• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara lazerlife'ye giden varmı??

linya lazere 1 seans gittim fakat hiç memnun kalmadım.daha önce ankara lazere 4 seans gittim%50 azalma vardı ankara lazerin fiyatları biraz tuzlu olduğu için linyayla görüşmüştüm daha düşük fiyat verdiler makineleride aynıydı(alexsandrayt epicare)nasıl olsa aynı cihaz diye oraya gittim fakat düşük dozda enerjiyle çoğu yerler atlanarak işlem yapıldı.şu anda oraya gitmeden önceki olan tüyler aynı şekilde duruyor,olumlu bir sonuç alamadım.yani param havaya gitti pişman oldum tekrarda gitmeyi düşünmüyorum.

off ya ankarada doğru düzdün bir yer bulamayacak mıyım. Ben lazerin doğru ve etkin bir şekilde yapıldığında 3 en fazla 4 seansda biteceğine inanıyorum (bikini ve koltukaltı için).Ama her merkez kazık atma peşinde.
yedirenks kontrol için tekrar gidip dökülmeyenlere yaptırsaydın.Hangi bölgene yaptırmıştın? bence birden fazla bölgeye yapıldığında atlama ihtimalleri daha yüksek parça parça yaptırmayı düşünüyorum artık tabi iyi bir yer bulabilirsem.

mavirenk,linyada bana kontrol seanslarının olmadığını söylediler ama ben dökülme olmadı diyince gelin bakalım dediler ve birkaç atış daha yaptılar ama yinede sonuç beklediğim gibi olmadı.şimdilik 6 ay bekleyeceğim ve uygun fiyatlı güvenilir bir yer bulabilirsem tekrar gitmeyi düşünüyorum.

ha birde şunu ekleyim linyanın doktoru var nilgün hanım sadece hafta sonu oluyormuş orda,ben hafta içi gittiğim için doktor yoktu uygulamayı estetisyen yaptı.yüksek doz kullanmaya cesaret edemedi galiba biraz düşük enerjiyle çalıştı belki doktor hanıma gitseydim daha iyi sonuç alabilirdim diye düşünüyorum.gitmeyi düşünüyorsanız mutlaka doktor hanımın olduğu gün gidip uygulamayı ona yaptırın.

ha birde şunu ekleyim linyanın doktoru var nilgün hanım sadece hafta sonu oluyormuş orda,ben hafta içi gittiğim için doktor yoktu uygulamayı estetisyen yaptı.yüksek doz kullanmaya cesaret edemedi galiba biraz düşük enerjiyle çalıştı belki doktor hanıma gitseydim daha iyi sonuç alabilirdim diye düşünüyorum.gitmeyi düşünüyorsanız mutlaka doktor hanımın olduğu gün gidip uygulamayı ona yaptırın.

tamam teşekkür ederim oraya gitmeyi düşünüyorum söylediğiniz gibi doktor hanıma yaptırmaya çalışcam bakalım iyi bir sonuç alabilecekmiyim

bloomlazer e gidiyorum bende kontrolüm vardı bugün dökülme var çıkış süreleri uzadı zaten tüylerin ben memnunum kolaltı için fiyatlarıda uygun

kızlar ben de aynı dertten sıkıntılıydım.4 ay önce kızılayda lzr tüy tedavi polkliniğine başladım.daha önce hepsini gezdim ama burayı beğendim.önemli olan tüylerimin çok az kalmış olması.haftaya 4. seansa gidicem ..ve çooook memnunum.tavsiye ederim bi deneyin.opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
Back