ben fiyat konuşmaya gitmiştim
gerçekten yeri çok temiz ve güzel ama taksit yaptırırsam fiyat artacakmış bu yüzden yenimahallede başka bi yere gidiyorum ve çoook memnunum 2 kere gitmeme rağmen baya azaldı
benim gittiğim yer yenimahallede alex le yapıyolar tüm vücut bıyık hediye 2000tl ben yarım vücut yaptırıyorum koltuk altı genital ve yarım bacak 1160
arkadaş tavsiyesiyle gitmiştim hatta kankimle gittik o tüm vücut yaptırıyo ben yarım 24 nisanda 3.seansa gitcem geçen haftada başka bi arkadaşımızı götürdük o da çok memnun kalmış
cnm oranın adını ve adresini verebilirmisin?
cnm oranın adını ve adresini verebilirmisin?
tabi yenimahallede yeri metrodan çıkışta hemen ipek sitesinde AYNUR GÜZELLİK MERKEZİ biz bi tanıdık vasıtasıyla gitmiştik inşallah sizede yardımcı olurlar çok hoş bi bayan işletiyo kaşımıda oraya aldırmaya başladım ne kadar güvende hissettiysem kendimi kalınmı incemi olcanı falan hiç bişey söylemedim iyikide sormamışım aynur hanım kendisi ayarlıyomuş onu yüze göre tavsiye ederim yani:yerimseniben
tabi yenimahallede yeri metrodan çıkışta hemen ipek sitesinde AYNUR GÜZELLİK MERKEZİ biz bi tanıdık vasıtasıyla gitmiştik inşallah sizede yardımcı olurlar çok hoş bi bayan işletiyo kaşımıda oraya aldırmaya başladım ne kadar güvende hissettiysem kendimi kalınmı incemi olcanı falan hiç bişey söylemedim iyikide sormamışım aynur hanım kendisi ayarlıyomuş onu yüze göre tavsiye ederim yani:yerimseniben
linya güzellik merkezine giden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?