Lazer Epilasyon Ankara kızılay da epilasyon merkezleri

osysumus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2010
159
0
46
Edirne
MERHABA ARKADAŞLAR KIZILAY DA GÜVENİLİR VE UYGUN FİYATA EPİLASYON YAPAN ÖNEREBİLECEĞİNİZ YERLER VAR MI? YÜZ BÖLGEM İÇİN İSTİYORUM SERT VE KOYU SİYAH RENKTELER ACİLEN KURTULMAK İSTİYORUM NE OLUR YARDIM EDİNsenağlama

bende ankara lazer fatma yıldızı öneririm pahalı ama gerçekden güvenılır yalan yanlış bilgide vermıyolar ama çok pahalı işde

Ankara lazer'e mesaj atmistim fiyatlari surdan gorebilirsiniz :

ankaralazer.com/fiyatlar.doc

Bende cok kararsizim suan Siz Ankara lazer'de mi epilasyon yaptirdiniz?? Karar vermemde yardimci olursaniz cok sevinirim hihoyyyt

ben dört seans ankara lazerde tüm vücut yaptırdım memnun kaldım bir seansta linya lazerde yaptırdım pek memnun kalmadım.annemde clinic lazerde kol altı ve yüzünü yaptırmıştı oda memnun sonuçlardan.

Ankara lazer'e mesaj atmistim fiyatlari surdan gorebilirsiniz :

ankaralazer.com/fiyatlar.doc

Bende cok kararsizim suan Siz Ankara lazer'de mi epilasyon yaptirdiniz?? Karar vermemde yardimci olursaniz cok sevinirim hihoyyyt
bildiğim kadarı ile bahsedilen merkezde epicare marka alexandrıte lazer kullanılıyor iyi bir teknolojidir,ancak yukarıda verilen linkden fiyatlara baktım ve pahalı olduğunu düşünüyorum ,hem Fotona Xp max nd/YAG kullanıp hemde daha uygun fiyat alabileceğiniz yerler var ankarada bence onlarlada görüşmenizde fayda var, ......................... adresinden referansları tıklayıp fotona yazısını seçerseniz bulunduğunuz şehirde bu cihazı kullanan yerleri görebilirsiniz zaten bu sayfada ülkenin önde gelen bir çok hastanesininde tercihinin bu cihaz olduğunu görebilirsiniz tavsiye ederim!
alexandrıte da karar verirseniz yüz,üst kol ve üst bacağa uygulatmamanızı tavsiye edrim bu bölge kılları incedir yok olmak bir yana alexandrıte da dahada güçlenebilirler bu bölgelerde nd/yag tercih edilmeli

canım sen nerede yaptırdın tam olarak neresi fiyatları nedir acaba

yüzdeki kıllar tüy değil kıl şeklinde olduğu için ona alex lazer nasıl olur acaba bir de fotona ne oluyo:uhm:

nd yag ne oluyor makine nin adı mı yoksa bildiğimiz yağ falan mı CADIARZUnasıl okunuyo yazıldığı gibi mi hiç bilgim yok lazer konusundadafisfisfis

Yardiminiz icin cok tesekkur ederim. Gordugum kadariyla Ankara'da yalnizca 2 yerde var bu teknoloji, fakat ne yazik ki web sayfalarindan bilgi alamadim. Alexandrite'i etkili oldugunu okudugum icin istiyordum fakat Fotona Xp max nd/YAG esmer tene uygulanabildigi icin daha uygun.
Su an yurtdisindayim fakat mail ile bilgi alamaya calisacagim bu iki yerden.
Size bir sorum olacak, epilasyon sirasinda ciltle temas ediyormu Nd/YAG, biliyormusunuz?

Cevap icin cok tesekkurler yerimseniben

nd yag ne oluyor makine nin adı mı yoksa bildiğimiz yağ falan mı CADIARZUnasıl okunuyo yazıldığı gibi mi hiç bilgim yok lazer konusundadafisfisfis

Nd/YAG (neodymium-doped yttrium aluminium garnet) bir kristal adi. Bu lazer Nd/YAG kristalinin enerji seviyeleri arasindaki gecisten dolayi elde edilen enerjinin isik olarak cikmasiyla calisir. Umarim aciklayici olmustur.

nd/yag cilde yaklaşık 1 karış yukardan noktasal atış yapar yani temas etmez,yurtdışındaysanız youtube de fotona yazıp işlem görüntülerini izleyebilirsiniz...

Nd/YAG (neodymium-doped yttrium aluminium garnet) bir kristal adi. Bu lazer Nd/YAG kristalinin enerji seviyeleri arasindaki gecisten dolayi elde edilen enerjinin isik olarak cikmasiyla calisir. Umarim aciklayici olmustur.

evet yağ olmadığını anladım en azındankaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim cevap vediğiniz içina.s.

arkadaşlar yüz için nd/yag mı olması daha ii acaba bunu kesi,n olarak bir anlasam. yüz deki tüyler kıl şeklinde kalın siyah alex olur mu yoksa siyah ve kalın olsada yinede zarar verir mi ?yüzdeki sert siyah kıllar için nd yag mı alex mi cevaplanırsa mutu olacağım.birde teni de esmer ten

yüz bölgesi ,üst kol,üst bacak gibi bölgelerde alexandrıte tercih edilmemelidir,üstelik cilt rengide esmer ise en ideali nd/yag lazerdir ancak bu cihazlardada belli marka ve modeller önemlidir,iğneli epilasyonda güzel bir alternatiftir

nd/yag cilde yaklaşık 1 karış yukardan noktasal atış yapar yani temas etmez,yurtdışındaysanız youtube de fotona yazıp işlem görüntülerini izleyebilirsiniz...

Videolari izledim. Lazer basligi direk temas etmese de sanirim sabitlemek icin kullanilan metal surekli ciltle temas halinde kaliyor. Bu kisiye ozel bir parca degildir herhalde. Sizce bunun saglik acisindan zarari olabilirmi?

Tesekkur ederim simdiden.

lazer ışığı zaten sterildir ve değdiği noktayıda steril hale getirir yinede mesafeyi sabit tutan o metal kısım işlem öncesi bir dezanfektanla silinmesi iyi olur gittiğinizde her ihtimale karşı uygulamacıyı uyarabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…