- 25 Şubat 2017
- 12
- 8
- 37
- Konu Sahibi Ecrin86Ank
Herkese Merhabalar yeni üye oldum bir çok konu gördüm okudum şuan herkes birini tavsiye etmiş tavsiyelerde bulunmuş bunlar iyi şeyler aslında fikir edinmek amaçlı bende kendimce bir tavsiyede bulunmak ve başımdan geçen bir olayı anlatmak istedim bundan yaklaşık 6 yıl önce Ankara Kızılay da arkadaşlarım ile cafede otururken kübra arkadaşım hadi fal baktıralım dedi çiğdem arkadaşımın ailevi problemleri vardı oda ısrar etti bende kabul ettim fala inanan biri değildim arkadaşlarımın zoru ile yine kızılay da Medyum Miraç Kaya adında birine gittik bürosu varmış neyse tarot falına baktırıcaklardı kızlar bana dediler sende baktır ilk başta yok dedim ama iyi dedim birkereligine baktırayım çiğdemi ilk aldı hepimiz yanındaydık yıldıznamesine baktı ve ben hayatımın şokunu yaşadım çünkü çiiğdem benim çocukluk arkadaşım sırdaşım herşeyini bildiğim biri miraç bey anlatmaya başlayınca herşeyi bilmeye başlayinca gerçekten şok oldum arkadaşımın aile sorunları vardı eşi ile siddetli geçimsizligi ve anlatamıyacagim problemleri... miraç bey büyü oldugunu bundan kurtulmadıgı sürece mutsuzlugunun devam edecegini soyledi çözüm olarakta gerekeni anlatti hepimiz birbirimize bakıyorduk zaten aarkadaşım bundan şüpheleniyordu evinde muska gibi birşey buldu esinin ailesinden görüncesi ise nazara karşı koyduk demişti oda aldiriş etmemişti aklımıza direk o geldi büyü bozulması gerektigi için tamam dedi arkadasım gereken neyse yapalım miraç hoca gerekeni soyledi yapılması gerekni soyledi şunuda ekledi 1 buçuk ay sonra boşanma davasi acacaksin ama boşanamıcaksin büyü bozuldugunda herşeyini yenide kuracak ve bu adamla ömrünün sonuna kadar evli kalacak 3. evladına hamile kalacaksin dedi ordan çıktık tabi hepimiz şok yvaş yavaş arkadasimin aile içi kavgaları azaldı ama tabi yinede devam ediyordu hemen hemen 2 ay sonra siddetli kavga etmişler beni aradı dediki tuğba ben boşanıyorum dedim yapma 2 evladın var sabret davayı açtım dedi eşi işi dolayısıyla şehir dışındaydı devamlı görüşüyorduk arkadasım ile onu teselli etmek için elimden geleni yapıyordum sonuçta dünyalar güzeli iki evladı vardı bir süre sonra eşi ankaraya geldi davalarına az bir süre kala sanki bir mucize oldu konuştular hataları ile yüzleştiler evlatları için barıştılar arkadasımda davayi geri çekti sonrasında bir karar aldılar yeni bir eve taşınıp büyün eşyalarını sıfırdan aldılar eşinede gittigimiz hocayı anlattı olayları soyledi bende konuştum eşi ile acıkcası neyin ne oldugunu görmüş oldular kötü ve art niyetli insan çok arkadaşlar lakin bu büyü muska yapanlar Allah tan hiçmi korkmazlar öteki dünyayı hiçmi düşünmezler Rabbim kötü ve art niyetli insanlardan bizi uzak tutsun ve o gittiğimiz miraç hocadan Allah razı olsun ki arkadaşımın evliliğini mutlulugunu once dua ile sonrada onun yardımı ile kurtardık