- Konu Sahibi kamikaze06
- #2.281
Merhaba sezeryan için ne kadar ücret istedilerMerhaba sezeryan mi normal doğum mu?bende ağustosta pınar hanımla sezeryan yapacağım kısmet olursa doğum hastane nasıldı anlatabilir misin canım teşekkürler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba sezeryan için ne kadar ücret istedilerMerhaba sezeryan mi normal doğum mu?bende ağustosta pınar hanımla sezeryan yapacağım kısmet olursa doğum hastane nasıldı anlatabilir misin canım teşekkürler.
Merhaba benim özel sağlık sigortam var.doktora göre de fiyat değişiyor zatenMerhaba sezeryan için ne kadar ücret istediler
Çok özür dilerim uzun süre giremedimTamam dikkat ederiz neler oldu bebegini iyi günlerde büyüt.bende dogumumu 26 nisanda ertan özturkle yaptik gayet guzeldi sağolsun
merhaba çok çok geçmiş olsun.çok üzüldüm yaşadıklarına.bu kadar kötü bir doktor da orada olmamalıydı.bebeğinin başına neler gelmiş bebeğin neysek ki iyiymiş düzelmiş çok şükür.tabi ki burayı okuyanlar dikkat eder artıkÇok özür dilerim uzun süre giremedim
AAma aylın hnm önce iyi cok ilgiliydi sonra birde 20. Haftadan sonra surekli bebek iri babası gibi diyordu (eşim 1.80 ve 100 kilo ) ama spor yaptığı için çok kilolu değil öyle de gorunmuyor. Sonra ben 31 haftalıkken bebeği hissetmedim doktora gittim baktı falan yorulmussun o dandır dedi yatırdı hastaneye iğne falan vurdular ne olduğunu bilmiyorumm ben bir cumartesi yattım pazar çıktım pazartesi uyandığımda bacaklarım 2 bacak gibi sis yürüyemiyordum aradım görsün beni dedim gerek yok dedi ödemdir dedi ertesi gün işi bıraktım gidemedim yürüyemiyordum yine aradım yine önemsemedi böyle 5 gün geçti cumartesi dayanamadım artık bu ödem değil lütfen bi bak dedim şehir dışındayım hastane de nida hnm var istersen git ama bisey çıkmaz diye önemsemedi evde eşimin işten gelmesini beklerken 2 sonra falandı birden suyum geldi hastaneye gittik de şekerim 560 olmuş bebek strese girmiş açıl ameliyata alındım bebegim doğumdan sonra organları iflas etti 18 gün yoğun bakımda kaldı sonra medicana hastanesine giden arkadaşım doktoruna sormuş meğer bebek iri dediğinde bu gebelik şekerinin belirtisiymiş her hafta şekerime bakılması gerekiyormus ve doktor hatasıymış bu. Çok şükür oğlum iyi bende o yüzden çok hastası olan ve sadece işi ticaret gibi giren bu kadına sakin gitmeyin lutfennn
Üzücü bir durum yaşamışsın çok geçmiş olsun, şeker yükleme testi de mi yaptırmamıştıÇok özür dilerim uzun süre giremedim
AAma aylın hnm önce iyi cok ilgiliydi sonra birde 20. Haftadan sonra surekli bebek iri babası gibi diyordu (eşim 1.80 ve 100 kilo ) ama spor yaptığı için çok kilolu değil öyle de gorunmuyor. Sonra ben 31 haftalıkken bebeği hissetmedim doktora gittim baktı falan yorulmussun o dandır dedi yatırdı hastaneye iğne falan vurdular ne olduğunu bilmiyorumm ben bir cumartesi yattım pazar çıktım pazartesi uyandığımda bacaklarım 2 bacak gibi sis yürüyemiyordum aradım görsün beni dedim gerek yok dedi ödemdir dedi ertesi gün işi bıraktım gidemedim yürüyemiyordum yine aradım yine önemsemedi böyle 5 gün geçti cumartesi dayanamadım artık bu ödem değil lütfen bi bak dedim şehir dışındayım hastane de nida hnm var istersen git ama bisey çıkmaz diye önemsemedi evde eşimin işten gelmesini beklerken 2 sonra falandı birden suyum geldi hastaneye gittik de şekerim 560 olmuş bebek strese girmiş açıl ameliyata alındım bebegim doğumdan sonra organları iflas etti 18 gün yoğun bakımda kaldı sonra medicana hastanesine giden arkadaşım doktoruna sormuş meğer bebek iri dediğinde bu gebelik şekerinin belirtisiymiş her hafta şekerime bakılması gerekiyormus ve doktor hatasıymış bu. Çok şükür oğlum iyi bende o yüzden çok hastası olan ve sadece işi ticaret gibi giren bu kadına sakin gitmeyin lutfennn
A life da ebru biberoğlu varArkadaslar şuan 10 haftaligim ve ilk gebeligim doktorumdan hic memnun deilim ilgili herseyi ince ayrintisina kdar ben sormadan soleyen tlfn nosunu veren bi doktor ariyorum ankara yardmci olr musunz
Aylin aker ayrım da ilgili bir dojtormus instagtami da var bakmak istersenizArkadaslar şuan 10 haftaligim ve ilk gebeligim doktorumdan hic memnun deilim ilgili herseyi ince ayrintisina kdar ben sormadan soleyen tlfn nosunu veren bi doktor ariyorum ankara yardmci olr musunz
MERHABA BENDE DOKTOR ARAYIŞI İÇERİSİNDEYİM.. GÜVEN HASTANESİNDE SİBEL HANIM İLE TOBB DA ŞENOL HOCAYI DUYDUM FAKAT FİYATLAR ÇOK YÜKSEKArkadaslar şuan 10 haftaligim ve ilk gebeligim doktorumdan hic memnun deilim ilgili herseyi ince ayrintisina kdar ben sormadan soleyen tlfn nosunu veren bi doktor ariyorum ankara yardmci olr musunz
Ağustosta doğum yaptım sorunuz varsa cevaplayabilirimyakaın zamanda dopum yapan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi acaba
Merhaba hayirli olsun oncelikle bende batikent medical parka kontrole gidiyorumAğustosta doğum yaptım sorunuz varsa cevaplayabilirim
Sağolun yenidoğan ünitesi var poliklinik katında hattâ pınar telli celtemen doktorumdu.ben çok memmun kaldım hastaneden de doktorumdanda.hayirli dogumlar sizedeMerhaba hayirli olsun oncelikle bende batikent medical parka kontrole gidiyorum
Dogumu hangi doktor yapti yenidogan bakim unitesi var mi memnuz kaldiniz mi :)
Bende pinar hocama gidiyorum çok tatli bi bayanSağolun yenidoğan ünitesi var poliklinik katında hattâ pınar telli celtemen doktorumdu.ben çok memmun kaldım hastaneden de doktorumdanda.hayirli dogumlar sizede
Aynen öyle kendiside hamileydi doğum yaptı ki acabaBende pinar hocama gidiyorum çok tatli bi bayan
Hic farketmedim hamile oldugunu karnı yoktu olsa dkkatimi cekerdiAynen öyle kendiside hamileydi doğum yaptı ki acaba
Merhaba neslihan hanımda mı doğum yaptınız?Mrb Neslihan yerebasmaz harika bir doktor. Güler yüzlü samimi, her sorunuza ayrıntılı cevap verior her aradığınizda rahatlıkla ulasabiliorsnz, sizle ilgili detayları hatirlior ve takip ediyor kesinlikle işinin ehli. Ayrıca hastane de güzel bir hastane ben şahsen çok memnun kaldım doktorumdan da hastanedende