Ankara Meme büyütme ameliyatı , tecrübe ve doktor yardımı lütfen. Serdar Öztürk, Volkan Tayfur ve Ferruh Bingul arasında kaldım ama başka tavsiyeler

Maria marry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2020
39
14
27
Merhaba arkadaşlar. Ben 22 yaşındayım ve meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. Öncelikle meme altı öneriyorlar koltuk altından olunca simetri sıkıntısı olabiliyormuş emin değilim. 163 boy 55 kiloyum. Doktor arıyorum.
-Serdar Öztürk
-Volkan Tayfur
-Ferruh Bingul
-İsmail Şahin
-Esabil Eker
Şimdilik bu isimleri duydum. Lütfen yardım edin. Doğal bir meme istiyorum ve ameliyat sonrası çok ağrı çekmekten korkuyorum:KK43: Teşekkürler..

Peki memnun musun canım? Yani hangi marka protez taktırdın mesela ameliyat sonrası nasıldı memnun musun? Birde doktorun adı nedir😂
evet memnunum ben her şeyi doktoruma bırakmıştım. Hiç bir şeye karışmadım sadece bu zamana kadar göğsüm hiç yoktu beni tatmin etsin varlık hissedeyim yeter demiştim sağolsun şu an çok memnunum Eylül ayında yaptırdım. Süreç bir ay zorladı. Herkes gibi hemen toparlanamadım ama değdi.

ben de düşünüyorum 10-12 bin maks. verebilme durumum var güvenilir tecrübeli doktor önerebilecek olan varsa çok sevinirim
Benim de aynı şekilde en fazla zorlasam 12-15 aralığı.. Açıkçası hangi marka protez iyidir onu da öğrenmek istiyorum.. Birde ameliyat sonrası çok önemli , bazıları çok sıkıntı çekmiyor bazıları çekiyor ....

Ben Volkan beye oldum. Doktorumun yaklaşımından da ameliyattan da memnunun 5 ayı geçti olalı. Çok şükür iyiyim.Ameliyat öncesi de ameliyatta korkum vardı ilk kez ameliyat olacağım İçin ama hiç öyle korktuğum gibi olmadı.Sonrası İçinde tedirgin olduğum anda aradım hemen rahatlattı beni. Ama ameliyat süreci ağrılı bir süreç ona doktorun yapabileceği bir şey yoktu. Ferruh bey ve Serdar beyle de görüştüm. Benim içime en çok volkan hoca sindi. Ferruh hocanında çok iyi olduğunu duydum. Serdar beye de arkadaşım olduğu İçin biliyorum o da gayet memnun. ☺️

Ben Volkan beye oldum. Doktorumun yaklaşımından da ameliyattan da memnunun 5 ayı geçti olalı. Çok şükür iyiyim.Ameliyat öncesi de ameliyatta korkum vardı ilk kez ameliyat olacağım İçin ama hiç öyle korktuğum gibi olmadı.Sonrası İçinde tedirgin olduğum anda aradım hemen rahatlattı beni. Ama ameliyat süreci ağrılı bir süreç ona doktorun yapabileceği bir şey yoktu. Ferruh bey ve Serdar beyle de görüştüm. Benim içime en çok volkan hoca sindi. Ferruh hocanında çok iyi olduğunu duydum. Serdar beye de arkadaşım olduğu İçin biliyorum o da gayet memnun. ☺
Hangi marka protez taktırdınız acaba :) çok geçmiş olsun canım🙏🏻

Ben Volkan beye oldum. Doktorumun yaklaşımından da ameliyattan da memnunun 5 ayı geçti olalı. Çok şükür iyiyim.Ameliyat öncesi de ameliyatta korkum vardı ilk kez ameliyat olacağım İçin ama hiç öyle korktuğum gibi olmadı.Sonrası İçinde tedirgin olduğum anda aradım hemen rahatlattı beni. Ama ameliyat süreci ağrılı bir süreç ona doktorun yapabileceği bir şey yoktu. Ferruh bey ve Serdar beyle de görüştüm. Benim içime en çok volkan hoca sindi. Ferruh hocanında çok iyi olduğunu duydum. Serdar beye de arkadaşım olduğu İçin biliyorum o da gayet memnun. ☺
Birde kaç ayda ya da günde kendinize geldiniz:)

Polytech marka takıldı canım. Hatta protezleri internet sitesinde garanti yaptırdı kontrole gittiğimde doktorumun asistanı. Memnunun ben okuduğumda çok olumsuz yorumda görmedim.

Birde kaç ayda ya da günde kendinize geldiniz:)
İlk önce keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum canım. Psikolojik açıdan çok etkiledi beni. Çok daha pozitiflik kattı hayatıma. Çok 160 boy 51 kiloyken ameliyat oldum bu arada . İlk gün benim için güzel geçti sayılır. Koltuk altı oldum. Ve doktorum sinirleri uyuşturduğu İçin o günü az ağrıyla geçirdim. Ama gecesi ve sonrasında o 2 gün benim için çok zor geçti. Profilimde bazı yerlere yazmışım hatta bakabilirsin mesajlarıma da. İlk 4 günden sonra rahatladım hatta 5. Gün Doğum günü kutlayamaya gittim kardeşimin Doğum günüydü dışarıya. Destek alarak oturup kalktım sadece . Kısacası ilk 4 günü atlattım sonrası kendiliğinden geldi zaten. Sanırım sonrası süreç kişiden kişiyi değişiyor. Kimi bu kadar bile olmuyor kimi 10 gün bardak kaldıramadım diyor . Bence hiç gözün korkmasın karar vermek bu işi yaptırmanın yarısıdır. Sonrasında çok mutlu olacaksın kendimden biliyorum

İlk önce keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum canım. Psikolojik açıdan çok etkiledi beni. Çok daha pozitiflik kattı hayatıma. Çok 160 boy 51 kiloyken ameliyat oldum bu arada . İlk gün benim için güzel geçti sayılır. Koltuk altı oldum. Ve doktorum sinirleri uyuşturduğu İçin o günü az ağrıyla geçirdim. Ama gecesi ve sonrasında o 2 gün benim için çok zor geçti. Profilimde bazı yerlere yazmışım hatta bakabilirsin mesajlarıma da. İlk 4 günden sonra rahatladım hatta 5. Gün Doğum günü kutlayamaya gittim kardeşimin Doğum günüydü dışarıya. Destek alarak oturup kalktım sadece . Kısacası ilk 4 günü atlattım sonrası kendiliğinden geldi zaten. Sanırım sonrası süreç kişiden kişiyi değişiyor. Kimi bu kadar bile olmuyor kimi 10 gün bardak kaldıramadım diyor . Bence hiç gözün korkmasın karar vermek bu işi yaptırmanın yarısıdır. Sonrasında çok mutlu olacaksın kendimden biliyorum
Yaa çok teşekkür ederim şuan o kadar pozitifim ki sayende birtanesin gerçekten❤️❤️❤️ Ben birde şeyden korkuyorum bunlar ömürlük mü acaba yani değiştirmek gerekiyor mu falan diye düşünüp duruyorum😅

Yaa çok teşekkür ederim şuan o kadar pozitifim ki sayende birtanesin gerçekten❤❤❤ Ben birde şeyden korkuyorum bunlar ömürlük mü acaba yani değiştirmek gerekiyor mu falan diye düşünüp duruyorum😅
Ben sorduğumda ömürlük demişti ama sanırım garantisi 20 yıl. Bir de bu protezler akıllı patlama delinme gibi durum söz konusu değil. Trafik kazası geçirsen bile patlayınca o jel dışarıya akmıyor çıkmıyor.

Çok geçmiş olsun canım hangi hastanede yaptırdın ve ne kadar mal oldu acaba :)
Medicana çayyolunda oldum doktorum o hastane ile anlaşmalıymış. Çalışanlar çok ilgiliydi hastaneden çok memnun kaldım. Hastanede bir gün daha yatmak istedim şehir dışından geldiğim için ama fiyatı yüksekti 😅Şu anda dolar kuru yükseldiği için aynı fiyata yapmıyor bildiğim kadarıyla arkadaşım İçin sormuştuk. 13 dü sanırım, ameliyatımı konuştum anlaştım derken 8 ay önceydi bu fiyat

X