-
- Konu Sahibi Maria marry
Arkadaşın yazdığı çoğu doktora baktım hepsinin hakkında illa birileri şikayette bulunmuş iyice kafam karıştı valla böyle giderse doktor bulamayacağım gibi hissetmeye başladımTeşekkür ederim Burun ameliyatı maalesef Sakın aklı olan gitmez o kişiye Benim zamanımda böyle yorumlar görseydim kesinlikle gitmezdim Elimden geldiğince kimse mağdur olmasın diye anlatmaya çalışıyorum
Diğerlerini bilemem ama Serdar Öztürk e ameliyat olduğum için ve olanları da bildiğim için sakın diyorum Siz bu söylediklerime göre yine de gitmeyi tercih ederseniz bir şey diyemem Doktor öneremem bu reklama girer Ama tecrübe ettiğim ve hüsrana uğradığım ve birçok kişinin de uğradığı Serdar Öztürk e de kesinlikle iyi dememArkadaşın yazdığı çoğu doktora baktım hepsinin hakkında illa birileri şikayette bulunmuş iyice kafam karıştı valla böyle giderse doktor bulamayacağım gibi hissetmeye başladım
Tecrübe etttiğiniz doktor varsa paylaşabilirsiniz yani etmediyseniz zaten kimseyi övemeyiz. Dürüstlüğünüz için de teşekkürler..Diğerlerini bilemem ama Serdar Öztürk e ameliyat olduğum için ve olanları da bildiğim için sakın diyorum Siz bu söylediklerime göre yine de gitmeyi tercih ederseniz bir şey diyemem Doktor öneremem bu reklama girer Ama tecrübe ettiğim ve hüsrana uğradığım ve birçok kişinin de uğradığı Serdar Öztürk e de kesinlikle iyi demem
Balım bence 1-2 sene daha bekle derim 22-23 yaşlarında olmanı tavsiye ederim ama çok istiyorsan ben İsmail Şahin e olacağım büyük ihtimalle sana sonuçları söylerim :))Merhaba ben de Ankara da ikamet ediyorum 20yaşındayım olmak istiyorum ama göğsüm erik boyutunda diyebilirim bu açıdan sıkıntı olur mu
Merhaba canım hayırlısı olur inşallah 16-17 benim için biraz fazla gibi ya şuanlık yani özelde olacaksın di mi devlet değilBalım bence 1-2 sene daha bekle derim 22-23 yaşlarında olmanı tavsiye ederim ama çok istiyorsan ben İsmail Şahin e olacağım büyük ihtimalle sana sonuçları söylerim :))
Evet balım ya özelde olacağım ama haklısın çok pahalı bilemiyorum ben de biraz zorlayacağım indirim yapması için. Ama cidden doktor çok ilgili o çok hoşuma gitti bide benim vücudum aşırı alerjik o yüzden en pahalı protezi istedim belki zarar vermez diye psikolojim bozuldu yaMerhaba canım hayırlısı olur inşallah 16-17 benim için biraz fazla gibi ya şuanlık yani özelde olacaksın di mi devlet değil
Tecrübe etttiğiniz doktor varsa paylaşabilirsiniz yani etmediyseniz zaten kimseyi övemeyiz. Dürüstlüğünüz için de teşekkürler..
❤❤❤Tecrübe etttiğiniz doktor varsa paylaşabilirsiniz yani etmediyseniz zaten kimseyi övemeyiz. Dürüstlüğünüz için de teşekkürler..
Beklemek istemiyorum ki canım çok küçükler erik kadar diyebilirim bu yüzden istediğim kıyafetleri giymiyorum özgüven problemi oluşturuyor üniversiteye gidiyorum Devlet hastanesi önermez misin?dediğin doktorda Fiyatlar ne kadarBalım bence 1-2 sene daha bekle derim 22-23 yaşlarında olmanı tavsiye ederim ama çok istiyorsan ben İsmail Şahin e olacağım büyük ihtimalle sana sonuçları söylerim :))
Çok sevinirim canımmCanım kızlarımmmm Kubilay Özdil ile görüşeceğim Cuma günü .. Size görüşlerimi bildireceğim❤❤
Hangi doktor canımKızlar bende düşünüyorum lakin korkuyorum doktor beni bekliyor hemşirelerle konuştum sorun olmaz gelin denildi ben hala korkuyrum lakin
Selcük yüce doktorumHangi doktor canım
Hayatım ölmekten korkma basit bir ameliyat sadece sonrası ağrılı ve genel anestezi günümüzde çok gelişti o konuda için rahat olsun .Kızlar bari soruyorsanız olme ihtimalımız falan var mı çok korkuyorum sorun bunlar da amaliyattın eşiklerini falan da sorun olur mu