Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ankara mesut kaya burun ameliyatı olan var mı
- Konu Sahibi meervs
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #rinoplasti #burunestetiği
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mayıs 2022
- 50
- 52
- 8
- 33
Ben de ankaradayım Melih Şahin hocayı düşündünüz mü ben onda karar kıldımMerhabalar uzun süredir burun ameliyatı icin doktor arayısındayım listemde tural ve mesut hoca var egri bi buruna sahibim ameliyat olan veya olmayı düşünen arkadaslarım düsüncelerinizi merak etmekteyim:))
mesut hocayla görüstüm ameliyat günü aldım da amellyattan önce de tural hocayla muayne randevum var dediginiz doktoru bilmiyorum malesefBen de ankaradayım Melih Şahin hocayı düşündünüz mü ben onda karar kıldım
- 6 Mayıs 2022
- 50
- 52
- 8
- 33
Az önce bir arkadaşın konusuna yorum yaptım bilmiyorum gördünüz mü ama bir okuyun isterseniz siz demesut hocayla görüstüm ameliyat günü aldım da amellyattan önce de tural hocayla muayne randevum var dediginiz doktoru bilmiyorum malesef
evet gördüm ama o arkadas sanırım eski burnunu özledigi icin oyle bi yorumda bulunmus burnu fena olmamıstı mesut kaya hakkında kötü yorumu sadece o arkadasımızda gördüm arastırmalarım sonucu memnun kalan daha fazla sanırımAz önce bir arkadaşın konusuna yorum yaptım bilmiyorum gördünüz mü ama bir okuyun isterseniz siz de
- 6 Mayıs 2022
- 50
- 52
- 8
- 33
Beni çok etkiledi ve ameliyattan bile vazgeçtim burada çok okudum kimse memnun değil burnundan senelerce bu ameliyat için para biriktirmiş insanların hüsrana uğradığını görünce kemerimle mutlu olmaya karar verdimevet gördüm ama o arkadas sanırım eski burnunu özledigi icin oyle bi yorumda bulunmus burnu fena olmamıstı mesut kaya hakkında kötü yorumu sadece o arkadasımızda gördüm arastırmalarım sonucu memnun kalan daha fazla sanırım
burnumda kemer olsa bende ameliyat olmak istemezdim acıkcası kucukken düstügüm icin kırık burnum nefes alma problemide yasıyodum umarm istedigim gibi bi burun olur :))Beni çok etkiledi ve ameliyattan bile vazgeçtim burada çok okudum kimse memnun değil burnundan senelerce bu ameliyat için para biriktirmiş insanların hüsrana uğradığını görünce kemerimle mutlu olmaya karar verdim
- 6 Mayıs 2022
- 50
- 52
- 8
- 33
umarım hayırlısı olsun hakkınızda bizleri de haberdar edinburnumda kemer olsa bende ameliyat olmak istemezdim acıkcası kucukken düstügüm icin kırık burnum nefes alma problemide yasıyodum umarm istedigim gibi bi burun olur :))
Ben de haftaya mesut kaya için randevu aldım o yorumu ben de gördüm kız 12 nisanda her yere yazmış heralde o gün yaşamış burun deliklerinin içeri çekilmesini sonra gitmiş her yere yazmış. Doktorun tepkisini ben de doğru bulmadım ama 1000 kişiden 1 kişi bazen böyle çıkabiliyor bence. Kız da hakli doktora söylediyse 2. bir ameliyat önermesi gerekiyordu belki o istememiştir bilemeyiz. Bi tık şans işi güzel olup olmaması da sanki . Yine de tüm doktorlara bakıyorum aralarından bir tane memnuniyetsiz hasta çıkınca elersem işim zor diye düşünüyorum. Onunki revizyonmuş o da var.Beni çok etkiledi ve ameliyattan bile vazgeçtim burada çok okudum kimse memnun değil burnundan senelerce bu ameliyat için para biriktirmiş insanların hüsrana uğradığını görünce kemerimle mutlu olmaya karar verdim
mesut kayaya ya da herhangi bi doktora ameliyat olursan lütfen konu açarmısın bende arayış içerisindeyim, teşekkür ederimBen de haftaya mesut kaya için randevu aldım o yorumu ben de gördüm kız 12 nisanda her yere yazmış heralde o gün yaşamış burun deliklerinin içeri çekilmesini sonra gitmiş her yere yazmış. Doktorun tepkisini ben de doğru bulmadım ama 1000 kişiden 1 kişi bazen böyle çıkabiliyor bence. Kız da hakli doktora söylediyse 2. bir ameliyat önermesi gerekiyordu belki o istememiştir bilemeyiz. Bi tık şans işi güzel olup olmaması da sanki . Yine de tüm doktorlara bakıyorum aralarından bir tane memnuniyetsiz hasta çıkınca elersem işim zor diye düşünüyorum. Onunki revizyonmuş o da var.
- 29 Mayıs 2017
- 293
- 73
- 98
- 27
hayır canım ilk ameliyatımdı mesut kaya bence güzel yapmıyor. radixi indirmek demek yüz ifadesinin bozulması demek radixim inmiş burnun önden genıslemez dedı ama genısledı eskısı gıbı ınce durur mu zamanla görcem kanat kesileri yamalı gibi çirkin oldu. ben de sizin gibi araştırıp her olumsuz yorumda doktor elemiştim sonuç bu. nefes sorunu için septoplasti olun baska turlu de bu işlere bulasmayın gerçekleri ameliyattan sonra anlıyorsunuzBen de haftaya mesut kaya için randevu aldım o yorumu ben de gördüm kız 12 nisanda her yere yazmış heralde o gün yaşamış burun deliklerinin içeri çekilmesini sonra gitmiş her yere yazmış. Doktorun tepkisini ben de doğru bulmadım ama 1000 kişiden 1 kişi bazen böyle çıkabiliyor bence. Kız da hakli doktora söylediyse 2. bir ameliyat önermesi gerekiyordu belki o istememiştir bilemeyiz. Bi tık şans işi güzel olup olmaması da sanki . Yine de tüm doktorlara bakıyorum aralarından bir tane memnuniyetsiz hasta çıkınca elersem işim zor diye düşünüyorum. Onunki revizyonmuş o da var.
merhabalar ben mesut kayaya ameliyat oldum 3. ayımı bitirmek üzereyim ve asırı memnun kaldım istedigim gibi dogal tatlı bi burna sahibim ameliyat sürecide gayet kolay gecti kırık ve belirgin derecede yamuk burnum oldugu icin morarma fazlasıyla olur sanmıstım aksine en ufak morluk olmadı ben tavsiye ediyorum mesut hocayı :)mesut kayaya ya da herhangi bi doktora ameliyat olursan lütfen konu açarmısın bende arayış içerisindeyim, teşekkür ederim
- 14 Ekim 2011
- 462
- 447
- 303
Merhaba yazalı uzın olmuş ama ne kadar ücret ödediniz?merhabalar ben mesut kayaya ameliyat oldum 3. ayımı bitirmek üzereyim ve asırı memnun kaldım istedigim gibi dogal tatlı bi burna sahibim ameliyat sürecide gayet kolay gecti kırık ve belirgin derecede yamuk burnum oldugu icin morarma fazlasıyla olur sanmıstım aksine en ufak morluk olmadı ben tavsiye ediyorum mesut hocayı :)
- 14 Ekim 2011
- 462
- 447
- 303
Merhabalar eğer sakıncası yok ise resim paylaşır mısınız ?bir de ne kadar ödediniz ? Ağrı oldumu ?ne kadar sürede taburcu oldunuz? Doktorun genel tavrı nasıl ? Çok sordum dimiBende 11 gün önce mesut kayaya ameliyat oldum . Bantlarım bugün çıktı çok öfem olmasına rağmen çok güzel oldu gibi:)) bence mesut hoca çok iyi bir dr
- 30 Kasım 2015
- 2.220
- 4.114
- 133
Kısura bakmayın geç fatkettım yazınızı hersey güzeldi dr çok ilgili dersem yalan söylemiş olurum ama nihayetınde işini güzel yaptı bence ki benim burnum işlevsel olarak çok zor bir burun tipiydı. Zor begenen biri olmama ragmen begendim. Fıyat bilgisi burdan etik olmaz diye düşünüyorum. Özelden foto paylasabilirim istersenizMerhabalar eğer sakıncası yok ise resim paylaşır mısınız ?bir de ne kadar ödediniz ? Ağrı oldumu ?ne kadar sürede taburcu oldunuz? Doktorun genel tavrı nasıl ? Çok sordum dimi
- 8 Şubat 2023
- 186
- 44
- 18
- 39
maylins Merhaba bende burnunuzu merak ettimKısura bakmayın geç fatkettım yazınızı hersey güzeldi dr çok ilgili dersem yalan söylemiş olurum ama nihayetınde işini güzel yaptı bence ki benim burnum işlevsel olarak çok zor bir burun tipiydı. Zor begenen biri olmama ragmen begendim. Fıyat bilgisi burdan etik olmaz diye düşünüyorum. Özelden foto paylasabilirim isterseniz
- 14 Ekim 2011
- 462
- 447
- 303
Çok sevinirim fotoğraf gönderirsenizKısura bakmayın geç fatkettım yazınızı hersey güzeldi dr çok ilgili dersem yalan söylemiş olurum ama nihayetınde işini güzel yaptı bence ki benim burnum işlevsel olarak çok zor bir burun tipiydı. Zor begenen biri olmama ragmen begendim. Fıyat bilgisi burdan etik olmaz diye düşünüyorum. Özelden foto paylasabilirim isterseniz
Merhaba son durumunuz nedir şu an şikayetlerinizde değişme var mıhayır canım ilk ameliyatımdı mesut kaya bence güzel yapmıyor. radixi indirmek demek yüz ifadesinin bozulması demek radixim inmiş burnun önden genıslemez dedı ama genısledı eskısı gıbı ınce durur mu zamanla görcem kanat kesileri yamalı gibi çirkin oldu. ben de sizin gibi araştırıp her olumsuz yorumda doktor elemiştim sonuç bu. nefes sorunu için septoplasti olun baska turlu de bu işlere bulasmayın gerçekleri ameliyattan sonra anlıyorsunuz
Merhaba bana da foto gönderir misiniz ben de doktor araştırıyorum rino içinKısura bakmayın geç fatkettım yazınızı hersey güzeldi dr çok ilgili dersem yalan söylemiş olurum ama nihayetınde işini güzel yaptı bence ki benim burnum işlevsel olarak çok zor bir burun tipiydı. Zor begenen biri olmama ragmen begendim. Fıyat bilgisi burdan etik olmaz diye düşünüyorum. Özelden foto paylasabilirim isterseniz