• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara meme büyütme fiyatları

Muayene etti canim bi sorun yok dedi cok şükür. Şu masaj nasıl yapılıyor sert bastırarak mı yapmak lazım. Aşağı dogru masaj yap dedi bana

masaj için erken değilmi ben tam bilmiyorum bu masaj olayını ama.ömer bey bana msj yaptırmadı hatta özellikle sordum bi iki defa yapma dedi.önemiyorum ben dedi.figen hocada masj önermiyodu bildiğim kadarıyla.

ben almamistim Dr aldi ve senin gibi ameliyat masasindadayken giydirmisti. aslinda bu bildigimiz sporcu sütyeni degil, daha SIKI ve sert bir kumas. hata benimkinde o bandaj kemeri de üstünde arkadan dikilmis!

normal sporcu sutyenleri nasıl ben pek bilmiyorum hiç kullanmadım kumaşları nasıl da benimkinin kumaşı o kdr sert değil sonuçta doktorum onca amelşyat yapmış önceden bir sorun olsaydı önermezdi :)

normal sporcu sutyenleri nasıl ben pek bilmiyorum hiç kullanmadım kumaşları nasıl da benimkinin kumaşı o kdr sert değil sonuçta doktorum onca amelşyat yapmış önceden bir sorun olsaydı önermezdi :)

Ya burada cogu kisinin kullandigi ayyildiz sutyen bende onu kullaniyorum cok memnunum bi rahatsizlik vermiyo bana doktorumda bisey demedi

Ankara Hacettepede yaptıran varsa en son güncel fiyati söyleyebilir misiniz bi de benim omuzlar geniş ve göğüs arası açık damla mi iyi olur yuvarlak mi ve ben biraz büyük olsunlar istiyorum sizce Hacettepe iyi bi tercih mi iz kalıyor mu cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ler

Ankara Hacettepede yaptıran varsa en son güncel fiyati söyleyebilir misiniz bi de benim omuzlar geniş ve göğüs arası açık damla mi iyi olur yuvarlak mi ve ben biraz büyük olsunlar istiyorum sizce Hacettepe iyi bi tercih mi iz kalıyor mu cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ler

Canim ben 25 gun once hacettepede oldum prof.dr.figen ozgur ve doc.dr.haldun kamburoglu yapti ameliyatimi ozellikle haldun bey ilgileniyo ama hastayla ve ben cok memnunum yuvarlak yada damlaya doktor gogsune gore karar veriyo. Hacettepe zaten cok iyi bi hastane doktorlari cok basarili tavsiye ederim ben toplamda 3500tl odedim hersey dahil.ve haldun hoca gercekten cok ilgili ve bilgili bi doktor surekli her sorumda ariyorum bikmadan ilgileniyo benimle surekli takip ediyo her hafta kontrol ediyo ozellikle. Benim gogus alti kesisi ile yapildi iz gecirici kremlere 1. Ay dolunca baslicam ve zaten resimlere bakarsan karsidan iz hic gorunmuyo tam kivrim noktasina getiriyolar izi.

3500 çok fazla :( inşallah uygun bi fiyat yapar bi de ben il dışından gelcem hemen randevu veriyorlar mi ve haftaiçi kesinlikle gelemem :((( haftasonu yaparlar mi acaba ben bir ay içinde yaptırmayı düşünüyorum ödeme için kolaylik sağlıyorlar mi

Canim ben 25 gun once hacettepede oldum prof.dr.figen ozgur ve doc.dr.haldun kamburoglu yapti ameliyatimi ozellikle haldun bey ilgileniyo ama hastayla ve ben cok memnunum yuvarlak yada damlaya doktor gogsune gore karar veriyo. Hacettepe zaten cok iyi bi hastane doktorlari cok basarili tavsiye ederim ben toplamda 3500tl odedim hersey dahil.ve haldun hoca gercekten cok ilgili ve bilgili bi doktor surekli her sorumda ariyorum bikmadan ilgileniyo benimle surekli takip ediyo her hafta kontrol ediyo ozellikle. Benim gogus alti kesisi ile yapildi iz gecirici kremlere 1. Ay dolunca baslicam ve zaten resimlere bakarsan karsidan iz hic gorunmuyo tam kivrim noktasina getiriyolar izi.
resimler görünmüyo memnun musun ben biraz fazla büyük yaptırmayı düşünüyorum ona nasıl karar veriyorlar

resimler görünmüyo memnun musun ben biraz fazla büyük yaptırmayı düşünüyorum ona nasıl karar veriyorlar

Canim meme dokuna gore karar verirler buyuklugunu bence cok buyuk isteme cunku cok buyuk olursa riskide o kadar fazla olur ilerde kapsul ihtimali daha fazla olur doktora gorun onun onerdigi olcude yaptir bence

Canim bende ayyildiz kullaniyorum 2 gun sargili kaldim ben 3. Gun takti doktorum

ben almamistim Dr aldi ve senin gibi ameliyat masasindadayken giydirmisti. aslinda bu bildigimiz sporcu sütyeni degil, daha SIKI ve sert bir kumas. hata benimkinde o bandaj kemeri de üstünde arkadan dikilmis!

Ya burada cogu kisinin kullandigi ayyildiz sutyen bende onu kullaniyorum cok memnunum bi rahatsizlik vermiyo bana doktorumda bisey demedi

aynen çok rahat :D başka sutyen kaldıramazdım heralde o.O bu bile yatınca sıkıyor arada

kesinlikle haklısınız kızlar :)) ayyıldız daha esnek ve rahat fakat ben araştırma hastanesinde olacağım için silikonu ve sütyeni kendim alacağım ama hangisini uygun görürse doktor karar verecek ben sadece kullanan birisi olarak sizin önerilerinizi almak istedim :34:

kızlar fiyatlar konusunda birbirimize bilgi verelim. ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olursa super olur :)
ilk yorum benden
ankarada osman latifolgunu arastırdım.gazi hastanesinde calısmıyormuş artık.sadece muayenehanesi var.aradım sekreteriyle konuştum. fiyatları sordum 6000 tl dedi. şok oldum. daha önce osman beye ameliyat olan arkadaslar meme büyütme operasyonunu kaca yaptırdınız. ve ankaradaki diger doktor fiyatları hakkında bilgi verebilirseniz hepimiz cok mutlu oluruz

bEN HACETTEPEDE DR ÖMER EKİN VE DR FİGEN ÖZGÜRE AMELİYAT OLDUM.İNANILMAZ MEMNUNUM, HASTANEYE 1000 LİRA ÖDEDİM.PROTEZLERDE MENTOR MARKA(BİLDİĞİM ÜZERE EN İYİ MARKA) DAMLA ,ONUN İ.İNDE ELEKTRON FİRMASINA 1800 LİRA ÖDEDİM,1 GÜN DE HASTANE ÜCRETİ ÖDEDİM.YANİ 3000 LİRA GİBİ BİR ÜCRET.YANLIZ ESTETİK FİYATLARININ ARTTIĞINI DUYDUM HACETTEPEDE

canlarım ya belkide ben zaten büyük istemiyordum o yüzdende sonuç beni memnun etmiş olabilir.ömer bey konusundaki yorumlarınız kesinlikle doğru asistanlığını yapan ve yeterince tecrübe sahibi olmayan bi doktor ama ben arkadaşımın sonuçlarını canlı görünce beğendim ve karar verdim.ameliyatın maddi boyutuda benim için çok önemliydi ve 7 bini toplayacak durumum yoktu.yani 4 bin tl yi biraz daha özel ilgi için çöpe atamazdım.yoksa herkes ister daha deneyimli iyi ve özel bi doktora ameliyat olmak.bazı şeyleri göze alıp yattım o ameliyat masasına ve allaha şükür pişman değilim.göğüslerim istediğim şekilde ve sağlığımda yerinde.darısı tüm isteyenlerin başına.

PİNKSADE SEN NE SIKINTILAR YASADIN BİLMİYORUM AMA BENCE DR ÖMER BEY İŞİNDE ÇOK BAŞARILI BİRİ,ben eşim vasıtasıyla ömer beyle tanıştım(eşim genel cerrah) ÖMER EKİN'E HACETTEPE DE AMELİYAT OLDUM.BEN KOLTUK ALTINDAN İSTEMİŞTİM AMA BANA MEME ALTI KESİDEN KOYDU,YAKLAŞIK 1.5 SENE OLDU.İZİM BELLİ OLMAYACAK KADAR AZ VE KARŞIDAN BAKILDIGINDA FARKEDİLMİYOR BİLE,HERHALDE AMELİYATTAN SONRA EN UZUN SÜREYİ BEN GEÇİRDİM,ÖMER BEY ÇOK CANAYAKIN,İLGİLİ BENCE DÜRÜST BİRİ,AMA DEDİĞİNİZ GİBİ ÇOK BÜYÜK PROTEZ KOYMA TARAFTARI DEĞİL,BENDE DOĞAL AMA 300 CC OLSUN İSTİYORDUM AMA TERCİHİ ÖMER BEYE BIRAKTIM İYİKİ BIRAKMIŞIM. ALLAHIMA ŞÜKÜR GAYET İYİ OLDULAR.BENDE DREN KULLANMAMIŞTI ANCAK 1 HAFTA SÜREN MORLUKLARIM OLDU.HACETTEPE YOĞUN BİR HASTANE DOKTORLARA GÜN İÇİNDE ULAŞMAK BİRAZ ZOR.BEN TEK KİŞİLİJK ODADA KALDIM,1 GECE KALDIM.1300 LİRA HASTANEYE 1800 LİRADA PROTEZ FİRMASINA ÖDEDİM TOPLAM 3100 LİRA ÖDEDİM..MENTOR MARKA,DAMLA 255 CC KONULDUĞU SÖYLENDİ.AMA SADECE 2 TANE KART VERİLDİVE KUTULARI VERİLDİ.BENCE HACETTEPE DEVLET HASTANESİNDE OLACAKLAR İÇİN EN İDEAL HASTANE,NİYE KOLTUK ALTINDAN KOYMADIĞINI SORDUM ÖMER BEYE BANA TEKNİK OLARAK DAHA ZOR VE AMELİYAT SÜRESİNİN DAHA UZUN OLACAĞINI ŞEKİL VERMENİN ZOR OLACAĞINI SÖYLEMİŞTİ.ÖMER BEY FİGEN HOCA İLE ÇALIŞIYOR BİLDİĞĞM KADARIYLA,FİGEN HOCA ÇİZMİŞTİ AMELİYATIMI ÖMER BEY YAPTI.MORLUKLAR DIŞINDA SORUNSUZ MÜKEMMEL BİR SÜREÇ GEÇİRDİM.KAS ALTI KONULMASINA RAĞMEN ÇOK AZ AĞRIM OLDU,

Merhaba kızlar ;) Ebruli arkadaşımıza katılıyorum. Bende gizistin konusunu okuyarak ve bir kaç arkadaşında olumlu referanslarıyla Ömer beye ameliyat oldum. Ama aslında şunu unutmamak gerekiyor. Bir doktora birden fazla kişi ameliyat oluyor ve herkesin sonucu aynı olmuyor bu da çok doğal çünkü herkesin beğenisi, vücudu, bünyesi farklı oluyor. Ben maalesef üzülerek söylüyorum doktor seçimim den dolayı çok pişman oldum ve keşke daha fazla araştırsaydım kendi şehrimde ameliyat olsaydım dedim açıkçası. Doktorun davranış bozukluğu yüzünden de keşke özel de olsaydım da dedim çünkü evet çok para veriyorsun belki ama bu tarz çirkin davranışlarla karşı karşıya kalmıyorsun doktorunun seni o durumunda psikolojisinin bozuk olmasından dolayı azarlamalarına maruz kalmıyorsun. Parasını verdiğin için bunu yapmıyorlar. Bir şey daha söylemek istiyorum. Hastanede ödedim her şeyin faturası var fakat protez ücreti olarak Ömer bey geldi odamda parayı aldı. Yani elden verdim kendisine ve fatura yada protezlerle ilgili hiçbir evrak bir şey vermedi. Bana vermem gereken ücreti söyledi ama karşılığında verdiğim paranın doğruluğunu ispatlayacak bir şey vermedi çok enteresan geldi ama o kadar acı çekiyordum ki o zaman bunun üzerinde durmadım. Devlet hastanesi olabilir ama plastik cerrahi özele giriyor ve belli bir ücret ödüyoruz sonuçta, onların hiç para almadığına inanmıyorum. Bunlar benim düşüncelerim ve yaşadıklarım kimseyi etkilemek istemiyorum. Aldığınız kararlar her zaman mutluluk versin inşallah hepinize. İyi düşünün iyi araştırın canlarım.

PİNKSADE SEN NE SIKINTILAR YASADIN BİLMİYORUM AMA BENCE DR ÖMER BEY İŞİNDE ÇOK BAŞARILI BİRİ,ben eşim vasıtasıyla ömer beyle tanıştım(eşim genel cerrah) ÖMER EKİN'E HACETTEPE DE AMELİYAT OLDUM.BEN KOLTUK ALTINDAN İSTEMİŞTİM AMA BANA MEME ALTI KESİDEN KOYDU,YAKLAŞIK 1.5 SENE OLDU.İZİM BELLİ OLMAYACAK KADAR AZ VE KARŞIDAN BAKILDIGINDA FARKEDİLMİYOR BİLE,HERHALDE AMELİYATTAN SONRA EN UZUN SÜREYİ BEN GEÇİRDİM,ÖMER BEY ÇOK CANAYAKIN,İLGİLİ BENCE DÜRÜST BİRİ,AMA DEDİĞİNİZ GİBİ ÇOK BÜYÜK PROTEZ KOYMA TARAFTARI DEĞİL,BENDE DOĞAL AMA 300 CC OLSUN İSTİYORDUM AMA TERCİHİ ÖMER BEYE BIRAKTIM İYİKİ BIRAKMIŞIM. ALLAHIMA ŞÜKÜR GAYET İYİ OLDULAR.BENDE DREN KULLANMAMIŞTI ANCAK 1 HAFTA SÜREN MORLUKLARIM OLDU.HACETTEPE YOĞUN BİR HASTANE DOKTORLARA GÜN İÇİNDE ULAŞMAK BİRAZ ZOR.BEN TEK KİŞİLİJK ODADA KALDIM,1 GECE KALDIM.1300 LİRA HASTANEYE 1800 LİRADA PROTEZ FİRMASINA ÖDEDİM TOPLAM 3100 LİRA ÖDEDİM..MENTOR MARKA,DAMLA 255 CC KONULDUĞU SÖYLENDİ.AMA SADECE 2 TANE KART VERİLDİVE KUTULARI VERİLDİ.BENCE HACETTEPE DEVLET HASTANESİNDE OLACAKLAR İÇİN EN İDEAL HASTANE,NİYE KOLTUK ALTINDAN KOYMADIĞINI SORDUM ÖMER BEYE BANA TEKNİK OLARAK DAHA ZOR VE AMELİYAT SÜRESİNİN DAHA UZUN OLACAĞINI ŞEKİL VERMENİN ZOR OLACAĞINI SÖYLEMİŞTİ.ÖMER BEY FİGEN HOCA İLE ÇALIŞIYOR BİLDİĞĞM KADARIYLA,FİGEN HOCA ÇİZMİŞTİ AMELİYATIMI ÖMER BEY YAPTI.MORLUKLAR DIŞINDA SORUNSUZ MÜKEMMEL BİR SÜREÇ GEÇİRDİM.KAS ALTI KONULMASINA RAĞMEN ÇOK AZ AĞRIM OLDU,

Kızlar meraba bende yaklaşık 6 ay önce hacettepede dr figen özgüre ameliyat oldum,38 yaşında 2 doğum yapmış evli bbir bayanım.figen hocayla görüşmemizde 260 cc den fazlasının doğal durmayacağını söyledi.hatta portakal gibi durur benzetmesini yaptı:)bende kendimi emanet ettim.benim yara yerinde sigara içmemden ötürü ufak bir açılma oldu,ama 10 günde iyileşti çok şükür.ameliyattan sonra benimle hep ömer ekin bey ilgilendi.geç,güleryüzlü,bence oldukça başarılı bir hekim,benim ameliyatımı ömer bey yaptı sanırım çünkü ameliyattan sonra hep onla muhattap oldum,yaram açıldığında da o takip etti.banada kas üstü 250 cc yuvarlak protez konuldu.ne marka olduğunu bilmiyorum bende evrak falan almadım sadece protezin kutuları verildi.hastaneye 1100 lira protez içinde 1600 lira ödedim.elektron medikale.hastanede yatmadım,bana dren konuldu ve 3.gün çekildi.ben ameliyatımdan oldukça memnunum,hatta önümüzdeki hafta karın germe görüşmesi için figen özgürden randevu aldım.ömer bey için randevu vermiyorlar,zorunlu hizmete gitmiş.devlet hastanesinde olmak isteyenler mutlaka hacettepeyi değerlendirsin.bence mutlaka gidin bi görüşün.hacettepede küçük protez koyma eğilimi var onu bende farkettim.ama benimkiler oldukça doğal ve iyi duruyorlar.sadece yara açılan bölgede izbiraz daha belirgin.birde drenlerin çıktığı yerde 2 küçük izim var.ama dert etmiyorum.herkese güzel memeler::::)))

Canım ben Hacettepe de oldum tam 1 ay önce şu an iz var normal olarak ve fazla uzun sanki dikişlerim. Önden bakınca guzel ama yandan bi garip duruyor düzelir mi bilmiyorum hafta içinde kontrole gidicem bakalım ne diyecekler. Ben tek yere bağımlı kalma derim başka drlara da git derim

Canım ben Hacettepe de oldum tam 1 ay önce şu an iz var normal olarak ve fazla uzun sanki dikişlerim. Önden bakınca guzel ama yandan bi garip duruyor düzelir mi bilmiyorum hafta içinde kontrole gidicem bakalım ne diyecekler. Ben tek yere bağımlı kalma derim başka drlara da git derim

Canim merak ettim dikislerini desmin varmi??buarada nasil oldun gecti agrilarin falan dimi yan yatabiliyomusun??

Canim merak ettim dikislerini desmin varmi??buarada nasil oldun gecti agrilarin falan dimi yan yatabiliyomusun??

canım resmi yok ama 9-10 cm dikiş var sağ göğsüm daha büyük ve göğüs ucu 2cm falan daha aşağıda.ağrım oluyor çok olmasada sızlama var ama sürekli henüz yan yatamıyorum. Sen de durum nasıl iyi misin

canım resmi yok ama 9-10 cm dikiş var sağ göğsüm daha büyük ve göğüs ucu 2cm falan daha aşağıda.ağrım oluyor çok olmasada sızlama var ama sürekli henüz yan yatamıyorum. Sen de durum nasıl iyi misin

Canim zaten iki gogus birbirinin ayni olmuyor azicik bi fark olabiliyor canini sıkma dikislerinin o kadar olmamasi lazim eminmisin cunku banada onceden buyuk gelmisti simdi bakiyorum gayet kucuk 5 cm ancak var. Ben yan yatabiliyorum artik cok sukur bazen benimde cok az agrim oluyo ama artik cok rahatim sende artik yan yatmayi dene bence ben korkuyodum baya bi denemedim sonunda biktim yavas yavas alistim sonra

Back
X