• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ankara kızılay da epilasyon merkezleri

sonuç alıp almadığınız konusunda biraz erken davranıyorsunuz diye düşünüyorum! lazerde sonuç aldım demek için işlem yaptırmadan geçecek 3-6 ayda tüylerin durumu değerlendirilmeli ve IPL ile 6 yılda sonuç alabilmiş tek vaka görmedik...

Merhaba,
Ben de lazer epilasyona karar verdim. Peki bu hususta yer ismi de önerebilir misiniz?

başlık 9mm olanmıydı? eğer öyle ise 3.1 hz biraz fazla hızlı bence sonraki seansta 1.6 hz in altında olmasını isteyin

8mm diye hatirliyorum. Peki bir sonraki gidisimde oyle soylerim. Gittigim yer Herion Poliklinigi. 2. seansim aralikta olacak ben yurt disin gidecegim icin.

Bir sorum daha olacak size. Seans aralarinda cikan tuyleri kokten almakta bir sakinca olmadigini soyledi yapan bayan. Benim okudugum kadariyla kokten alinmamasi gerekli. Bu konuda beni aydinlatirmisiniz acaba?

Simdiden tesekkurler.

8mm diye hatirliyorum. Peki bir sonraki gidisimde oyle soylerim. Gittigim yer Herion Poliklinigi. 2. seansim aralikta olacak ben yurt disin gidecegim icin.

Bir sorum daha olacak size. Seans aralarinda cikan tuyleri kokten almakta bir sakinca olmadigini soyledi yapan bayan. Benim okudugum kadariyla kokten alinmamasi gerekli. Bu konuda beni aydinlatirmisiniz acaba?

Simdiden tesekkurler.
işleminize 20 gün kalana kadar herhangi bir yöntemle alabilirsiniz ancak son 20 günde köklere dokunmamalı yani sadece jilet uygulamalısınız

bu forumdan okudugum yorumlardan hareket ederek alexandrite makinesinin epicare marka olanından ve fotona xp max nd/yag makinesinin son teknoloji olduğunu öğrendim.ben ipl le lazer yaptırdım 4 seans dökülme oldu,çıkanlar da ince çıkıyo ama bir süre sonra tüyler yeniden geri geldiği için ipl e devam etmeme kararı aldım,tüyler ince olduğu için de alex i deil nd/yag makinesini tercih etmek istiyorum.ankarada herion adlı yerde ve özkan dermatolojide bu makineler var ama herion bana baya uzak kalıyor.özkan dermatolojinin de nette adresini ugur mumcu olarak vermişler ama diğer konu baslıklarında dakızılayda necatibey caddesinde diye geçiyor,bilgisi olan acaba yardım edebilir mi?

Back