Ankara Liv Hospital

Endless Life

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2018
18
4
6
merhaba arkadaşlar. Ankara Liv Hospital’da doğum yapanlar var mı aramızda?

Liv hospital hk bilgim yok ama tobb etu kesinlikle oneririm.dogum sonrasi kadin dogum ve yenidogan hemsireleri kusursuz.emzirme ekibi 4 4luk.bunlar doktorla beraber kesinlikle dikkat edilmesi gereken unsurlar.dogum donrasi doktorla pek isiniz olmuyor.her turlu hizmet ve destegi verecek hemsirelr devreye giriyor

teşekkür ediyorum anlatımınız için fakat sağlık sigortası yaptırdığımız için kapsayan hastanelerde doğum yapmayı düşünüyoruz :)

teşekkür ediyorum anlatımınız için fakat sağlık sigortası yaptırdığımız için kapsayan hastanelerde doğum yapmayı düşünüyoruz :)
Rica ederim biz de ozel saglik sigortaliyiz.anadolu...baska alternatif hastaneler neler sigorta sirketinizin onay verdigi ona gore yardimci olayim soralim tanidiklarimiza icinize sinen bir dogumunuz olsun sevgiler

Rica ederim biz de ozel saglik sigortaliyiz.anadolu...baska alternatif hastaneler neler sigorta sirketinizin onay verdigi ona gore yardimci olayim soralim tanidiklarimiza icinize sinen bir dogumunuz olsun sevgiler
çok sevinirim elbette.. Medicana, Özel Sincan Koru Hastanesi,Çankaya Yaşam, Liv Hospital bir kaç tane daha vardı ama biz Liv Hospital'da yapalım diye düşünüyoruz. Konforu ve doktorların iyiliği açısından

Slm yeniden medicana da prof yusuf ustun vardi gecen sene benim hamileligim zamaninda..10 numara 5 yildiz bir doktormus...ama bugun arastirdim ankara egitim arastirmaya gecmis.onun disinda hangi doktoe iyidir medicana da bilmem ama dogum yapan bircok insan memnun oradan.yenidogan yogunbakimi da var allah lazim etmesin bu da cok onemli.bir arastirin derim oradaki doktorlari

Merhaba ,ankarada dogum icin hastane ve doktor ariyorum, eryamanda oturuyorum, yakin olan tum özel hastaneler icin olumsuz yorumlar okudum lokman hekim, koru, eryaman hastanesi... para odakli olduklari icin guvenim yok ... devlet hastanesi de dusunuyorum. Lutfen tecrubesi olanlar yazabilir mi, daha yolun başındayım . Hic bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…