Ankara lazer için tavsiye lütfen bakar misiniz

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
26
Merhaba Ankara da yaşıyorum lazere gitmek istiyorum doktor bulunduran klinikler ile konuştum ücretleri çok fazla gidip memnun kaldığınız merkezler var mi uygun fiyatlı ? Beyaz tenliyim bu arada 3 bölge için gitmek istiyorum

Merhaba ben asv poliklinigine gitmistim klinigin doktoru vardı. İki üç sene oldu sanırım ben gideli ama memnun kalmıştım. Fiyati şimdiye dek degismistir muhtemelen benim gittigim dönem 3000 civariydi tüm vücut, arastirabilirsiniz arayip telefonla bilgi alabilirsiniz

Cihaz olarakta Alexandrite candela kullanıyorlardı. Açık tenli koyu tüylü iseniz alexandrite cihazi olan biyer sizin için iyi olabilir

Selin cansever var baya da isim yapmış birisi bu konuda. Soprano titanium ve platinum cihazlarını kullanıyorlar ve gayet de ilgililer. Yapan kişiler de tecrübeli. Öneririm. Fiyatlar da piyasaya göre uygun.

Özel bütünsel sağlık polikliniği ve estera polikliniği genital lazerle ilgili bilginiz var mı

Selin Cansever' e gitmeyin kesinlikle. 12 seans gittim hala bütün tüylerim geri çıkıyor. Paranız boşa gitmesin.

merhaba canım ben Ankarada trioderm güzellik merkezine gidiyorum çok memnunum bunun okulunu okumuş insanlar yapıyorlar acımıyorda fiyatları da diğer yerlere göre çok makul ücretsiz deneme atışı da yapıyorlar istersen bi bak internetten yardımcı olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…