Çocuk Hastalıkları Ankara lı anneler çocuk doktoru tavsiyelerimizi burda paylaşalım mı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

_NarCicegi_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
7.819
1.534
248
arkadaşlar sanırım dr tavsiyelerine ihtiyacımız var ankaralı anneler olarak burda toplanalım istedim aslında sabit konu bölümünde var sayılır ama tüm dr lar paylaşıldıgı için konuyu güncel tutma amacıyla sorunlarımızı yaşadıklarımızı memnuniyetlerimizi memnun kalmadıklarımızı paylaşalım istedim:) orda bir arkadaş bana dr sormuş ancak konuya tekrar dönüp bakmak aklıma gelmedigi için cevap veremedim kusura bakmasın onun için bu konuyu açma geregi duydum benim bebegim ne kadar kıymetliyse benim için sizinkilerde öyledir diye düşündüm....
konu fazla uzadı:)

ben kızımı dogdugundan beri neşet beye götürüyorum çokta memnunum neşet beyle ilgili sorularınız olursa cevaplarım

merhaba ankarada yeniyiz ve bende bebeğimi güzel ilgilenip muayene eden bir doktor arıyorum her ay götürüp rütin kontrollerini yaptıra bilecegim bir doktor biraz baktım genel olarak 100 üstünde muayeneler çocugum hasta olsa milyarlara bakmam ama sadece rutin kontrol içinde fazla geliyor bana bu konuda yardımcı olup güzel ilgilenip bilgilendiren bir doktor tavsiye ederseniz çok ama çok memenun olurum şimdiden teşekkürler konuyu açan arkadaşıada teşekkur ederim

merhaba ankarada yeniyiz ve bende bebeğimi güzel ilgilenip muayene eden bir doktor arıyorum her ay götürüp rütin kontrollerini yaptıra bilecegim bir doktor biraz baktım genel olarak 100 üstünde muayeneler çocugum hasta olsa milyarlara bakmam ama sadece rutin kontrol içinde fazla geliyor bana bu konuda yardımcı olup güzel ilgilenip bilgilendiren bir doktor tavsiye ederseniz çok ama çok memenun olurum şimdiden teşekkürler konuyu açan arkadaşıada teşekkur ederim

bizim doktorumuz etlik lokman hekimde muaynesi 35 tl ssk lıyız belki diger kurumlarda degişiyordur ancak neşet bey gün aşırı ve akşam 6 dan itibaren orda oluyor telefon edip geldigini ögrenerek gidiyorum ben

canım neşet bey nasıl bir doktor gerçekten herşeyiyle tam olarak ilgileniyor mu gittiginizde sizmi muayene edin diyorsunuz yoksa siz birşey demeden kendisimi her kontrolunu yapıyor beslenmeyle alakalı konuşuyor m birazcık bilgileirirsen sevinirim çünkü gerçekten güzel bir doktora ihtiyacım var doktor var ama doğru düzgün tatmin etmedigi için gitmek istemiyorum şimdiden teşekkürler

canım neşet bey nasıl bir doktor gerçekten herşeyiyle tam olarak ilgileniyor mu gittiginizde sizmi muayene edin diyorsunuz yoksa siz birşey demeden kendisimi her kontrolunu yapıyor beslenmeyle alakalı konuşuyor m birazcık bilgileirirsen sevinirim çünkü gerçekten güzel bir doktora ihtiyacım var doktor var ama doğru düzgün tatmin etmedigi için gitmek istemiyorum şimdiden teşekkürler

örnek vererek anlatayım ben kızımı ishal oldu götürdüm tahlillerini ister,burnuna,bogazına,dişlerine,karnına bakar, gögsünü dinler,gaz durumuna ,bıngıldagına , boy, kilo,ateşine bakar eski sonuçlarıyla karşılaştırır gelişimi hakkında bilgi verir ilacı pek tavsiye etmez etsede zoraki:) beslenme hakkında bazen kendi anlatır bazen ben merak ettigimi sorarım öyle anlatır çünkü ben ayda en az 1 kere gidiyorum daimi müşteriyim:1:
ben neşet beyi dene derim ben çok memnunum

merhaba etlik lokman hekimde neşet beyi bizde biliyoruz, aksamları ve pazarları gorev yapıyor.acıkcası biz memnun kalmadık pek, geçiştiriyor gibi geldi bize.Biz aynı hastanede NEcmettin beye gidiyoruz, kendisi hastanenin bashekimi ayrıca, fakat sadece salı persembe ce cumartesi oluyor ondada yarım gun dolayısı ile acil bişi olsa ona gosteremiyorsunuz o yuzden sıkıntılı bir durum.Bizde ufaktan baska hastaneye baksak mı diyoruz esimle.

merhaba etlik lokman hekimde neşet beyi bizde biliyoruz, aksamları ve pazarları gorev yapıyor.acıkcası biz memnun kalmadık pek, geçiştiriyor gibi geldi bize.Biz aynı hastanede NEcmettin beye gidiyoruz, kendisi hastanenin bashekimi ayrıca, fakat sadece salı persembe ce cumartesi oluyor ondada yarım gun dolayısı ile acil bişi olsa ona gosteremiyorsunuz o yuzden sıkıntılı bir durum.Bizde ufaktan baska hastaneye baksak mı diyoruz esimle.

necmettin beyi biliyorum ama hiç kızımı götürmedim,neşet beyinde hiçbir hastayı geçiştirdigini ne gördüm ne duydum siz ilksiniz hastane kalabalık falanmıydı yogunsa ondandır
yoksa neşet bey bana göre çok ilgili ve bilgili bi doktor
tavsiye olarakta sami ulusa götürün diyebilirim ama söyleyebilecegim doktor yok
gidip memnun kaldıgınız bi yer olursa bizimle paylaşın​

arkadaşlar yan komşumda lokman hekimde mehmet beye götürdü çocugunu memnun kaldıgını söyledi sizlerle paylaşmak istedim

29 mayıs hstde dr Erderhan bey vardı...
inanılmaz memnunduk...
bi gün oğlumu kontrole götürdüm, kayseriye taşındı dediler... çok üzülmüştük...
güvenebileceğin dr bulmak zor ya.. bizde o günden beri bulamadık kim denk gelirse işte

ben devlet ve ünv.has. tercih etmiyorum genelde asistan oluyor diye gidipte memnun kalan var mı ?

arkadaşlar yan komşumda lokman hekimde mehmet beye götürdü çocugunu memnun kaldıgını söyledi sizlerle paylaşmak istedim

Mehmet beye biz bir kere goturduk ondada necmettim bey yokmus galiba ogun o sekilde oldu. bence iyi bir doktor GATA cıkıslı diye biliyorum.GEcen gun ateş için acile gitik neşet bey vardı , kendsisi hakkında hala aynı seyleri dusunuyorum.zaten cok tutulan bir doktor olsa neden sadece gece calısır?

Mehmet beye biz bir kere goturduk ondada necmettim bey yokmus galiba ogun o sekilde oldu. bence iyi bir doktor GATA cıkıslı diye biliyorum.GEcen gun ateş için acile gitik neşet bey vardı , kendsisi hakkında hala aynı seyleri dusunuyorum.zaten cok tutulan bir doktor olsa neden sadece gece calısır?

evet mehmet bey gata dan geldi
necmettin bey çok çalışmıyor başhekim oldugu için
neşet bey yaşından dolayı geceleri çalışıyo
gündüz doktorlarıda sabit ebru ve hatice hanım
ama genede tercih meselesi ben 10 aydır gittigim için neşet beye çok alıştık:)
yabancılık çekmiyoruz bizi görsün yanımıza gelir acil bir durumumuz olup olmadıgını sorar oldukca samimileştik:1:

lokman hekimdeki yoğunlugu gordukten sonra hala oranın doktorlarını tavsiye mi ediyorsunuz. inanılmaz yogun oturacak yer yok. doktorlar hep geçiştiriyor,ilgi sıfır.orda beklerken sağlam olan bebek hasta olur. bikez gittik bidaha tövbe.
başka tavsiyesi olan varsa paylaşsın lütfen

lokman hekimdeki yoğunlugu gordukten sonra hala oranın doktorlarını tavsiye mi ediyorsunuz. inanılmaz yogun oturacak yer yok. doktorlar hep geçiştiriyor,ilgi sıfır.orda beklerken sağlam olan bebek hasta olur. bikez gittik bidaha tövbe.
başka tavsiyesi olan varsa paylaşsın lütfen

ben çocuk böl.yogun olmadıgı hastane bulamadım valla:1:
dışkapı sami ulus keçiören egt.arş
valla bulursan bizede söyle arkadaşım
ama ben halen lokman hekim neşet tosun derim

Back