Size geçen gün gezdiğim bi kreşi önermek istiorum.Tuana Kreş ve Anaokulu meteorolojide müstakil evlerde.Yeni açılan bir kurum oldukları için herşey tertemiz düzenli,sınıfları gerçekten büyük ve ferah iç açıcı renkler kullanılmış zira keçiören tarafında gezdiğim kreşlerin hepsi içimi daraltmıştı benim giresim gelmediki çocuk akşama kadar orda nasıl vakit geçirsin.Sahipleri güleryüzlü ve oldukça ilgili sabırla her türlü sorunuzu cevaplıyorlar çocuk gelişimi üzerine eğitim almış bir kurucuya sahip olması ve binanın kendilerine ait olmasıda benim için bir avantaj açıkcası.Dikkatimi çocukların yaralanma ihtimali olan herşey için gerekli önlemleri almış olmaları çekti,kapı parmak koruyucuları,mobilya köşe koruyucuları vs ilk gözüme çarpanlardı açıkcası.Oğlum ege zaten okula bayıldı sınıftan çıkmak istemedi.bodrum kata çok güzel hiçbir kreşte görmediğim bir oyun alanı oluşturmuşlarki ege'nin en sevdiği şey orayı görür görmez bizim ufaklığın gönlüne girdiler tabi.her sınıfın 1 saat oyun saati oluyormuş.Çok güzel kocaman bir bahçeleri var yine bu kadar büyük bir bahçeyi gezdgm hiçbir kreşte görmedim ne yalan söyleyeyim.Uyku odaları sesten uzak ayrı bir odada buda benim için artı bi özellik.Eğitimcilerinide güler yüzlü cıvıl cıvıl insanlardan tercih etmişler görür görmez ya evet çocugumu gönül rahtlığıyla emanet edebilirim diyorsunuz inşallah beni yanıltmazlar.Yemekhanleride temiz ve düzenli.kamera sisteminin olmasıda içimi rahatlattı.Fiyatlarıda bu standarta göre gayet uygun geldi bana çünkü aynı donanımdaki bir kreşte heleki çukurmabar çankaya tarafndaysa çok daha yuksek fiyatlar soz konusu oluo.Kısacası biz kurumu çok beğendik ve kaydımızı yaptrdık 5 eylulde eğitime başlıcaklar umarım herşey bizim için güzel olur temizliğe güleryüze çocugunun mutlu oldugu bir ortamda olmasına önem veren ailelere burası önerimdir.Butik kreş yapısında ve samimi bir ortamın olduğu bir kurum gerçekten, sizleri kapıda karşılayıp yine kapıya kadar uğurluyorlar buda değer gördüğümüzün göstergesidir :)