Ankara nakliye firması

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.310
692
373
Kocaeli
arkadaşlar merhaba ankarada nakliye fırması ihtiyacım var iyi tasıyan kırmayan bı fırma bılen varmı

merhaba geç kalmadım umarım benim evimi taşıyan nakliyeci var çok memnun kalmıştım yaklaşık 2 sene önce evimi taşıdı hiçbirşey kırılmadı herşeyi güzelce sarıp özenle taşıdıler ve herkese tavsiye ettim fiyatı da çok uygundu telefonunu verebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ankarada 4. evim. tayinler, ev sahibi kazığı derken böyle oldu. ilkinde öz anadolu denen ucube bişeyle taşındık kesinlikle tavsiye etmiyorum. yanklarında ne bir koli bandı ne bir kalem vardı. kırılacak yazdıkları şeyin üzerine koli koyan, taze gelin eşyalarımı mahveden bi şirketti.üstelik eve geldikten sonra eşyaları indirmeden aaa ev tıra uzak kaldı deyip sonradan para isteyen gerizekalılardı.hakkımı hella etmiyorum onlara.ondan sonrakilerde polat nakliyatla taşındık. 1 yumurta vardı dolapta onuda sarmışlar bitek o kırıldı o kadar.kesinlikle ben onları profesyonel görüyorum. yerleri sitelerde konuşursan pazarlıkta yapıyolar. öyle ukala davranışlar filan yok. en azından konuştukları anlaşılıyor. tabi ufak tefek insan hataları olabilir ma agenel olarak tavsiye ediyorum.

Merhaba,
Taşınma konusu ile ilgili başlıklarda; Ankara'da yaşayanlar için deneyimimi paylaşmak istiyorum. İlk taşınmamdı ve maalesef kötü bir deneyim yaşadım; fakat Dikmen tarafında bulunan Vip E......s firmasını maalesef tavsiye etmiyorum. Bu kötü deneyimimi elimden geldiğince paylaşıyorum ki sizlerde belki faydalanabilirsiniz.
Yaklaşık 5 ay önce taşındım; öncelikle daha paketleme aşamasında sorun çıkarmaya başladılar; konsolumun ayağını kırdılar; üstelik mobilyalarımın bütün menteşelerinde menteşeye monte edilen stopperlarım bulunuyordu fakat bunların yarısını takıp yarısını takmamışlar!! Artık lanet olsun diyip 5-10 stopperın peşine düşemeyeceğim diyip ve gerçekten uğraşmak bunlarla konuşmamak için peşini bıraktım.
Umarım faydalanan olur bunlardan.
Herkese kolaylıklar diliyorum.

Back
X