Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara keçiörende tavsiye edebileceğiniz iyi bir kreş arıyorum çoookkk aciiiiiiiillll

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

nurceren

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2008
272
30
323
Selam oğluşum daha 17 aylık ve kreşe vermek zorundayım. çalışıyorum öğretmenim. Geçen yıl görümcem ve annem sırayla baktılar biri mersinden geliyor biri erzincandan. Bu sene gelemeyecekler. Mecburen bakıcı yada kreş bulmak zorundayım. Kreş daha güvenilir geliyor. Lütfen tavsiyelerinize ihtiyacım var. Uzun uzadıya araştırma şansımda olmadı. Görümcem gelip bakacağını söyledi tüm yazı bu rahatlıkla geçirdik. Okulların açılmasına bi kaç gün kala gelmeyeceğini söyledi. Kuzumu nasıl bırakacağım düşününce bile içim parçalanıyor. Lütfen bildiğiniz iyi kreşleri yazın. Lütfennnnnnnnnnn (((((

canım keçiörenin neresinde oturuyorsun? incirli sanatoryum aktepe etlik v.s neresi? bir inci kreşine gitmişti arkadasımın cocugu fakat o baya büyüktü..ama memnun kalmıstı baya. fakat dini bir kreşti onu da söyleyim.

ama panik olma bulursun hayırlı biryer inşaallah..ablamda kreşlerde yardımcı annelik yaptı uzun süre.ona bir sorayım istersen.yalnız ablam kreşte en zor olanın servis oldugunu küçük cocukların serviste bakımının zor oldugunu bazen düştüklerini,ister istemez dikkatsizliklerin oldugunu söylemişti..ön tarafa ıkı yasında ıkı cocukla oturuyorum ki düşmesinler,arkadaki cocuk birşey diyor tam onunla ilgilenirken cocuklar durmuyor cok zorlanıyorum diyordu.

keçiören bağlumda oturuyorum canım. ama kreşler genelde sanatoryumda bu taraflarda yok. keçiörende iyi bir yer olsa olur adres mühim değil. birinci kreşini duydum ama 2 yaş altı alıyormu bilmiyorum. bu sorunda var birçok kreşte 2 yaş altı grup yok sırf para için almak istiyorlar çocuğu büyük yaş grubunun içinde helak olacak çocuk onu düşünmüyorlar :)

valla canım habire araştırıyorum kaç tane yere baktık tam içime siniyor tamam bu olsun diyorum birinden bişey duyuyorum vazgeçiyorum. çok zor bir duurumdayım canımın parçasını kimlere emanet edeceğim aklım allak bullak. olursa zaten servis düşünmüyorum kendim bırakıp alacağım. ablan bu işin içinde madem bir sorarmısın artıları eksileri nereler güvenilir. şimdiden teşekkür ederim :)

iyi günler bende ufuktepede oturuyorum yakın sayılırız eger kreş degilde bakıcının bakmasını düşünürseniz görüşmek isterim evim müsait teşekürler

mesajınızı yeni gördüm eltim bir ay önce işe başladı çalışıyor.sizin bebeğiniz kreş için çok küçük iyi bir bakıcıyla devam edin bence kolay gelsin

[merhaba
Belki çocuğunuz kreşe başlamıştır ama ben yinede cevap vermek istedim.Bende oğlumu 1,5 sene önce Keçiören İngiliz Kültür Kreşine gönderdim.Çok pişman oldum 3 yaşındaydı.Çocuğuma kötü davranmışlar.Ağladığı zaman bi odaya almış burda ağla demişler.Oğlum hatta burda yanlız kaldığını söylüyor.Çok ağladı beni göndermeyin diye.Bende bize gitmemek için numara yaptığını düşündüm.Daha sonra aldım başka kreşe verdim.(keçiören çekirge caddesinde ilkyuvam)benimle beraber İngiliz Kültür derneğinden gelen 4 aile daha vardı.aynı şikayetlerle kreşten geri almışlar.Biz ilkyuvamdan çok memnun kaldık 1 yıl gitti.Şimdide etlikte Öncü Adımlara Gidiyor.Burdan da çok memnunuz.Kreş çok önemli iyice araştırın vermeden.Çocuğun verdiği tepkilere önem verin. Şuanda aynı binada oturan komşumunda çocuğunu keçiören İngiliz Kültür Derneğinden aldığını öğrendim.Kızı bir seneden fazla gitmiş ve çocuğunu hırpalamışlar bile oda dava açmış.Kreş çok önemli.B][/B]

Merhaba bu yazdiklarinizi aklim almiyor Ben de cocugum icin bu kurumu dusunmustum ama vazgeciyorum tesekkurler deneyimlerinizi paylastiginiz icin

Merhaba bu yazdiklarinizi aklim almiyor Ben de cocugum icin bu kurumu dusunmustum ama vazgeciyorum tesekkurler deneyimlerinizi paylastiginiz icin

Rica ederim.Benimde okadar canım yandı ki ,hala aklıma geldikce canım sıkılıyor .3 yaşındaki çocuğa bu kadar ısrar ettiğim için.Kreşin önünden geçerken oğlum hala anne kötü kreşim diyor.Çocuk okadar etkilenmiş ki.Çocuğu kreşe yazıldıktan sonra, kreşe bırakırken kapıdan içeri giremiyorsunuz.Müdürün odasında bile kamera yok.Oysa birçok kreşte en azından müdürün yada sekreterin odasında oturup çocuğunuzu izleyebiliyorsunuz.Buda en doğal hakkınız.Biz neyseki 1 ayda kurtulduk.Eğer Keçiören İngiliz Kültür Derneğinin kreşine gönderen varsa çocuğunu bi takip etsin derim.

Ya arkadaslar ne okudum ne arastırdım sizi cok iyi anlıyorum.Biz şükürler olsun kresimizi bulduk. Yenimahalle Etlik sınırıymış ben buraların yabancısıyım.Allahtan kuzenim buradaydı onun yonlendirmesiyle Neon Yuva diye hayallerimin kresini buldum.Benden tavsiye etmesi artık memnun kalan bana bir dua etsin yeter. Kızımın ufak sosysl sorunları var. Onlar geçsin tek dilegim. Kresin tek kotu yanı pahalı biraz. Ama karsiligini fazlasiyla aliyoruz. Keske daha uygun fiyatli ve cok kontenjanli olsa da herkes verebilse çocuğunu. Allah yavrularimizi bizlere bağışlasin

Konuyu acali epey olmuş ben kresten vazgectim bakici tuttum iki yil o bakti ogluma. Evime geldi bakici allah razi olsun güzelde bakti memnun kaldik. Oğlum simdi 3.5 yasinda evime yakin çalıştığım okulumun yanina anaokulu açıldı bu sene oraya kayıt yaptirdim fakat yine husran okul yeni olduğu icin bir duzeni yok ordanda vazgeçtim şimdi evde yanimda oğlum. Yeni bebegim oldu dogum izninde evdeyim şimdi işe baslayinca bebegime bakici ayarlayacagim yine fakat iki cocuguda birakamam bakiciya. mecbur bir anaokulu kreş ayarlanam lazım. Çok pahali olmayan düzgün bir yer varmi onerebileceginiz keciorende

Umarim geri dönüş yaparsınız 2 yaşında ikizlerim var sanatoryum caddesi üzerinde onerebilecwginiz kreş var mi

Benim kızımda Sanatoryum cad .Buğday kreşe gidiyor ve çok memnunum çok kaliteli eğitimleri ve bakımları var
Ben uzun zaman önce mesaj atmistim sizin yazdığınız i yeni gördüm tesadüf benim ikizler De buğday kreş e gidiyor bende çok memnunum

Size geçen gün gezdiğim bi kreşi önermek istiorum.Tuana Kreş ve Anaokulu meteorolojide müstakil evlerde.Yeni açılan bir kurum oldukları için herşey tertemiz düzenli,sınıfları gerçekten büyük ve ferah iç açıcı renkler kullanılmış zira keçiören tarafında gezdiğim kreşlerin hepsi içimi daraltmıştı benim giresim gelmediki çocuk akşama kadar orda nasıl vakit geçirsin.Sahipleri güleryüzlü ve oldukça ilgili sabırla her türlü sorunuzu cevaplıyorlar çocuk gelişimi üzerine eğitim almış bir kurucuya sahip olması ve binanın kendilerine ait olmasıda benim için bir avantaj açıkcası.Dikkatimi çocukların yaralanma ihtimali olan herşey için gerekli önlemleri almış olmaları çekti,kapı parmak koruyucuları,mobilya köşe koruyucuları vs ilk gözüme çarpanlardı açıkcası.Oğlum ege zaten okula bayıldı sınıftan çıkmak istemedi.bodrum kata çok güzel hiçbir kreşte görmediğim bir oyun alanı oluşturmuşlarki ege'nin en sevdiği şey orayı görür görmez bizim ufaklığın gönlüne girdiler tabi.her sınıfın 1 saat oyun saati oluyormuş.Çok güzel kocaman bir bahçeleri var yine bu kadar büyük bir bahçeyi gezdgm hiçbir kreşte görmedim ne yalan söyleyeyim.Uyku odaları sesten uzak ayrı bir odada buda benim için artı bi özellik.Eğitimcilerinide güler yüzlü cıvıl cıvıl insanlardan tercih etmişler görür görmez ya evet çocugumu gönül rahtlığıyla emanet edebilirim diyorsunuz inşallah beni yanıltmazlar.Yemekhanleride temiz ve düzenli.kamera sisteminin olmasıda içimi rahatlattı.Fiyatlarıda bu standarta göre gayet uygun geldi bana çünkü aynı donanımdaki bir kreşte heleki çukurmabar çankaya tarafndaysa çok daha yuksek fiyatlar soz konusu oluo.Kısacası biz kurumu çok beğendik ve kaydımızı yaptrdık 5 eylulde eğitime başlıcaklar umarım herşey bizim için güzel olur temizliğe güleryüze çocugunun mutlu oldugu bir ortamda olmasına önem veren ailelere burası önerimdir.Butik kreş yapısında ve samimi bir ortamın olduğu bir kurum gerçekten, sizleri kapıda karşılayıp yine kapıya kadar uğurluyorlar buda değer gördüğümüzün göstergesidir :)

FİYAT NEDİR ACABA?

Yorumunuz gerçkten çok faydalı şu dönemde okadar yoruldumki oğlumu nasıl güvenip kreşe bırakıcam diye sözleriniz içimi rahatlattı yarın gidip bakıcağım inş kreşe fiyat nedir acaba rica etsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…