Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara Keçiören'de çalışacak yardımcı bakıcı abla aramaktayım!

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

mysweetgirl

kızımız rüzgar geliyor...
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
3.695
0
116
Ankara
Ankara Keçiören Kavacıksubayevlerinde oturmaktayım. Nisan ayında 3 ayı bitecek bebeğim için yardımcı abla aramaktayım. Nisan ayında işime geri döneceğim. bu nedenle bebeğimin bakımıyla ilgilenecek, aynı zaman ev iş lerinde yardımcı olacak birini aramaktayım. Anlaşacağım insandan benim evde olduğum zamanlarda ev işleriyle ilgilenmesini istemekteyim. Eylül ayına kadar öğlene kadar evde olacağım. Evde ben yokken ise sadece bebeğin bakımıyla ilgilenmesini istiyorum. ev işlerinden kasıt etrafın toparlanması, iki güne bir elektrik süpürgesi tutulması, varsa ütünün yapılması gibi genel işlerdir. Çalışma zamanı hafta içi olacak, sabah 8:30 akşam 6 arası, ancak yatılı olarak da çalışmak isteyenler olursa görüşmek isterim. Aile olarak oldukça güvenilir, kamu kurumunda çok iyi işlerde çalışan anne babayız. ücret konusu telefonda görüşüldüğünde söylenecektir. tek beklentim dürüst, vicdanlı, evimizi evi gibi görecek bir kişiyle anlaşmaktır.

günaydın ben etlik ayvalıda oturuyorum 40 yaşndayım 3 çocuğum var çocuğunuza bakmak isterim..

Merhabalar Cebecide oturuyorum. 1965 dogumluyum ve 11 yıldır çocuk bakım işini yapmaktayım, şu anda baktıgım bebeklerimin ailesinin yurt dışına çıkması sebebi ile yeni bir iş aramaktayım. İsteyenlere referans verebilirim. Bakmak istediğim bebegim küçük olması tercih sebebimdir, malumm çocuk küçük olunca iletişimimin daha sağlıklı oluyor. İlgilenenler benimle irtibata geçebilir.

Meraba naz hanım bebeğinize Allah uzun ömürler versin bir hafta önce sizinle görüşmüştük tel nonuzu kaybettim ben sizin tam karşınızda büyük şelalenin üstündeki lojmanlarda oturan bayanım ismim Ayşegül bana buldum gibi birşey demiştiniz hala arıyorsanız benimde sitede ilanlarım var ben size şartlarımı belirtmiştim kabul ederseniz ben buradayım

ablam keçiörende oturuyor ilgilenirseniz görüşelim ablamla tanıştıgınızda ne kadar iyi bir insan oldugunu anlıcaksınız 3kızı var bu arada

merhaba subay evleri uzakmı ablam keçiören düşünüyordu isterseniz kendi evindede bakabilir bırakıp alırsınız evini görebilirsiniz tüm mahalleyi referans gösterebilirim çok sevilen bir insandır pişman olmucaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…