- 14 Haziran 2010
- 20
- 7
- Konu Sahibi Deryakeskin
Merhaba arkadaslar uzun zamandır meme büyütme ameliyatı olmak için dr araştırmasına başlamıştım ve sık sık isminini duyduğum Ömer beye cesaretimi toplayıp randevu aldım. Gerçekten çok tatlı birisi bütün korkularımı mutlulugumu heyecanimi paylaşıp bana cesaret verdi ve bi hafta içerisinde ameliyat olmaya karar verdim. 2 haziran da ameliyatım gerçekleşti. 2 saat içinde ameliyatım odaya çıkarılmam ayılmam bir oldu uyandığımda baskı hissi vardı. Ama o kadar dayanilmayacak bi ağrım olmadı. ertesi gün taburcu oldum. Benimle çok iyi ilgilendi her aradığımda yazdığımda mutlaka cevap verdi. Protezlerim 360 cc kas altı olarak karar verdik. Bugün 6.Günüm çok rahatım gerçekten çok hızlı bi iyileşme sürecim oldu. mutluyum ozguvenim yerine geldi bütün psikolojik saçma düşüncelerden kurtuldum yeniden doğdum sanki bu mutluluğu bana yaşayan ömer hocama sonsuz teşekkür ediyorum. Eğer ankarada yaşayıp benim gibi güvenilir ıyi bi dr arayan varsa gerçekten gözüm kapalı tavsiye ediyorum. Hayattaki iyikilerimden birisi de ömer Ekin oldu
Son düzenleme: