Ankara neva palas için acil ne duydunuz? Ne gördünüz? Yorumlarınızı bekliyorum

SBNM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
156
7
118
Kızlar düğün için neva palası düşünüoruz yorumlarınızı bekliorum

Son düzenleme:
Kızılaydan tunalıya doĞru Çıkarken solda kalıo 4 yıldızlı otel

Kızlar düğün için neva palası düşünüoruz yorumlarınızı bekliorum

Merhaba SBNM,

Forum da dolaşırken mailini gördüm. (Bu arada çok yeniyim buralarda)

Düğününü Neva Palas ta yapmıssın. Memnun kaldın mı? Kaç kişiydiniz? Biz 220 kişi civarında olcağız. Ben İstanbul da olduğumdan gidip göremedin orayı.
Nişanlımla orayı düşünüyoruz ve hatta karar verdik sayılır. Konustuk, anlaşmaya çok yakınız. Ama bir de bilene sormak lazım dimi :)

Cevap verebilrisen çok mutlu olrurm :) şimdiden teşekkürler...

Merhaba,

Sonunda düğünümü yapabildim :) Size de bilgi vermek istedim belki bir yararım dokunur diye..

Düğünümüz Neva Palas Otel de oldu. 200 kişi civarındaydık.. Salon bizim sayımızda bir grup için büyüklük olarak çok idealdi. Erkek ve kız tarafı olarak düğünlerimizde halay çektiğimiz için masaların dışında kalan oynama alanı bizim için çok önemliydi ve açıkçası bir ara salonun yarısı halayda gibiydi ve alan hiç bir sıkıntı yaratmadı.

Otelin çalışanları gercekten hizmette çok iyiler, güler yüzle işlerini yapıyorlar. İlgiden çok hoşnut kaldım ve yemekler de güzeldi..

Ben bizim sayımızda düğün yapıcak arkadaşlara gönül rahatlığıyla öneriyorum. Salonu görmeye giderseniz ilk başta gercekten boğucu, kapalı gibi duruyor ama düğün günü beyaz masalarla süslenmiş hali gercekten düğüne yakışır bir görüntüydü. Eğer tercihiniz kır düğünü değilse alternatif olarak değerlendirebilirsiniz. Kendi adıma ben ve sevgili yeni eşim memnun kaldık..

Gelin olacak arkadaşlara da düğünde pek gerilmemelerini tavsiye ediyorm.. Ben de ilk başta oldukça gergindim, o anda çekilen görüntülerim eminim çok komik olacaktır :) yine de kalkıp oynadıktan sonra her şey uçup gitti.

Gelin Başı ve makyajı için İsmail Topal ile çalıştım.. Ben saçımı ve makyajımı oldukça beğendim ama en çok da İsmail Bey'in neşesi ve bu neşesini bana da aktarması çok keyifliydi..

Herkese Kolay Gelsin, Yorucu ama Güzel ŞEyler Bunlar...

ayy canım çok sevindim allah bi yastıkta kocatsın ne güzel kurtulmuşsunuz biz de yeni başladık salon aramalarına mekanı internetten gödüm bizde aşağı yukarı sizin kadar olacağız işte max 200 kişi neyse ben şeyi soracaktım salon ne kadar tuttu? neler dahildi içine anlatır mısın? biz daha başındayız ve çok gerginiz fiyatlar öyle uçuk kaçık ki iyi ki 200 kişiyiz diyoruz yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…