• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara lazerlife'ye giden varmı??

cyasemin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
145
2
0
38
Ankara
lazerlifeye gitmeyi düşünüyorum, gidip memnun kalan yada kalmayan arkadaşlar bilgi verirmisiniz??

ya ben de orayı düşünüyorum ama hiç gitmedim. evet giden birisi var mı acaba? olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz...

gerçekten yeri çok temiz ve güzel ama taksit yaptırırsam fiyat artacakmış bu yüzden yenimahallede başka bi yere gidiyorum ve çoook memnunum 2 kere gitmeme rağmen baya azaldı

benim gittiğim yer yenimahallede alex le yapıyolar tüm vücut bıyık hediye 2000tl ben yarım vücut yaptırıyorum koltuk altı genital ve yarım bacak 1160

arkadaş tavsiyesiyle gitmiştim hatta kankimle gittik o tüm vücut yaptırıyo ben yarım 24 nisanda 3.seansa gitcem geçen haftada başka bi arkadaşımızı götürdük o da çok memnun kalmış

cnm oranın adını ve adresini verebilirmisin?

tabi yenimahallede yeri metrodan çıkışta hemen ipek sitesinde AYNUR GÜZELLİK MERKEZİ biz bi tanıdık vasıtasıyla gitmiştik inşallah sizede yardımcı olurlar çok hoş bi bayan işletiyo kaşımıda oraya aldırmaya başladım ne kadar güvende hissettiysem kendimi kalınmı incemi olcanı falan hiç bişey söylemedim iyikide sormamışım aynur hanım kendisi ayarlıyomuş onu yüze göre tavsiye ederim yani:yerimseniben

tabi yenimahallede yeri metrodan çıkışta hemen ipek sitesinde AYNUR GÜZELLİK MERKEZİ biz bi tanıdık vasıtasıyla gitmiştik inşallah sizede yardımcı olurlar çok hoş bi bayan işletiyo kaşımıda oraya aldırmaya başladım ne kadar güvende hissettiysem kendimi kalınmı incemi olcanı falan hiç bişey söylemedim iyikide sormamışım aynur hanım kendisi ayarlıyomuş onu yüze göre tavsiye ederim yani:yerimseniben

saol cnm bide bişeyi merak ediyorum normal seansından sonra kontrol seansına çağırıyomu

ay hem kaşımı hem lazerimi oraya yaptırsam ne kadar rahat olur :kedi:
Yazın yapılabiliyor muymuş peki? yani güneşe falan çıkmamızın bir sakıncası olur mu ki şimdi başlasak

kızlar ben dün iki yere gittim biri ankara lazer digeri epilasyon tüy merkezi die bi yer orda henital bikini bölgesi ve göbek bi seansı 120 tl dedi. ankara lazer ise genital ve bikini bölgesi 200 dedi göbek dahil deil oda artı 50 tl aradaki farka bakarmısınz ama ankara lazer çooook temiz görünüodu içeri girerken kapıda galoş giyip giriosun hijjenik belii ama kararsızım...bilmiyorumkismilekafamçokkarıştı

ankara lazerin sahıbı dermotolojı doktoru temız bı yer ama çalışanlarından bırıyle tartısıp gitmedim tekrar

linya güzellik merkezine giden var mı?

linya lazere 1 seans gittim fakat hiç memnun kalmadım.daha önce ankara lazere 4 seans gittim%50 azalma vardı ankara lazerin fiyatları biraz tuzlu olduğu için linyayla görüşmüştüm daha düşük fiyat verdiler makineleride aynıydı(alexsandrayt epicare)nasıl olsa aynı cihaz diye oraya gittim fakat düşük dozda enerjiyle çoğu yerler atlanarak işlem yapıldı.şu anda oraya gitmeden önceki olan tüyler aynı şekilde duruyor,olumlu bir sonuç alamadım.yani param havaya gitti pişman oldum tekrarda gitmeyi düşünmüyorum.

Back