• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara meme büyütme fiyatları

Merhaba bende 1 hafta once amekiyat oldum. 7 bin tuttu benim biraz pahali oldu galiba. Fakat kimse kas zari yapmiyor bende duyunca hemen yaptirdim. Doktorum hakan bukan su anda tipi degisik geliyor Gögüslerimin meme cevresi küçülttu ayrica alttanda kesik acti 275cc high profil koymus. Kas alti acaba dahami iyiydi. Meme cevremi kesmisken neden silikonuda ordan koymadi bide su an tipi degisik hosuma gitmedi. Sag memem 1 tik daha iri cunku daha oncede oyleydi. Bu konudaki dusunceleriniz nedir. Bu arada ozek sudyen verdi onunda patrasini ayri aldi. Usttende bandajla sarabilirsin dedi

canım hacettepenin estetik bölümü şuanda çok yoğun ordan randevu almanı tavsiye etmem zaten hangi doktora denk geleceğin belli olmuyor o şekilde.ben sana ömer beyin telefonunu veriyim özelden direk onla görüş.msj atıyorum sana şimdi.

İlgine çok tşk ediyorum. Ama ben mesajlarını henüz şimdi gördüm :) biraz aceleci çıktım ben sanırım. 12 Şubat için Figen Hanım'dan randevu almıştım. Herşey o kadar hızlı gelişti ki sonrasında mesajlarını bile bugün görebildim :) 18 Şubat'ta Figen hanım ve Haldun beye ameliyat oldum. Bu gün 5. Günüm ve ağrılarım azalmaya başladı. Ama henüz şişliklerim olduğu için tam nasıl oldular anlayamıyorum. Ama şu ana kadar doktorumdan çok memnunum. HALDUN bey diyorum sadece :)))) sana da ilgin için çok tşklr tekrar .....

İlgine çok tşk ediyorum. Ama ben mesajlarını henüz şimdi gördüm :) biraz aceleci çıktım ben sanırım. 12 Şubat için Figen Hanım'dan randevu almıştım. Herşey o kadar hızlı gelişti ki sonrasında mesajlarını bile bugün görebildim :) 18 Şubat'ta Figen hanım ve Haldun beye ameliyat oldum. Bu gün 5. Günüm ve ağrılarım azalmaya başladı. Ama henüz şişliklerim olduğu için tam nasıl oldular anlayamıyorum. Ama şu ana kadar doktorumdan çok memnunum. HALDUN bey diyorum sadece :)))) sana da ilgin için çok tşklr tekrar .....

geçmiş olsun canım.eminim çok güzel olmuşlardır bir ayı atlatınca daha güzel olucaklar.

geçmiş olsun canım.eminim çok güzel olmuşlardır bir ayı atlatınca daha güzel olucaklar.
O 1 ay geçip de bi şekil alsalar hemen :) umarım öyle olurlar. Ameliyat öncesi Haldun bey sonucun çok başarılı olacağını söylemişti. Göğüs dokum, şekli ve simetrisi çok güzelmiş. O yüzden sonuç süper olacak demişti. Şimdi heyecanla sonucu bekliyorum.

O 1 ay geçip de bi şekil alsalar hemen :) umarım öyle olurlar. Ameliyat öncesi Haldun bey sonucun çok başarılı olacağını söylemişti. Göğüs dokum, şekli ve simetrisi çok güzelmiş. O yüzden sonuç süper olacak demişti. Şimdi heyecanla sonucu bekliyorum.

merak etme o bir ay hatta aylar çabucak geçiyor ve gün geçtikçe doğallaşıyorlar.doktorun güzel olacağını söylediyse öyle olacaktır öncelikle doktorumuza inanmalı ve güvenmeliyiz.

Canim bende figen hanim ve haldun beye ameliyat oldum gercekten cok iyi bi doktorlar

Evet gerçekten öyleler. Sen ne zaman oldun? Nasıl şimdi durumun? Doktorlar aynı olduğuna göre protezlerimiz de mentordur sanırım. Kaç cc kullandılar sana ? Çok sordum ama merak işte 😊

Evet gerçekten öyleler. Sen ne zaman oldun? Nasıl şimdi durumun? Doktorlar aynı olduğuna göre protezlerimiz de mentordur sanırım. Kaç cc kullandılar sana ? Çok sordum ama merak işte 😊

Sor canim nolucak sanki:)) evet mentor 260cc high profile damla benimkiler. 3 ay olucak bu cuma gunu simdi iyiyim arada sirada cok az bi agrim oluyo kas agrisi gibi o kadar daha yavas yavas oturuyo protezlerim

Sor canim nolucak sanki:)) evet mentor 260cc high profile damla benimkiler. 3 ay olucak bu cuma gunu simdi iyiyim arada sirada cok az bi agrim oluyo kas agrisi gibi o kadar daha yavas yavas oturuyo protezlerim

Benim de 255 cc orta profil damla. Ne güzel sen artık yüzüstü yatabileceksin. Darısı bana inşşşş. Şişliklerin inince çok küçüldüler mi acaba seninkiler ? Ben büyük olsun istemedim. Haldun beye bıraktım boyutu ama tereddüt ettim şimdi çok küçülür mü diye :)

Benim de 255 cc orta profil damla. Ne güzel sen artık yüzüstü yatabileceksin. Darısı bana inşşşş. Şişliklerin inince çok küçüldüler mi acaba seninkiler ? Ben büyük olsun istemedim. Haldun beye bıraktım boyutu ama tereddüt ettim şimdi çok küçülür mü diye :)

Resimlerime bakabilirsin canim cok kuculmediler zamanla daha guzel ve dogal durdular hatta

arkadaşlar merhaba karar veremedim hangi doktor daha iyi :( sizce ankarada kim çok başarılı meme büyütmede? Muayne ücreti ne kadar bir de?

Kime sorarsan " benim doktorum iyi " diyecektir elbette. Ben gerçekten çok memnunum doktorlarımdan. Hacettepede Figen hanımın muayene ücreti 125 tl.

çok teşekkür ederim avalonod. Sen ne zaman ameliyat oldun? kaç cc ve yapılmadan önce ne kadardı büyüklüğü? Bi de mümkünse resim varsa görebilir miyim? :17:

çok teşekkür ederim avalonod. Sen ne zaman ameliyat oldun? kaç cc ve yapılmadan önce ne kadardı büyüklüğü? Bi de mümkünse resim varsa görebilir miyim? :17:

Benim de henüz yarın 1 hafta olacak. Önceden A cup dolduramıyordum ama dokusu iyiydi. 255 cc orta profil damla kullanıldı. Şu anda resmini görmeni istemem çünkü henüz şiş, morluklar var ve dikişlerim duruyor 😊

Back
X