiğim de tek yumurtam vardı şuan 5 oldu
Nasıl o kadar çoğaldı acaba bir de toplama oldu mu hiç? Benimde 1-2 tane oluyor 003 amh en son 2 yumurta ikiside gelişmedi iptal oldu tedavim hiç toplamaya gidemedim mart ve nisanda 4 yumurtam vardı şimdi 1-2 tane maksimum

Nasıl o kadar çoğaldı acaba bir de toplama oldu mu hiç? Benimde 1-2 tane oluyor 003 amh en son 2 yumurta ikiside gelişmedi iptal oldu tedavim hiç toplamaya gidemedim mart ve nisanda 4 yumurtam vardı şimdi 1-2 tane maksimum
Ben mfk ürünleri kullanıyorum onların çogalttıgını düşünüyorum

Back