- Konu Sahibi sweetcherypie
Merhaba kızlar, ben Dr. Ömer Ekin'e hem meme büyütme hem de burun estetiği ameliyatı oldum. Göğüslerimin küçüklüğünden çok şikayetçiydim. Silikon taktırmaya karar verdim. Çok fazla söylentiler vardı göğüs estetiğiyle ilgili. Düşünenler doktoruyla mutlaka konuşsun, diğer kişilerin söylediklerine fazla kulak asmasın. Hacettepe'de Dr. Ömer Ekin ile birlikte Dr. Figen Hoca da çok ilgilendi. Doktorlar vucudumuzun anatomisine ve memenin şekline uygun olarak silikonun şekline ve boyutuna en iyi şekilde karar veriyorlar. Bu işi kesinlikle doktorunuza bırakın model ve boyut konusunda ısrarcı olmayın. daha yeni ameliyat olmama rağmen çok az ağrım var, görüntüsünden de memnunum. Şişinin de ineceğini söyledi doktorum. Küçük göğüslü arkadaşlara Dr. Ömer Ekin ile görüşmelerini tavsiye ederim. Çok memnun kalacağınızdan eminim.
Merhaba Ömer beyle görüştüm meme büyütme ameliyatı için çok tatlı bir dokktor güven veriyor insana. Eylül de ameliyatıma yapmaya karar verdik. Arkadaşım da burun estetiği olmak istiyor Ömer beye. Burun ameliyatınla ilgili detaylı bilgi verebilir misin ve mümkünse resimlerini görebilir miyiz.