Gelinlik Modelleri Ankara kır düğünü

eddaozkan

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
42
8
13
Ankara
[ı]kızlar merhabalar desteğinize ihtiyacım var.ankara da kır düğünü yapıcaz ancak ne gelınlıge karar verebıldım ne muzıklere ne de davetıye ve nıkah sekerlerıne..sizden ricam kır dugunu olacagı ıcın gırıs muzıgı hareketlı bı muzıkle gırmek ıstıyorum ama bulamadım..gelınlık nasıl olmalı..nerde diktirebilirim..davetıye nıkah sekerı hepsı bı konsept olusturayım dedım ama ısın ıcınden cıkamadım..yardımlarınızı bek[/ı][ı]lıyorum acıll..[/ı]:18:

şahsen ben deniz konseptini çok seviyorum bir de romantik konseptleri.
deniz konsepti icin toplu satım yapan sıte var ınternette denız kabukları alabılırsın. sandalye suslemelerın turkuaz rengı olup gerı kalan yerler beyaz olabılır. agaclar var ise deniz kabuklarından ruzgar çanları asabilirsin. ağaçlara denizfenerleri asabilirsin. deniz fenerine benzer kucuk tealightlıklar koyarsın masalara 5 saat yanan tealightlarla suslersın içini dugun bıtene kadar yanar. onlar da 100 lu fılan satılıyor kı 100 tane butun masalara yeter bol bol. nikah şekerini deniz kabuklarına sarılı olarak verebilirsin ya da çesıtlı denızcı malzemelerı olan (çapa, can sımıdı, deniz kabugu vs.) magnetler verebılırsın. ya da içi görünen sabunların içinde deniz kabuklu olanlar var onlardan verebılırsın şöyle bi şey:

romantık konsept olarak da somon rengı sandalye suslemesı ıle beyazı kullanıp ortancalar kullanabılırsın masalarda. yıne tealıghtlar kullanabılırsın. davetıyesı de daha romantık cıceklı vintage tarzı bi şey secersin. nikah şekerini kucuk yapma ortancalara sarılı badem sekerleri olarak verebilirsin.

Eglenceli sarkıyı yazmayı unutmusum bızım pastamız gelırken kullanacagımız sarkıyı sıyz gırışte kullanabılırsınız:
Bizimkisi yann tiersen J'y suis jamais allé http://www.youtube.com/watch?v=7Me2k7uro2E
ya da yine yann tiersen den la noyee yi kullanabılrısın http://www.youtube.com/watch?v=duGbgrv9LRE

Son düzenleme:
Dugun 1-5 arası olacak dolayısıyla mum kullanamıcam.ortancayı da cok severım aslında ama benım aklımda da papatyalar vardı masalara serpıstırılmıs.müziklerimi de türkce istiyorum aslında.türkce müzik önerebılırsenız cok sevınırım neselı coşkulu bı giriş yapmak istiyorum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…