Bizde Keçiören'de yıldızadımlar kreşini çok beğendik. Henüz kayıt yaptırmadık ama en kısa zamanda yaptırıcaz inşallah. Çalişanlar Güler yuzlu karsilamaları ve Uğurlamaları guzeldi. Bizim bebeğimiz küçük 17 ay olacak. Onların grubu 4 5 kişi 2 bakıcı var. Lavaboları bez değiştirme yerleri buyuklerinkinden ayrı . Hatta yazın bebeklerin altı pışık olmasın diye yıkıyoruz dediler küçük Bebek küvetleri var. Kucukler icin yanları yüksek beşikleri var büyükler icin cok düzenli yataklar var. Oyun bahçeleri var küçükler ve büyükler icin ayrı. Kısın da içeri de var. Villa tarzında bi yapı zaten cok ferah. Ana cadde üzerinde de degil sakin bir cevrede. Servisi de var. Buyuk çocukların ve küçüklerin yemek menüleri de farklı . Kicuklerin ogun Sayisi daha cok . Bizimki yarım gün kalıcak gerci . Yabancı dil ve istege bağlı değerler eğitimi de var . Gerci bizimki küçük ama ara ara onlara da dinleme kısımlarında katıyorlarmış. İnsallah başladığımızda da memnun kalırız . Buralarda fıkır almaya çalışmıştım ben . Bu yazıyida fıkır olsun diye yazıyorum umarım isinize yarar. Hakkimizda hayirlisi olsun