Ankara Medicana Süleyman Akarsu ile doğum yapan var mı?

tkaya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
173
2
68
Ankara
ankara medicana da doğum yapan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi? doktoru süleyman bey olanlar normal doğum mu sezeryan mı yaptınız normal doğum da neler yaşadınız sezeryan epidural miydi? medicanadaki doğum katındaki uygulamalar nasıl hemşirelerin tavrı nasıl memnun kaldığınız uygulamalar neler çoook merak ediyorum :26: teşekkürler cevaplar için

ankara medicana da doğum yapan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi? doktoru süleyman bey olanlar normal doğum mu sezeryan mı yaptınız normal doğum da neler yaşadınız sezeryan epidural miydi? medicanadaki doğum katındaki uygulamalar nasıl hemşirelerin tavrı nasıl memnun kaldığınız uygulamalar neler çoook merak ediyorum :26: teşekkürler cevaplar için
Bende bu konuyu merak ediyorum acikcasi. Suleyman beye gidiyorum gayet guzel yorumlar var ama doğumla ilgili pek bisey bulamadim. Ben hastaneyi seviyorum bakalim inşallah birileri cevap yazar

Kimseden yorum alamadan malesef dogum yaptim tek kelime ile berbatti. Neyseki bebegim ve ben cok sukur iyiyiz tavsiyem bir an once doktorunuzu degistirin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tkaya biraz daha detayli bilgi verebilir misin ne oldu?

Kimseden yorum alamadan malesef dogum yaptim tek kelime ile berbatti. Neyseki bebegim ve ben cok sukur iyiyiz tavsiyem bir an once doktorunuzu degistirin

Süleyman beyden neden memnun kalmadinz ? 7 haftalik gebeyim gitmeyi planliyordum

Keske gorseniz ...sebeplerini yazsaniz

Neden boyle kötü yorumlar yazıyor Süleyman Akarsu hakkında anlamıyorum gerçekten . Kendisini birebir tanıyorum , gerek kişiliği karakteri, ilgisi ,bilgisi güleryüzüyle hastasınin içini rahatlatan ve işini en iyi yapan doktorlardan . Tüm yakinlarimi Süleyman hocaya yonlendirdim ve hepsi çok memnun kaldı . Ve bende çok memnunum.

Neden boyle kötü yorumlar yazıyor Süleyman Akarsu hakkında anlamıyorum gerçekten . Kendisini birebir tanıyorum , gerek kişiliği karakteri, ilgisi ,bilgisi güleryüzüyle hastasınin içini rahatlatan ve işini en iyi yapan doktorlardan . Tüm yakinlarimi Süleyman hocaya yonlendirdim ve hepsi çok memnun kaldı . Ve bende çok memnunum.
Bende ikinci randevuma gideceğim yarın. İlk randevum da bir sorun yaşamadım 13. Haftadayız gayet ilgili bir doktor ama doğum nasıl olur ileriki dönemlerde yaklaşımı ne olur bilmiyorum. Genelde normal doğum taraftarı mıdır?

ben de aynılarını yazabilirim gözüm kapalı. kendisi gördüğüm en ilgili ve bilgili doktorlardan

şuan yeni hamileyim ve deneyimlerimi paylaşmak için bu hesabı açtım. Şans eseri süleyman bey hakkındaki bu başlığı gördüm. Halihazırda kendisiyle doğum sürecine başladık ve yaşım gereği artık insan sarrafı olduğumu düşünüyorum kendisi mükemmel bir insan. Gece yarılarında benim ve eşimin sorularını sabırlıca cevaplamasından size güven veren konuşmalarına kadar adeta biçilmiş kumaş.

Back
X