Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara keçiörende tavsiye edebileceğiniz iyi bir kreş arıyorum çoookkk aciiiiiiiillll

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Bizde Keçiören'de yıldızadımlar kreşini çok beğendik. Henüz kayıt yaptırmadık ama en kısa zamanda yaptırıcaz inşallah. Çalişanlar Güler yuzlu karsilamaları ve Uğurlamaları guzeldi. Bizim bebeğimiz küçük 17 ay olacak. Onların grubu 4 5 kişi 2 bakıcı var. Lavaboları bez değiştirme yerleri buyuklerinkinden ayrı . Hatta yazın bebeklerin altı pışık olmasın diye yıkıyoruz dediler küçük Bebek küvetleri var. Kucukler icin yanları yüksek beşikleri var büyükler icin cok düzenli yataklar var. Oyun bahçeleri var küçükler ve büyükler icin ayrı. Kısın da içeri de var. Villa tarzında bi yapı zaten cok ferah. Ana cadde üzerinde de degil sakin bir cevrede. Servisi de var. Buyuk çocukların ve küçüklerin yemek menüleri de farklı . Kicuklerin ogun Sayisi daha cok . Bizimki yarım gün kalıcak gerci . Yabancı dil ve istege bağlı değerler eğitimi de var . Gerci bizimki küçük ama ara ara onlara da dinleme kısımlarında katıyorlarmış. İnsallah başladığımızda da memnun kalırız . Buralarda fıkır almaya çalışmıştım ben . Bu yazıyida fıkır olsun diye yazıyorum umarım isinize yarar. Hakkimizda hayirlisi olsun

İnternet çok aktif değilim sanırım soruyu cevaplamak için geç kaldım :)

Yıldız adımları bnde gezdim güzel biyer olmuş ama benim ölçütlerimden biri kreş sahibinin bu alanla ilgili eğitim almış biri olması ayrıca kurumununda başında bulunması ve söz konusu bir durumda benim muhattabımın kreşin kurucusu olmasıydı.Orda böyle birşey yok maalesef sahibi eski bir futbolcuymuş bu benim için bir eksiydi açıkcası çünkü bu işi alanla ilgisi olmayan herkes ticari kaygı güderek yapıo sizde çok memnun kalırsınız umarım çocuklarımız biizm herşeyimiz en kıymetlilerimiz bende yine aynı bölgede Tuana kreş e yazdrdım burası 2,5 yaş altı almıomuş ama sizin söylediğiniz kurumla eşdeğer bir kurum yani benim gördüğüm kadarıyla siz ne kadara kayıt oldunuz

Kurucusu ile ilgili bir bilgim yok. Ordakikerin iyi olması benim için önemli. Tabi onuda yasamadan bilemeyiz . İnsallah umduğumuz gibi olur. Hatta ilk araştırdığımız kreşdeki kişi sahibiydi ama bu kreşe göre çoook daha eksi yönleri vardı o yüzden tedirgın ayrılmiştik her yer böyleyse Nasıl vericez diye. Ama burası içimize sindi. Burayı begenincede açıkcası araştırmayı bıraktık. Henüz yazdırmadık bu hafta yazdırcaz insallah . Yarım gün vericem bakalım ne kadar isterler net bir ücret konuşmamistik. İnsallah hepimiz için hayırlısı olur. Sizde fiyat nedir acaba?

750 gibi bi rakama kayıt olduk biz

Bizde İngiliz Kültür Keçiören deyiz . Kim ne yaşadı bilmiyorum ama biz okulumuzu o kadar benimsedik ki aile gibiyiz.Çiğdem hanım Belma hanım ve bütün öğretmenleri muhteşem insanlar .Kuzenimiz de bu yıl başladı son derece kurumsal ,prensipli bir okuldur.Bir çoğunun aksine eğitim anlamında beklentinin çok üzerinde Gerçekten inanılmaz ama kızım yaptığı resmi bile İngilizce anlatıyor , herşeyi İngilizce anlatıyor çok mutlu . Kuzenimiz de yenimahalle şubesinde ,biz ve diğer arkadaşlarımız o kadar memnun ki okul zaten dolu 2.şubesini ve kolejini açtı . Sadece yaşayın diyorum size...

SİZİN YORUMUNUZDAN YOLA ÇIKARAK GİDİP BENDE GÖRÜŞTÜM TUANA KREŞLE GERÇEKTENDE BAHSETTİĞİNİZ GİBİ KEÇİÖREN BÖLGESİNDE BÖYLE DİZAYN EDİLMİŞ Bİ KURUMA DENK GELMEMİŞTİK AÇIKCASI BENİM UFAKLIK 40 AYLIK VE BU 3. KREŞİMİZ OLCAKTI O YUZDEN ÇOK HASSAS YAKLAŞTIK KREŞ SEÇİMİ KONUSUNDA.5 EYLÜLDE UYUM HAFTASI KAPSAMINDA BAŞLADIK VE DE MEMNUN KALDIK AÇIKCASI YEMEKLERİNDEN ÖZBAKIM HİZMETLERİNE KADAR UMARIM HEP BU STANDARTTA DEVAM EDER KURUM,SAHİPLERİ GERÇEKTEN ÇOK İLGİLİ GÜN İÇERİSİNDEKİ HER TELEFONUMU AÇTILAR ETKİNLİKLER VE GÜN İÇİNDEKİ UYUMU HAKKINDA BENİ BİLGİLENDİRDİLER SANIRIM DOĞRU BİR TERCİH YAPTIK SAYENİZDE TEŞEKKÜRLER :)

Bizim memnuniyetimiz hala ilk günki gibi,olumsuz olarak nitelendirebileceğim hiçbirşey yaşamadık çok şükür.Çocuğum okulunu çok seviyor hafta sonu bile bizi önünden geçirior okuluma gidelim diye :) Umarım sizde memnunsunuzdur :)

SEHER HANIM AYNI ŞEKİLDE BİZDE ÇOK MEMNUNUZ OKULUMUZDAN :) KURUM SAHİBİ İREM HANIM BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM KADRO ÇOK İLGİLİ VE CANDAN,SAMİMİ... ÇOK SICAK BİR AİLE ORTAMI VAR OĞLUM HER AKŞAM ÖĞRETMENİNE SENİ ÇOK SEVİYORUM İÇERİKLİ SESLİ MESAJINI ATMADAN UYUMUYOR O DERECE SANIRIM AYNI SINIFTA DEĞİL ÇOCUKLARIMIZ TANIŞMA FIRSATIMIZ OLMADI BİZDE BABASI DAHA ÇOK İLGİLENDİĞİ İÇİN UFAKLIĞIN OKUL İŞLERİYLE.. UMARIM YÜZYÜZEDE TANIŞMA FIRSATINI BULURUZ :)

Vay arkadaş biz bunlara çocuklarımızı teslim ediyoruz....

Herkese merhaba,
2018 ilk yorumu benden gelsin. Ben de keciorende kres bolgesinde oturuyorum. Oglumu 3.5 yasinda krese verdim ve baya arastirma yaptik. Tuana kresi surucu kursundan krese donmus, aile villasinin kres olarak dizayni ile bikac yillik bir yer. Deneyimsizler ve kahvaltisini sadece gordum cokkk yetersiz oldugunu soyleyebilirim. Koca cikolatali ekmek minik peynir parcasi bi ince dilim domates bu kadar. Muduresi yeni mezun sayilabilecek bi kizcagiz. Bana cocuklarin orada ikinci kahvalti yaptiklarini cogunun evden kahvalti yapip zaten geldiklerini soyledi. Yorum sizin !!!

Ingiliz kulture gelince.. Gezip gormeye bile deger bulmadim. Yakin arkadaslarimdan da cok kotu yorumlar duydum okudumlarimin yani sira. Cocugunu 4 hafta zorla gonderdigini en sonunda almak zorunda kaldigino surekli aglama krizine girdigini cocugun asiri korktugunu anlatmisti. Iyi yorumlari da bu sitede okudum. En ufak olumsuz yorumu dikkate almak taraftariyim.

Ben kecioren altinpark 23 nisan kresine verdim. Cok cok memnunum. Oncelikle 20 senelik deneyimli bi yer. Sahibi Ismet bey ve muduresi Nilgun hanim inanilmaz guven veriyorlar. Mutlaka gidip konusun gorusun derim. Zaten kecioren bolgesinde meb nin muhattap aldigi tek kres. Bir sene oldu vereli ve benim oglum asiri cekingen ve duygusal bi cocuk. Alisabilecegini dusunmuyordum. Simdi kresini cok seviyor ogretmenlerini arkadaslarini cok seviyor. Yemekleri mufredati cok iyi. Arkdslarimla da gorustugumde diger kreslerle karsilastirdigimda acik ara farkli. Oglum bu sene anaokuluna gidecek servise vermek istemedgm icin 23 nisan anaokulunda devam edecek. Daha sonrasinda koleje devam edecek insallah.

Ikinci bir oglum var 4 aylik keciorende olursak kres zsmaninda hic dusunmeden yine 23 nisana verecem.

Siddetle tavsiye ediyorum.

Keçiören de buğday kreş diyorum benim ikiz cocuklarim ve arkadaşlarımın çocukları gidiyorlar ve biz çok memnunuz..kurucusu nuray hanım çocuklarla bire bir ilgileniyor..cevredeki devlet kurumlarının bile tercih ettiği bir yer.. Ben keçiörende 3 kreş gezdim ve gerçekten 2yildir gidiyorlar hiç bir sorun yaşamadım.

Selam Etlik ayvalıda Bilgin Nesil Anaokulu. Kesinlikle bir görüşün pişman olmayacaksınız. Ben çok memnun kaldım. Donanımlı ve tecrübeli öğretmenleri var.

Merhaba. Etlik ayvalıda Bilgin Nesil Anaokulu. Kesinlikle bir görüşün pişman olmayacaksınız. Ben çok memnun kaldım. Donanımlı ve tecrübeli öğretmenleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…