Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esterayı bende merak ediyorum gidip görüşğcem sanırım. Siz gittiniz mi?Özel bütünsel sağlık polikliniği ve estera polikliniği genital lazerle ilgili bilginiz var mı
Bende daha önce aynı ışınla Acıbadem’de 7 seans genital bölge için. Şu an Acıbadem fiyatları uçtuğu için değiştirmek mecburiyetinde kaldım. Genital bölge için tek seans fiyatı nedir ?genital, tam bacak, tam kol ve kol altı bölgelerine gittim onu da belirteyim.
mm tek bölgeyi hiç bilmiyorum ama seans başı en fazla 250-300dür.Bende daha önce aynı ışınla Acıbadem’de 7 seans genital bölge için. Şu an Acıbadem fiyatları uçtuğu için değiştirmek mecburiyetinde kaldım. Genital bölge için tek seans fiyatı nedir ?
Şuan nasıl durumungenital, tam bacak, tam kol ve kol altı bölgelerine gittim onu da belirteyim.
merhaba, bu klinikte alexandrite makinesi bozulduğu için başka bir yerde devam ettim oradan daha memnunum. mehmet tümer bütünsel sağlık polikliniği, beytepede. kıllarım bitti sayılırŞuan nasıl durumun
Ne kadara yaptırdınmerhaba, bu klinikte alexandrite makinesi bozulduğu için başka bir yerde devam ettim oradan daha memnunum. mehmet tümer bütünsel sağlık polikliniği, beytepede. kıllarım bitti sayılır
tek seans full bacak, kolaltı, kol, genital 3 binden fazla ödedimNe kadara yaptırdın
İncek lösante hastanesini kesinlikle önermiyorum hastane diye güvenip gittim pişmanım üstelik pahalıydı da etkisi de yüzde 30 anca.Merhabalar lazer için Ankara’da güvenilir bir yer arıyorum. Güzellik salonu olmasını istemiyorum, tıp merkezi hastahane klinik tarzı bir yer olması tercihim. Yenimahalle orta doğu hastanesi lazerle alakalı bir bilgisi olan var mı bu ara oraya yoğunlaştım gibi de
Hangi bölgenize ve ne kadara yaptırdınız acaba?Maidan'da bulunan doktor sevil özdöl'ün kliniğinde alexandrite yaptırdım 2 seans. çok çok memnun kaldım. sanırım IPL diode da var. bende 2 seansta yaklaşık %65-70 dökülme oldu. doktor da hep klinikte bir sorunuz vb olursa yardımcı oluyor.
merhaba, tam bacak kol genital kolaltı yaptırmıştım ama daha sonrasında başka bir merkeze geçtim. oradan daha çok memnun kaldım. beytepe'deki Özel Bütünsel Sağlık Polikliniği.Hangi bölgenize ve ne kadara yaptırdınız acaba?
Lösante hastanesinde yaptırdım kesinlikle de önermiyorum aklında olsun hastane diye gitme.Merhabalar lazer için Ankara’da güvenilir bir yer arıyorum. Güzellik salonu olmasını istemiyorum, tıp merkezi hastahane klinik tarzı bir yer olması tercihim. Yenimahalle orta doğu hastanesi lazerle alakalı bir bilgisi olan var mı bu ara oraya yoğunlaştım gibi de