Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım devlet hastaneleri uygun görülürse yada şöyle diyim iyi bir doktora gelirsen ücretsiz yapılıyor. Ben 1 ay önce çanakkalede oldum. Umarım iyi bir doktora gelirsin ve süreç güzel geçerAnkarada labioplasti ameliyati olan var mi ??? 19 yaşında öğrenciyim ve fiyatlar cok pahali oldugundan dolayi devlette olmak istiyorum
Cevap verdiginiz icin teşekkür ederimm. Maalesef sadece ankaraya gidebilirim. Etimesgut hastanesinde cok onerilmis ama doktor hastaneden ayrilmis. Hala doktor arayisindayimCanım devlet hastaneleri uygun görülürse yada şöyle diyim iyi bir doktora gelirsen ücretsiz yapılıyor. Ben 1 ay önce çanakkalede oldum. Umarım iyi bir doktora gelirsin ve süreç güzel geçer![]()
Önerdiğiniz bir tane var mı acaba ??Şehir hastanelerinden birine başvurabilirsiniz
Ulaşımınız hangisine kolaysa onu tercih edin. Çünkü bir kaç kez gidecek gekeceksiniz, konsey değerlendirmesi de yapabilirler.Önerdiğiniz bir tane var mı acaba ??
Herhangi bir doktora danışsanız o hastaneden illa ki vardır yapanCevap verdiginiz icin teşekkür ederimm. Maalesef sadece ankaraya gidebilirim. Etimesgut hastanesinde cok onerilmis ama doktor hastaneden ayrilmis. Hala doktor arayisindayim
Evet sanatoryum Hastanesi'nde oldum 5. GünümdeyimAnkarada labioplasti ameliyati olan var mi ??? 19 yaşında öğrenciyim ve fiyatlar cok pahali oldugundan dolayi devlette olmak istiyorum
Merhabalar, özelden doktor ve hastane ismi söyler misiniz rica etsem? Bende çanakkalede oturuyorum ve yaptırmak istiyorum.Canım devlet hastaneleri uygun görülürse yada şöyle diyim iyi bir doktora gelirsen ücretsiz yapılıyor. Ben 1 ay önce çanakkalede oldum. Umarım iyi bir doktora gelirsin ve süreç güzel geçer![]()
Yettim bacııııımMerhabalar, özelden doktor ve hastane ismi söyler misiniz rica etsem? Bende çanakkalede oturuyorum ve yaptırmak istiyorum.
bana daaa önerim lütfenn doktorYettim bacııııım![]()