Dikleştirme mi yoksa büyütme ameliyatı mı olacaksın canım birde daha önce kaç ameliyata girmiş acaba asistan yada doçent farketmez önemli olan tecrübesi benceKızlar mrb ben 2 doğum yaptım emzirme sonrası gögüslerim ve koltuk altlarınmda sarkma oldu bende bugün ankara hacettepe hastanesi estetik bölümünde Dr görüştüm ameliyati kendisi yaparsa 3000tl ama hocalar yaparsa 6_7 bin civarı olur diyor kendisi asistan dr olduğu için daha uygun ameliyat yapıyor ben karar vermedim lütfen bana yardımcı olun daha önce bu Dr ameliyat olan varmı sizce ne yapmalıyım
Ben 3 hafta evvel, Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji hastanesinde koltuk alti memesini aldirdim. Ucret odemedim.Kızlar mrb ben 2 doğum yaptım emzirme sonrası gögüslerim ve koltuk altlarınmda sarkma oldu bende bugün ankara hacettepe hastanesi estetik bölümünde Dr görüştüm ameliyati kendisi yaparsa 3000tl ama hocalar yaparsa 6_7 bin civarı olur diyor kendisi asistan dr olduğu için daha uygun ameliyat yapıyor ben karar vermedim lütfen bana yardımcı olun daha önce asistan Dr ameliyat olan varmı sizce ne yapmalıyım
Hastanenin ismini yazdim. Demetevlerde. Ameliyatimi Dr Yahya Baltu yapti. Koltukaltlarindan 6cm.lik meme dokusu cikarildi. Karnimdan yag alinip sakat olan omzuma takviye yapildi. Gogsumdeki ben alindi. Agrim olmadi. Tabii ki kesi acisi olur herhalde ama ben pek hissetmedim cunku baska problemler yasadim. Ben asiri alerjik bir yapiya sahibim. Ameliyattan sonra bandajlar alerji yapti ve bantlarin degdigi yerlerde yaralar acildi. Yetmezmis gibi ertesi gun agir grip oldum. Oksurmekten hapsurmaktan yatamadim. 5 gun durmasi gereken bandajlari ertesi gun cikardim. Tabii bandajlari cikardigim icin ameliyat bolgesinde kan birikti. Dr um enjektorle cekti bu kani ama hic hissetmedim. Simdi yaralarim kapandi. Ameliyat dikis yerlerinde hafif bir sizi var. Ise basladim. Her sey yolundaHangi hastane hacettepe demi ameliyat mı oldunuz yoksa liposuction mi ağrısı acısı oluyor mu bide ben hem koltukaltı memesini aldiracagim hemde meme diklestirme yaptırmayı düşünüyorum dr murat kara ile görüşmüstüm
Ben de korkudan yillardir erteleyip duruyordum. Son iki yil artan kilolarla meme dokusu da asiri buyuyunce aldirmaya karar verdim. O hastanede calisan ogrencimin tavsiyesiyle Yahya Beyle tanistim ve sadece problemimi soyledim. Ameliyatla ilgili soru fazla sormadim. Ogrenirsem korkup vazgecebilirdim. Bir suru aksilige ragmen iyi ki oldum diyorum. Yazin askili giyebilecegim icin mutluyum. Artik saklamak zorunds oldugum bir sey yok. Hic korkmayin. Benim canim cok tatlidir. Ben bile agri duymadim. Gidin kurtulun.Çok geçmiş olsun sizede ilginize tşk ederim ben ameliyattan korkuyorum daha önce hiç ameliyat olmadım hatta normal doğum yaptım Sezeryan yapmaya bile cesaret edemedim bide dr asistan olunca daha bi tedirgin oldum o yüzden karar veremiyorum hala
Zerdali merhaba oldun mu ameliyatKızlar mrb ben 2 doğum yaptım emzirme sonrası gögüslerim ve koltuk altlarınmda sarkma oldu bende bugün ankara hacettepe hastanesi estetik bölümünde Dr görüştüm ameliyati kendisi yaparsa 3000tl ama hocalar yaparsa 6_7 bin civarı olur diyor kendisi asistan dr olduğu için daha uygun ameliyat yapıyor ben karar vermedim lütfen bana yardımcı olun daha önce asistan Dr ameliyat olan varmı sizce ne yapmalıyım
Ben de aynı koltuk altimda sarkma oldu ve goguslwrim 3 çocuk sonrasi sönmüş balon gibi oldu ameliyat olacağım konya da necmettin erbakan unv de bilsev ince var onu düşünüyorum. Ben sadece meme estetigi düşünüyordum sadece ama yazın dikkatimi çekti koltuk altı sarkmasi da yapılıyormuş demekki dedim bende de var ama orası riskli bölge yapılmaz diye dusunuyodum.beni bilgilendirirsen çok mutlu olurumZerdali merhaba oldun mu ameliyat
Ben de aynı koltuk altimda sarkma oldu ve goguslwrim 3 çocuk sonrasi sönmüş balon gibi oldu ameliyat olacağım konya da necmettin erbakan unv de bilsev ince var onu düşünüyorum. Ben sadece meme estetigi düşünüyordum sadece ama yazın dikkatimi çekti koltuk altı sarkmasi da yapılıyormuş demekki dedim bende de var ama orası riskli bölge yapılmaz diye dusunuyodum.beni bilgilendirirsen çok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?