• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara memorial nesrin fener doğum yapanlar

Esyyyyyyyyyyy

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
127
172
18
33
Kızlaar ben 18 haftalık hamileyim doktor secimi yeni yaptım. Memorialda nesrin fenere gittim muanesi çok hoşuma gitti ilgili neşeli vs. Ama yinede sizlere sormak istedim doğum sürecinde nasıl, tavsiyelerinizi bekliuorum...

Ben doktoru bilmiyorum ama hastanenin tüm imkanları çok güzel ve temiz. Acaba doğumu paket olarak mı anlaştınız? Bende sizden muayene ve doğum fiyatını öğrenebilir miyim

Ben doktoru bilmiyorum ama hastanenin tüm imkanları çok güzel ve temiz. Acaba doğumu paket olarak mı anlaştınız? Bende sizden muayene ve doğum fiyatını öğrenebilir miyim
Doğum paketi 10-13 bin arası paket içeriğine göre değişiyormuş. Biz zaten yarıladıgımız için hamileliği sadece doğum için anlaştık o da 8 küsür. Muane ücreti her doktorun aynı mı bilmiyorum ama ben 390 lira ödedim 😊😊

merhaba ben de birşey sormak istiyorum.Ben Ankarada özel muayenehaneye gidiyorum gebelik için ve dr un hastanelerle anlaşması var.Acaba dr un doğumda aldıgı paradan hariç hastaneye de ödeniyor mu?Yani dr parası ayrı hastane parası ayrımı talep ediliyor.Bilen yaşayan varsa bilgi verirse çok sevinirim

Kızlaar ben 18 haftalık hamileyim doktor secimi yeni yaptım. Memorialda nesrin fenere gittim muanesi çok hoşuma gitti ilgili neşeli vs. Ama yinede sizlere sormak istedim doğum sürecinde nasıl, tavsiyelerinizi bekliuorum...
Merhaba. Hastane ve doktorunuzdan memnun kaldınız mı?

Merhaba inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almışsınızdır 🙏 Nesrin hocayla mı devam ettiniz memnun kaldınız mı

Back